Valmistaja: Konto

Konto Akustiikka sixpack punainen, 60 x 60 x 2 cm

137,00€ 137,00€/
9,90€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Konto Akustiikkapaneeli on kotimainen, luonnollinen tapa parantaa kuuntelutilanne akustiikkaa. Konto paneelit ovat myös tarvittaessa kustomoitavissa tilan ja tarpeen mukaan. Saatavana myös eri väreissä, kysy lisää!

Konto akustiikka sixpack punainen, 60 x 60 x 2 cm

Luonnollinen ratkaisu akustiikan parantamiseen.

Konto-tuotteilla on A-luokan äänen absorbiokyky. Akustiikkapaneeli on valmistettu suon pintaturpeesta, ja se on täysin allergisoimaton ja päästötön.

Konto akustiikkapaneeli on kevyt, ja se on helppo kiinnittää - sen voi kiinnittää kattoon tai seinään, ja se on kiinnitettävissä mm. rakennusliimalla, ruuveilla, rakennuslistoilla ja kaksipuoleisella teipillä.

Akustiikkapaneeli sietää erinomaisesti kosteutta, ja on homehtumaton. Se on leikattavissa, ja toimii mainiona lämmöneristeenä. Turpeen hyvä ominaisuus on myös sen luonnonmukainen, elävä ulkonäkö, joka antaa sisustukseen paljon uusia mahdollisuuksia. Käytön jälkeen tuote on kierrätyskelpoinen, energiajätteenä.

TEKNISET TIEDOT - Konto akustiikka sixpack punainen

  • Paketti sisältää 6 kpl Konto akustiikkapaneeleita
  • Yhden akustiikkalevyn mitat 60 x 60 cm, paksuus 20 mm
  • Soveltuu laskettuihin kattoihin, standardimitta
  • Äänen absorptioluokka A
  • Väri punainen (M329) (huomioi elävä pinta)

Konto Akustiikkapaneelit voidaan värjätä melkeinpä millä tahansa värisävyllä. Niihin voidaan myös painaa esimerkiksi valokuvia, logoja, kirjaimia yms. Kysy väreistä, kustomointimahdollisuuksista sekä tarvittaessa myös asennuspalvelusta sähköpostilla, osoitteesta myymala(at)kuvajaaani.com

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio