Yamaha

Yamahan yli 120-vuotisen jatkuvan kehityksen kantavana voimana on aina ollut intohimo musiikkiin. Yamaha on perinteinen hifivalmistaja, jonka tuotevalikoimista löydät muun muassa AV-vahvistimet, Bluray- ja CD-soittimet, stereovahvistimet, kaiuttimet, kuulokkeet ja tarvikkeet.

Yamaha on aina panostanut äänen tarjoamien mahdollisuuksien tutkimiseen, sillä sen tärkeä tavoite on parantaa asiakkaiden musiikinkuuntelukokemuksia.

YAMAHA MUSICCAST ESITTELYSSÄ

MusicCast mahdollistaa musiikin siirtämisen kodin langattomassa verkossa High Resolution (192KHz/24-bit) tai jopa DSD (5.6MHz) tasoisena. MusicCast kykenee välittämään ääntä jokaisesta äänilähteestä, analogisista, digitaalisista tai verkon yli saatavasta, jokaiseen MusicCast yhteensopivaan tuotteeseen.

MusicCast käyttö on äärettömän helppoa ladattavan Suomenkielisen mobiilisovelluksen kautta (iOs ja Android). Lataamaalla MusicCast sovelluksen pääset tutustumaan sovelluksen DEMO osioon.

MusicCast järjestelmä on myöskin avoin, koska jokaisessa MusicCast tuotteessa on Bluetooth uloslähtö, mahdollistaen minkä tahansa MusicCastiin tulevan signaalin ohjauksen mihin tahansa Bluetooth yhteensopivaan tuotteeseen, merkistä välittämättä.


Näytetään tuotteet 1 - 34 (34 tuotteesta)