AV-vahvistimet

MIKÄ ON AV-VAHVISTIN?

Viritinvahvistimella on monta nimeä:AV-vahvistin,kotiteatterivahvistin, viritinvahvistin, monikanavavahvistin. Se on monikanavainen audiolaite,joka purkaa surround-äänitiedostoja ja toistaa ne ulos useamman kaiuttimen kautta. Näin syntyy elokuvaäänien kulmakivi (surround tilaäänet) 

AV VAHVISTIN PRE OUT

Moni tykkää käyttää kotiteatterikaiuttimina myös aktiivikaiuttimia ja lisätä näin tilaääniä elokuvien katseluun.Tähän käyttöön soveltuu hyvin  esim. Marantz Cinema 70s-vahvistin, josta löytyy perusliitäntöjen lisäksi 7.2 Pre-out-liitännät.
Myös koko kaiutinjärjestelmä esim. 5.1 tai 7.1 voidaan rakentaa aktiivikaiuttimilla muutamia AV-vahvistinmalleja käyttäen. 

NYKYINEN KOTITEATTERIVAHVISTIN ON MONIPUOLINEN MULTIMEDIALAITE

Uusimmat kotiteatterivahvistimet ovat varustettu edistyneillä äänen ja videon prosessointiominaisuuksilla, kuten mm. surround-äänen dekoodauksella, huonekorjauksella, tekoälyllä (AI), verkkosoittotoiminnolla ja teräväpiirtoskaalauksella (HDMI) 4K:sta-8K:si asti. Lue lisää tekniikoista--> Jos etsit hienoa tapaa parantaa kotiteatterikokemustasi, AV-vahvistin on loistava valinta! Saat paremman kuvan ja mahtavan äänen. Katso meidän suosituimmat mallit--> Yamaha, Denon, Marantz

Näytetään tuotteet 1 - 23 (23 tuotteesta)