Konto

Konto Akustiikka sixpack harmaa, 60 x 60 x 2 cm

Konto Akustiikkapaneeli on kotimainen, luonnollinen tapa parantaa kuuntelutilanne akustiikkaa. Konto paneelit ovat myös tarvittaessa kustomoitavissa tilan ja tarpeen mukaan. Saatavana myös eri väreissä, kysy lisää!

146,00€
Kpl

Tuotekuvaus

Konto Akustiikka sixpack harmaa, 60 x 60 x 2 cm

Luonnollinen ratkaisu akustiikan parantamiseen.

Konto-tuotteilla on A-luokan äänen absorbiokyky. Akustiikkapaneeli on valmistettu suon pintaturpeesta, ja se on täysin allergisoimaton ja päästötön.

Konto akustiikkapaneeli on kevyt, ja se on helppo kiinnittää - sen voi kiinnittää kattoon tai seinään, ja se on kiinnitettävissä mm. rakennusliimalla, ruuveilla, rakennuslistoilla ja kaksipuoleisella teipillä.

Akustiikkapaneeli sietää erinomaisesti kosteutta, ja on homehtumaton. Se on leikattavissa, ja toimii mainiona lämmöneristeenä. Turpeen hyvä ominaisuus on myös sen luonnonmukainen, elävä ulkonäkö, joka antaa sisustukseen paljon uusia mahdollisuuksia. Käytön jälkeen tuote on kierrätyskelpoinen, energiajätteenä.

TEKNISET TIEDOT - Konto akustiikka sixpack harmaa

  • Paketti sisältää 6 kpl Konto akustiikkapaneeleita
  • Yhden akustiikkalevyn mitat 60 x 60 cm, paksuus 20 mm
  • Soveltuu laskettuihin kattoihin, standardimitta
  • Äänen absorptioluokka A
  • Väri harmaa (1933) (huomioi elävä pinta)

Konto Akustiikkapaneelit voidaan värjätä melkeinpä millä tahansa värisävyllä. Niihin voidaan myös painaa esimerkiksi valokuvia, logoja, kirjaimia yms. Kysy väreistä, kustomointimahdollisuuksista sekä tarvittaessa myös asennuspalvelusta sähköpostilla, osoitteesta myymala(at)kuvajaaani.com


Kaapelit ja Tarvikkeet


Artikkelit

Vinkkeja kaiuttimista

Saa kaiuttimistasi kaikki irti - vinkkejä ja neuvoja

Tuotearvostelut

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio