Marantz

Marantz Cinema 60 AV-viritinvahvistin

CINEMA 60 on ihanteellinen kotiteattereihin tai monikäyttöisiin olohuoneisiin. Marantz CINEMA 60 tarjoaa 7x100 wattia kanavaa kohden, kuusi HDMI-tuloa (kolme 8K UHD), sisäänrakennetun HEOS-striimauksen ja Audyssey MultEQ XT:n, Dolby Atmosin ja DTS:X:n. Vahvistin antaa sinulle käyttöön lisäksi lukuisia tuloja ja lähtöjä, mukaan lukien 7.2 Pre out ja kaksi subwoofer-ulostuloa.  Ja mikä parasta, se on upea vahvistin kaiuttimille kuin kaiuttimille ja se tuo kiistattoman suorituskyvyn uuteen kotiteatteriluokkaan. 

  • 7 x 100w (8 ohm 20-20kHz)
  • 7.2 Pre out
  • Helppo käyttöönotto
  • Ajaton muotoilu
  • Immersiivinen, lämmin ja rikas sointi sekä eläväinen dynamiikka

1350,00€
Kpl
Väri
Tee tarjous

Tuotekuvaus

Marantz Cinema 60 AV-vahvistin kuulostaa fantastiselta

Mielestämme CINEMA 60 on täydellinen AV-vahvistin henkilölle, joka haluaa koota todella hyvältä kuulostavan setin, mutta haluaa pitää kaiuttimien määrän maltillisena 5:ssä tai 7:ssä. Setuppi on tyypillinen useimmille kotiteattereille tai olohuoneille. Ja kuulostaahan vahvistin fantastiselta ihan 2.1-järjestelmänä käytettynäkin :)

Verraton suorituskyky
Immersiivinen, lämmin ja rikas sointi sekä eläväinen dynamiikka ovat Marantz-äänen legendaarisia tunnusmerkkejä.

Hieno muotoilu
CINEMA 60 on ajattoman muotoilun moderni ilmentymä, jossa on Marantzin ikoninen kädenjälki, symmetria ja legendaarista Marantz-laatua edustava visuaalisuus.

Teknologiajohtaja
CINEMA 60 on täynnä uusimpia immersiivisiä ääniformaatteja, 8K-videota, huoneoptimointia, suoratoistoa ja muuta teknologiaa, joka yksinkertaistaa ja kohottaa nautintoa.

Marantz Cinema 60 AV-vahvistin

Helppokäyttöisyys
Täysin uusi graafinen HD-käyttöliittymä tekee käyttöönotosta sohvalta käsin intuitiivista. Mukana tuleva kaukosäädin ja yhteensopivuus alan vakio-ohjaustekniikoiden kanssa tekevät päivittäisestä käytöstä helppoa.

Suorituskyky
Marantz Sound Master on huolellisesti virittänyt CINEMA 60:n hämmästyttävään suorituskykyyn omilla HDAM-vahvistinpiireillään luodakseen kotiisi musiikillisimman äänen. Äänen tuottaminen Marantzin tavalla on saumaton taiteen ja tieteen yhdistelmä. Mukautettu Marantz HDAM -vahvistin toistaa jokaisen äänen helposti, lämpimästi ja avarasti, 100 wattia per kanava.

Tyyli
Erinomaisuus kuuluu ja näkyy. CINEMA 60:ssä on arkkitehtoninen muotoilu, joka voi olla esillä tai pysyä huomaamattomana missä tahansa ylellisessä ympäristössä. Marantzin muotoilu on ajattoman tyylikästä - se ilmentää tuotteiden luomia musiikillisia äänimaisemia. Tasapainoa ja symmetriaa koskeva filosofia näkyy äänessä ja muotoilussa. Ensiluokkaiset materiaalit valmistetaan ja yhdistetään asiantuntevasti jokaista uutta tuotetta varten. CINEMA 60:n symmetrisessä etupaneelin ulkoasussa on kaunis ja toimiva näyttö, jonka molemmilla puolilla on sisääntulon valinta- ja äänenvoimakkuusnupit, jotka on suunniteltu niin, että niissä on omaleimainen analoginen tunnelma. Laajennettuja toimintoja voi käyttää etupaneeliin siististi sijoitettujen hienovaraisesti erottuvien painikkeiden avulla.

Vaivaton
Mukana tuleva kaukosäädin, helppokäyttöiset etupaneelin säätimet ja intuitiivinen näytöllä tapahtuva asennusprosessi saavat sinut tuntemaan itsesi heti asiantuntijakäyttäjäksi. Vaikka CINEMA 60 on täynnä monimutkaista elektroniikkaa, jokapäiväisen käytön ja käyttöönoton ei tarvitse olla monimutkaista. Mukana toimitettu pikaopas ja näytöllä näkyvä asennusprosessi tekevät käyttöönotosta helppoa. Mukana tuleva kaukosäädin tarjoaa pääsyn useimmin käytettyihin toimintoihin. Kehittyneen HDMI-liitännän ansiosta voit käyttää television kaukosäädintä virran ja äänenvoimakkuuden säätämiseen. Mukana on tuki kaikille tärkeimmille kotiautomaatioprotokollille. CINEMA 60 vastaa myös suosittujen älytoimintojen, kuten Hey Googlen, Alexan ja Sirin, äänikomentoihin.

Yhteensopivuus
Kuusi HDMI-tuloa sekä digitaaliset, analogiset ja phono-tulot sekä kaiutin- ja esivahvistinlähtö takaavat liitettävyyden lähes kaikkiin muihin laitteisiisi. CINEMA 60 istuu kotiviihdeuniversumisi keskipisteessä. Kolme kuudesta HDMI-tulosta on 8K-yhteensopivia, ja vanhat HD- ja 4K-sisällöt voidaan skaalata 8K:ksi. Täydellinen yhdistelmä perinteisiä analogisia ja digitaalisia tuloja sekä levysoitinyhteensopivuus tekevät CINEMA 60:stä ihanteellisen kumppanin, kuuntelitpa mitä tahansa.


Päivitettävyys
Laajat tulo- ja lähtövaihtoehdot sekä tehokas ohjelmisto-ekosysteemi tekevät CINEMA 60:stä helposti päivitettävän, kun kotiteatterisi kasvaa. Kotiteatteri on investointi omaan nautintoosi ja hyvinvointiisi. Laajojen liitettävyyksien ja erittäin suorituskykyisen teknisen perustan ansiosta voit lisätä uusia komponentteja ja laajentaa järjestelmääsi monien vuosien ajan.

Marantz 60 Cinema vahvistin

TEKNOLOGIAT

Dolby Atmos®
Tunne jokainen ulottuvuus Dolby Atmos®:ssa. Päivitä kotiteatterisi 5.1.2-kaiutinasetuksella ja vapauta täysin immersiivinen 3D-äänikokemus Dolby Atmos -sisällöstä. Dolby Surround upmixer ottaa kaikki kaiuttimet käyttöön luodakseen 3D-äänitunnelman perinteisestä sisällöstä. Niille, joilla ei ole 5.1.2-kaiutinsetuppia, Dolby Atmos Height Virtualization -tekniikka luo yläpuolisen äänen tunteen vain 7.1-, 5.1- tai 2.1-kaiutinasetuksesta. Voit myös nauttia Dolby Atmos -musiikkikappaleista, jotka ovat saatavilla Apple Musicista, Amazon Music HD:stä ja TIDALista yhteensopivan suoratoistolaitteen kautta.

DTS:X® ja DTS Virtual:X™
DTS:X immersiivinen audiosisältö sijoittaa äänen sinne, missä se luonnollisesti esiintyisi avaruudessa, luoden eläväisen, moniulotteisen äänen. DTS Neural:X upmixer tarjoaa paremman uppoutumisen ja korotetun realismin vanhaan sisältöön. DTS Virtual:X tarjoaa immersiivistä ääntä ilman korkeuskanavia ja luo virtuaalisia korkeustehosteita 7.1-, 5.1- tai 2.1-kaiutinasetelmassa.

Korkean resoluution äänituki
Tutustu Hi-Res Audio -raitojen uskomattomaan todellisuuteen, sillä etupaneelin USB-portin ja verkkolähteiden kautta voit purkaa jopa 24-bittisiä/192 kHz:n ALAC-, FLAC- ja WAV-häviöttömiä tiedostoja sekä DSD 2,8 MHz:n ja 5,6 MHz:n raitoja. Voit kuunnella myös muita suosittuja tiedostotyyppejä, kuten MP3:a.

Marantz Cinema 60 kaukosäädin

Sisäänrakennettu HEOS®
Multi-Room Streaming HEOS® Built-in -tekniikan avulla voit nauttia suosikkimusiikistasi kodin missä tahansa huoneessa, jolloin saat langattoman, koko kodin kattavan äänikokemuksen. Toista sama kappale jokaisessa huoneessa tai valitse eri kappale jokaiseen liitettyyn huoneeseen - valinta on sinun. Nauti musiikista Spotifysta, Amazon Music HD:stä, TuneInista, SoundCloudista, TIDALista, Napsterista, Deezeristä tai paikallisista musiikkitiedostokirjastoista. HEOS-lisäkomponenttien, kuten HEOS-yhteensopivien kaiuttimien, avulla voit toistaa kaikkea musiikkia yhdessä tai useammassa huoneessa.

Ääniohjaus
Nauti handsfree-ohjauksesta äänesi avulla. Vahvistin tottelee esim. Amazon Alexan, Google Assitantin ja Josh.ai:n äänikomentoja. Säädä äänenvoimakkuutta, hyppää seuraavaan kappaleeseen, vaihda eri mediasoittimien tuloja ja paljon muuta.

Roon yhteensopiva
Saat enemmän irti digitaalisesta musiikkikirjastostasi hakukelpoisen, selattavissa olevan tiedon avulla suosikkiartisteistasi ja -kappaleistasi. Löydä sanoitukset, konserttipäivät, valokuvat, elämäkerrat, arvostelut ja paljon muuta.

Mestarillinen 8K HDMI-liitettävyys
Uudessa Marantz CINEMA -sarjassa on jopa kuusi HDMI-tuloa ja yksi lähtö kaikille suosikkilähteillesi. CINEMA 60:n kolme tuloa tukevat 8K/60Hz tai 4K/120Hz läpivientivalmiutta, 4:4:4 Pure Color -tilaa, Dolby Vision-, HLG-, HDR10- ja BT.2020-läpivientiä sekä HDCP 2.3:aa, viimeisintä kopiosuojausstandardia, tuetaan kaikissa HDMI-tuloissa. Uusinta HDMI-teknologiaa ja -määrittelyjä esittelevä uusi CINEMA 60 antaa sinulle mahdollisuuden nostaa kotiviihteesi tasoa HDR10+-, Dynamic HDR-, ALLM-, VRR- ja QFT-tuen avulla. Videoprosessori pystyy myös skaalaamaan natiivin videolähteesi jopa 8K-laatuiseksi.

Bluetooth-, Wi-Fi- ja AirPlay 2 -ominaisuudet
Kahden antennin järjestelmän avulla voit suoratoistaa suosituimpia musiikkipalveluita Bluetooth-, Wi-Fi- ja AirPlay 2 -yhteyden kautta. Kuuntele soittolistojasi Spotifyssa, Pandorassa, TuneInissa, Deezerissä ja muissa. AirPlay 2:n avulla voit nauttia Applen musiikista helposti.
AV vahvistin Pre-out liitännöillä
Monilähteinen, monihuoneinen
Katso elokuvaa yhdessä huoneessa, kun toinen perheenjäsen soittaa Spotifyn kappaletta eri tilassa ilman keskeytyksiä. Nauti 7.2-kanavaisesta surround-äänestä päähuoneessa ja erillisestä lähteestä tai striimistä toisella alueella.

All Zone TV Audio
Jaa olohuoneen TV-ääni toiselle alueelle menettämättä täysin erillistä monikanavaista toistoa pääalueella. Valitse vahvistimen kaukosäätimen sovelluksesta "Source" toiselle alueelle, jotta pääalueen ääni ei vaihdu stereo PCM:ksi.

Smart TV -liitettävyys
Marantz CINEMA Series -sarjaa voidaan ohjata Smart TV -kaukosäätimellä TV:hen liitetyn HDMI CEC -toiminnon kautta. Marantz AVR Remote -sovellus iOS:lle ja Androidille tarjoaa täydellisen hallinnan uusimmille Marantz-verkon AV-vahvistimille ja esivahvistimille. Käytä sitä virran kytkemiseen päälle/pois päältä, äänenvoimakkuuden, sisääntulon ja asetusten säätämiseen tai vaihda välittömästi sisäänrakennettuun HEOS®-sovellukseen.

Kätevät Smart Select -toiminnot
Mukana toimitetussa kaukosäätimessä on neljä Smart Select -toimintopainiketta, joiden avulla voit tallentaa haluamasi tai usein käytetyt asetukset ja käyttää niitä helposti "lennossa2"- mukaan lukien tulolähde, äänenvoimakkuus, äänitila ja Audyssey-konfiguraatio. Painikkeen painalluksella CINEMA 60 konfiguroituu välittömästi haluamaasi asetukseen, milloin tahansa.

Edistyksellinen Audyssey MultEQ XT
Mukana toimitetun Audyssey-mittamikrofonin avulla Audyssey mittaa kaikki huoneesi kaiuttimet ja säätää vahvistimen niin, että se tarjoaa tasaisimman ja optimaalisimman kokonaiskuuntelukokemuksen huoneeseesi. Tämä AV-vahvistin tukee Audyssey MultEQ -huonekorjaustekniikkaa. Muita tuettuja Audyssey-ominaisuuksia ovat Dynamic EQ ja Dynamic Volume. Cinema 60 on myös yhteensopiva Audyssey MultEQ Editor -sovelluksen kanssa, joka mahdollistaa entistä räätälöidymmän kokemuksen, sekä Microsoft Storesta saatavan Audyssey MultEQ-X -ohjelmiston kanssa. MultEQ editor -sovellus on ostettavissa iOS- ja Google Play -kaupoista.

Ulkoiset ohjausmahdollisuudet
Sisältää ulkoiset RS232- ja IP-ohjausominaisuudet helppoa räätälöintiä ja yhteensopivuutta kolmansien osapuolten integrointiratkaisujen kanssa varten. Marantz CINEMA Series tarjoaa IP-ohjausmahdollisuuden tärkeimpien kolmansien osapuolten ohjauslaitteille sekä Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) -sertifioinnin saumatonta integrointia varten Control4-kodin automaatiolaitteiden kanssa. Takapaneelissa on IR (infrapuna) -kaukosäätimen tulo ja lähtö, jotta kaukosäädin on yhteensopiva kotiteatterijärjestelmän muiden komponenttien kanssa.

Lisää tukea mukautettuun integrointiin
Kaikissa uusissa Marantz CINEMA -sarjoissa on laajennettu tuki helppoon mukautettuun integrointiin. Ominaisuudet OvrC ja Domotz Pro, kaksi tärkeintä etävalvonta- ja hallintatekniikkaa sekä oma web-käyttöliittymä, jonka avulla AV-vastaanotin voidaan määrittää samassa verkossa olevasta tietokoneesta. Asentajasi voi helposti valvoa liitettyjen tuotteiden tilaa ja suorittaa vianmäärityksen etänä erillisestä paikasta tai matkalla.

Esivahvistintila
Esivahvistintilan ansiosta Marantz AV-vahvistimesi toimii täydellisenä AV-esivahvistin/prosessorina viimeisimmillä HDMI-ominaisuuksilla. Pre-Amplifier Mode / Esivahvistintila tarjoaa puhtaamman signaalitien ja suuren leikkaamattoman ulostulojännitteen kytkemällä halutut sisäiset vahvistimet pois käytöstä. Vahvistimessa on 7.2-kanavaiset Pre-Out kanavat. Nyt voit uudistaa erillislaitteista koostuvan AV-järjestelmäsi tyhjentämättä pankkitiliäsi.


Kaksi subwoofer-lähtöä
Uppoudu tasaisesti jakautuneeseen, tarkkaan bassoon. Kaksi subwoofer-lähtöä tasoittaa matalia taajuuksia ja tarjoaa paremman hajonnan. Ei kuuluvia huippuja tai notkahduksia - vain voimakas, huoneen täyttävä basso.

Taustavalaistu kaukosäädin
Vastaanottimen mukana tulee taustavalaistu kaukosäädin, jonka avulla voit ohjata vahvistinta pimeässäkin tilassa, jotta koko elämys ei keskeydy tai häiriinny pelkästään vahvistimen ohjaamisesta.

Hyper Dynamic -vahvistinmoduuli
Säilyttääkseen rakastamasi musiikin yksityiskohdat, vivahteet ja olemuksen Marantz kehitti Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM) -vahvistinmoduulit, jotka ovat nopeudeltaan ja vasteeltaan ylivertaisia muissa tuotteissa oleviin valmiisiin moduuleihin verrattuna. HDAM-suunnittelu on ainutlaatuinen ja erilainen jokaisessa Marantz-tuotteessa, jonka Marantzin insinöörit ja äänimestarit ovat huolellisesti suunnitelleet. CINEMA 60 hyödyntää tätä ainutlaatuista Marantz-innovaatiota varmistaakseen, että mitä tahansa kuunteletkin, se on aina kaikkein musikaalisin.

Marantz vahvistin liitännät


Tekniset tiedot

TEKNISET TIEDOT

Kaiutinkanavat: 7.2

Teho per kanava: 100w (8 ohm 20-20kHz)

Pre-Out kanavat: 7.2

HDMI In/Out/8k: 6/2 HDMI input/output, 3/2 tukee 8k

Zone 2: Kyllä

Huonekorjain: Audyssey MultEQ XT

Subwoofer Pre-Out: 2 (parallel)

Vahvistinpiiri: Erillinen vahvistinyksikkö ja HDAM-SA2

Kuulokevahvistin: Kyllä

Phono liitäntä: Kyllä

USB liitäntä: Kyllä

Bluetooth: Kyllä

Radio: FM/AM

Airplay 2: Kyllä

Surround-tilat: Dolby Atmos, DTS:X

Musiikkipalvelut: Spotify Connect / HEOS  (internet radio, tidal, deezer, Qobuz yms.)

Ääniohjaus: Works with Alexa, Google, HomePod

Takuu: 2 vuotta

Kaapelit ja Tarvikkeet


Artikkelit

REL subwooferit

Mikä subwoofer on ja mitä se tekee?

Tuotearvostelut

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio