Vahvistimet

MILLOiN TARVITAAN VAHVISTIN?

Jos haluat saada kaiken irti kotiteatteri- tai musiikkijärjestelmästäsi, hyvä vahvistin on välttämätön. Vahvistimia on eri tarkoituksiin, kuten vahvistin kaiuttimille, vahvistin subbarille, av vahvistin Pre Outeilla tai vaikkapa vahvistin levysoittimelle. Vahvistimen valinta on riippuvainen juuri sinun tilanteestasi, mikä vahvistin on sinulle oikea.

Kuten kaiuttimien kohdalla, myös vahvistimien kohdalla on paljon valinnanvaraa. Valitse esimerkiksi Bluetoothilla varustettu vahvistin, joka on helppo ja älykäs vaihtoehto langattomille wlan-ratkaisuille. Av vahvistinta on hyvä käyttää television tai projektorin kanssa, ja voit katsella elokuvia ja sarjoja hienolla hifi-äänellä monikanavaisena. Monissa uusissa vahvistimissa on ARC ominaisuus, jolloin voit säätää äänenvoimakkuutta ja kytkeä sen päälle/pois television kaukosäätimellä. Istu alas sohvalle ja nauti viihteestä, sekä loistavana kuvana että upeana äänenä kaiuttimista.


Näytetään tuotteet 1 - 40 (113 tuotteesta)

MIKÄ ON VAHVISTIN JA MITÄ SE TEKEE?

Vahvistin on osa äänentoistojärjestelmää, ja se varmistaa, että kaiuttimissa tai kuulokkeissa on tarpeeksi tehoa äänen toistamiseen. Jotkin vahvistimet ovat erillisiä (esivahvistin, stereovahvistin, av vahvistin), kun taas toiset on integroitu erityyppisiin kaiuttimiin. Niin sanotussa aktiivikaiuttimessa on sisäänrakennettu vahvistin, joten sitä voidaan käyttää ilman erillistä järjestelmää - se on siis hyvä ratkaisu, jos haluat tilaasäästävän vaihtoehdon.

Aktiivisubbareissa on myös sisäänrakennetut vahvistimet, mikä on välttämätöntä, jotta hyvin pienestä kotelosta saadaan todella syvät bassotoistot. Subwooferin vahvistin ei kuitenkaan voi korvata äänentoistojärjestelmässä tarvittavaa päävahvistinta, joten vaikka sinulla olisikin subwoofer, tarvitset myös toisen vahvistimen.

Hyvä vahvistin antaa sinulle täydellisen vapauden kaiuttimien valinnassa. Päätät vain, haluatko suuret lattiakaiuttimet vai pienemmät kompaktit kaiuttimet, jotka voit ripustaa seinälle tai laittaa hyllyyn.