Nauti laadukkaasta äänentoistosta kotona ja matkalla.

Laadukkaat kaiuttimet nostavat musiikin ja elokuvat uusiin ulottuvuuksiin. Verkkokaupastamme löytyy erittäin laaja valikoima erilaisia kaiuttimia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Myymälässä pääset kuuntelemaan, kokemaan ja näkemään tuotteita livenä ja kotikuuntelu on myös mahdollista. Ota mielimusiikkisi mukaan kun tulet vertailemaan eri vaihtoehtoja. Mikäli sivuiltamme ei juuri nyt löydy haluamaasi väriä/mallia, ota rohkeasti yhteyttä, niin pyrimme toteuttamaan toiveesi.
 
Muista, että kaiuttimet tulee sijoittaa oikein huoneeseen ja niiden tulee sopia yhteen kuuntelutilan akustiikan kanssa. Se onkin äänentoiston että sisustuksen kannalta on eräs tärkeimmistä tekijöistä toimivaan laitekokonaisuuteen pyrittäessä. Lue lisää vinkeistämme - Vinkkejä ja neuvoja kaiuttimista
 
Kaiutinvalikoimastamme löydät laadukkaat HiFi-kaiuttimet, aktiivikaiuttimet kuten Genelec, subwooferit, surround-kaiutinjärjestelmät, Bluetooth kaiutinlangattomat kaiuttimet, monihuonejärjestelmät ja soundbarit. Samoin sisustuksessa täysin piilotettavat kaiuttimet, seinään tai kattoon upotettavat kaiuttimet, kuten myös ulkotiloihin, saunaan tai muuhun kosteaan tilaan sijoitettavat kaiuttimet kuuluvat valikoimiimme.