Kaiuttimet

Kaiuttimet jokaiselle korvalle 

Meiltä löydät kaiuttimet jokaiseen tilaan, käyttöön ja musiikkimakuun. Olitpa sitten hifisti tai vasta aloittamassa matkaasi parempaan ääneen, valikoimastamme löydät kaiuttimet ja kaiutinjärjestelmät, jotka tarjoavat kotiisi upean äänikokemuksen. Mietitkö, miten valita oikeat kaiuttimet tarpeisiisi? Olemme käsitelleet tätä aihetta oppaassamme. Löydät oppaan täältä  Tarvitsetko apua valintaan, ota yhteyttä! Lisää oppaita tuotteiden alla.

Paljon hifikaiutin vaihtoehtoja

Halusitpa sitten täydellisen surround-äänen kotiteatteriisi, loistavan äänen musiikillesi tai jotain täysin erilaista, laajasta kaiutinvalikoimastamme löytyy paljon valinnanvaraa. Etsitpä sitten kaiutinta tietokoneeseen, televisioon tai johonkin muuhun, meiltä löydät varmasti jotain sinulle sopivaa. Kaikki kaiuttimemme täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme, joten saat taatusti loistavat kaiuttimet ja hyvän äänen, valitsitpa sitten pienen tai suuren mallin.
 
 
 

Näytetään tuotteet 1 - 40 (395 tuotteesta)

Valikoimastamme löytyy aktiivikaiutinta, passiivikaiutinta sekä langatonta. Myymälässämme pääset kuuntelemaan, kokemaan ja näkemään kaiuttimia livenä ja kotikuuntelu on myös mahdollista. Ota mielimusiikkisi mukaan kun tulet vertailemaan eri vaihtoehtoja. Mikäli sivuiltamme ei juuri nyt löydy haluamaasi väriä/mallia, ota rohkeasti yhteyttä, niin pyrimme toteuttamaan toiveesi. 

Kaiuttimien sijoitus

Muista, että kaiuttimet tulee sijoittaa oikein huoneeseen ja niiden tulee sopia yhteen kuuntelutilan akustiikan kanssa. Se onkin äänentoiston että sisustuksen kannalta eräs tärkeimmistä tekijöistä toimivaan laitekokonaisuuteen pyrittäessä. Lue lisää vinkeistämme - Vinkkejä ja neuvoja kaiuttimista 

Käytetyt laitteet

Meille tulee joka kuukausi myös käytettyjä kaiuttimia. Otamme vaihtoon vain laadukkaita merkkejä ja tuotteita. Katso tämän hetken käytetyt kaiuttimet