Denon

Denon CEOL N12 verkkovahvistin

Koe täydellinen äänimaailma monipuolisella ja huippuluokan Denon CEOL RCD-N12 -verkkovahvistimella. Tämä tyylikäs ja kompakti all-in-one-laitteisto tehostaa musiikin ja TV-äänen toistoa saumattomasti, tarjoten ylivoimaisen käyttökokemuksen, kompaktin striimerin ja laadukkaan viritinvahvistimen.

  • 2x 65W laadukas stereovahvistin
  • HDMI ARC
  • Spotify Connect
  • FM/DAB-radioviritin, CD-soitin
699,00€
Kpl
Väri

Tuotekuvaus

Denon CEOL RCD-N12 on kompakti monitoimilaite

Koe musiikki aivan uudella tasolla Denon® RCD-N12DAB -äänilaitteella. Huippuluokan suorituskyky, yhdistettynä edistykselliseen DA-muuntimeen, tarjoaa poikkeuksellisen äänenlaadun, joka vie kuuntelukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin. Tämä laite ei ainoastaan tue studiolaatuisia ääniformaatteja, vaan se myös nostaa musiikin esittämisen taiteeksi.

RCD-N12DAB sopii loistavasti myös pieniin tiloihin, CD-soitin, FM/DAB-radio, HDMI ARC -TV-liitäntä ja HEOS® Built-in -striimausominaisuudet tuovat
monien audiolaitteiden edut samoihin kuoriin helposti hallittavaksi.


  

Vain yksi piuha riittää

HDMI ARC -liitäntä mahdollistaa yksinkertaisen yhden kaapelin liitännän yhteensopivaan televisioon, mikä parantaa TV-ääntä. Lisäksi voit säätää äänenvoimakkuutta television (ja vahvistimen) kaukosäätimellä.

 

Liitä CEOLN12 helposti vain yhdella kaapelilla

 

Nopeaa ääntä

Kolme Quick Select -painiketta, sijoitettuna kätevästi vahvistimen yläreunaan ja kaukosäätimeen, mahdollistavat suosikki-internetradioasemien tallentamisen tai esimerkiksi äänenvoimakkuuden tason ja tulolähteen asettamisen yhdellä painalluksella ilman monimutkaista säätämistä tai useiden painikkeiden käyttöä.


CEOLN12 pikavalinnat nopeuttavat musiikin hallintaa

 

Vaivatonta striimaamista HEOS-sovelluksella

Sisäänrakennetun HEOS®-teknologian avulla voit nauttia musiikista eri palveluiden kautta, kuten Spotify, Amazon Music HD ja Tidal, tai toistaa paikallisia musiikkitiedostoja NAS-verkkotallennuslaitteelta tai tietokoneelta. Älylaitteet voidaan yhdistää helposti Bluetoothin tai AirPlayn avulla. HEOS-yhteensopivien laitteiden, kuten Denon Home -kaiuttimien, avulla voit toistaa musiikkia synkronoituna useissa huoneissa. Käytettävissä olevat musiikkipalvelut vaihtelevat maittain. Helpon hallinnan takaava ilmainen suomenkielinen HEOS-sovellus on saatavilla. Tämä edistyksellinen järjestelmä tarjoaa täydellisen musiikkielämyksen vaivattomasti. Koe langaton vapaus HEOS-ominaisuuksilla – asenna sovellus ja uppoudu korkealaatuiseen ääneen kaikkialla kotona.Striimaa musiikkisi helposti Denon CEOLN12:lla

 

 Tekniset tiedot

FM-radioviritin
CD-soitin
HEOS Built-in WiFillä ja Bluetoothilla
HDMI ARC
Phono-liitäntä levysoittimelle (MM)
2x 65W laadukas stereovahvistin perinteisille Hi-Fi-kaiuttimille (suositeltava kaiutinimpedanssi 4-8 Ohmia)
Esivahvistinlähtö aktiiviselle subwooferille ja päätevahvistimelle (tai aktiivikaiuttimille)
Bluetooth (2-suuntainen: langaton musiikintoisto ja langattomien kuulokkeiden liittäminen)
Airplay 2
Verkkoyhteys Ethernet-johdolla tai langattomasti Wi-Fi:ssä
Ohjaus kaukosäätimellä, hipaisunäppäimillä ja mobiililaitteelle asennetulla, suomenkielisellä HEOS-sovelluksella
Kello, uniajastin ja 2 monipuolisesti säädettävää hälytystä/herätystä
Kolme pikavalintapainiketta
Tukevat naparuuviliitännät


Artikkelit

Vinkkeja kaiuttimista

Saa kaiuttimistasi kaikki irti - vinkkejä ja neuvoja

Tuotearvostelut

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio