Denon

Denon AVC-X3800H 9.4 AV-vahvistin / 11.4 AV-prosessori

Denon AVR-X3800 vahvistin on täynnä ominaisuuksia, jotka parantavat minkä tahansa ääni-, kuva- tai pelikokemuksen seuraavalle tasolle. Kaiken teknisen erinomaisuuden joukossa ilahduttaa myös Denonin perinteinen luotettavuus ja mukava käytettävyys. Laajat ominaisuudet ovat helposti hanskattavissa uuden teräväpiirtoisen kuvaruutuvalikon, asennusapuohjelman ja ergonomisen kaukosäätimen muodossa. HEOS-ominaisuuksilla varustettuna musiikinkuuntelu erilaisista striimauspalveluista on yhtä juhlaa.

 • Tosiharrastajan työkalu fiksussa hintaluokassa
 • 9 vahvistinkanavaa ja 4 itsenäistä subwoofer-liitäntää
 • Audyssey MultEQ XT32- ja Dirac Live -huonekorjaus (jälkimmäinen lisämaksullinen ominaisuus, tulossa 2023)
 • Preout-lähtöjä ja vahvistinantoja voidaan sekoittaa järjestelmän tarpeisiin
 • HDMI 2.1 8K60/4K120 kaikissa kuudessa sisääntulossa ja kahdessa lähdössä
 • Uusi teräväpiirtoinen kuvaruutuvalikko
 • Legendaarista Denon-äänenlaatua ja luotettavuutta
1399,00€
Kpl
Väri
Tee tarjous

Tuotekuvaus

 

Denon AVC-X3800H 9.4 Ch. 8K AV-vahvistin

Tämä AV-vahvistin on tehty vastaamaan kaltaistesi kotiteatteriharrastajien vaatimuksia. Denon AVC-X3800H 9.4-kanavainen 8K AV-vahvistin, tuottaa 180 W tehoa kanavaa kohden, tarjoaa ympäröivän 3D-äänielämyksen ja hämmästyttävän kuvanlaadun Dolby Atmos®:n, DTS:X®:n ja uusimman HDMI-teknologian ansiosta, jossa on HDR10+, Dolby Vision™ ja 8K-video. Sisäänrakennetun HEOS®-järjestelmän avulla voit käyttää suoratoistomusiikkipalveluja ja jakaa ne muiden huoneiden HEOS-yhteensopivien kaiuttimien kanssa. Joustavuuden ansiosta voit määrittää tilaan parhaiten sopivan kaiutinjärjestelyn ja Audyssey MultEQ XT32 -huonekorjaustekniikan optimoidaksesi äänen.

AVC-X3800H:n avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista 8K-tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella, samoin kuin muista uusimmista tekniikoista, kuten dynaamisesta HDR:stä.

Suorituskykyinen erillisrakenteinen 9-kanavainen vahvistin

Denon AVC-X3800 tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja 180W tehon kanavaa kohti klassisen ja dynaamisen Denon-äänikokemuksen tarjoamiseksi.

Puhdas esivahvistintila käytettävissä

Esivahvistintilan ansiosta Denon AV-vahvistimesi toimii täydellisenä AV-esivahvistin/prosessorina viimeisimmillä HDMI-ominaisuuksilla. Esivahvistintila tarjoaa puhtaamman signaalitien ja suuren leikkaamattoman ulostulojännitteen kytkemällä halutut sisäiset vahvistimet pois käytöstä. Nyt voit uudistaa erillislaitteista koostuvan AV-järjestelmäsi tyhjentämättä pankkitiliäsi.

Viimeisin HDMI-tuki

6 edistyneellä HDMI-sisääntulolla ja 3 HDMI-ulostulolla, joissa on täysi HDCP 2.3 -tuki, voit yhdistää HDMI-lähteesi jopa kolmeen näyttöön eri huoneissa.

Hyödynnä parhaita 3D-ääniformaatteja

Nauti ympäröivästä 3D-äänestä Dolby Atmos, Dolby Atmos korkeusvirtualisoinnilla, DTS:X ja DTS Virtual:X -prosessoinneilla.

Parannettu HDMI-äänipaluukanavan (eARC) tuki

Yhdistä yhteensopiva televisio vahvistimen eARC HDMI -tuettuun HDMI-lähtöön, jotta kompressoimattomat ja objektipohjaiset 3D-ääniformaatit, kuten Dolby Atmos ja DTS:X, voidaan toistaa älykkäästi TV-sovelluksista suoraan AV-vahvistimeen

Paras pelikokemus

4K/120Hz läpiviennillä, muuttuvalla virkistystaajuudella (VRR), automaattisella alhaisella latenssimoodilla (ALLM) ja nopealla kuvasiirrolla (QFT) nautit pelikokemuksestasi uskomattomalla kuvanlaadulla ja mahdollisimman pienellä viiveellä.

Langaton striimaus suosituimmista musiikkipalveluista

Nauti kaikista suosikkimusiikkipalveluistasi, kuten Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music, TIDAL, Deezer ja monet muut. AVC-X3800H:n avulla voit myös nauttia musiikistasi AirPlay 2:n kautta, jolloin voit suoratoistaa suosikkikappaleitasi Apple Music -sovelluksesta.

Korkearesoluutioista äänen suoratoistoa Hi-Fi-harrastajille

Nauti suosikki Hi-Res -studiotiedostoistasi FLAC-, ALAC-, WAV- sekä DSD 2.8/5.6MHz -muodoissa.

Bluetooth-lähetin

Nauti suosikkiviihteestäsi Bluetooth-kuulokkeiden avulla myöhään illalla tai yhdessä heikentyneen kuulon omaavan perheenjäsenen kanssa. Voit käyttää Bluetooth-lähetystä erikseen ja samanaikaisesti kaiuttimien kautta kuunnellessa.

Denon AV vahvistin 3800h

 

Audyssey-huonekorjaus

Parasta äänät juuri sinun olohuoneeseesi tai kotiteatteriisi. Optimoi äänikokemuksesi Audyssey MultEQ XT32 -ominaisuudella, joka mukauttaa äänentoiston yksilöllisen kuunteluympäristösi mukaan. Mukana toimitetulla mikrofonilla MultEQ XT32 mittaa ja analysoi kunkin kaiuttimen lähdön (myös subwooferit) korkeintaan kahdeksassa mittauspaikassa ja tuottaa tarkkoja digitaalisia suotimia, jotka optimoivat jokaisen kanavan taajuusbalanssin ja aika-alueen toiston. Audyssey Dynamic Volume tasoittaa häiritseviä äänenvoimakkuuden hyppyjä (kuten TV-mainokset), antamalla sinun kuunnella alemmilla tasoilla ja nauttia silti selkeästä vuoropuhelusta, musiikista ja efekteistä. Audyssey Dynamic EQ tarjoaa täyden kirkkauden kaikilla kuuntelutasoilla, ja Audyssey Low Frequency Containment käyttää edistyneitä psykoakustisia algoritmeja toimittaakseen täyteläisen taajuustasapainon, mukaan lukien syvän basson tunteen, häiritsemättä naapureita tai muita perheenjäseniäsi. Audyssey Sub EQ HT tarjoaa kunkin subwooferin yksilöllisen DSP-räätälöinnin kahden subwooferin järjestelmissä, jotta bassotoisto säilyy tarkkana ja ulottuu mahdollisimman alas. Lisäksi erikseen hankittava Audyssey MultEQ Editor -sovellus (ostettavissa sovelluskaupoista) antaa kokeneille käyttäjille mahdollisuuden siirtyä “konepellin alle” äänentoiston tarkempaa säätämistä ja mukauttamista varten. Sovellus on saatavana sekä iOS:lle että Androidille.

Dolby Atmos Denon vahvistin 

Dolby Atmos

Tunne äänen jokainen ulottuvuus Dolby Atmosin avulla. Päivitä kotiteatterisi Atmos-kaiuttimilla, ja voit nauttia Dolby Atmos -sisällöstä täysin mukaansatempaavan 3D-äänikokemuksena. Saat myös jo luodusta sisällöstä Atmos-kokemuksen, kun Dolby Surround upmixer ottaa kaikki kaiuttimet käyttöön luodakseen 3D-äänitunnelman vanhasta sisällöstä. Dolby Atmos Height Virtualization -tekniikka luo yläpuolisen äänentoiston tunteen myös ilman Atmos-kaiuttimia. Voit myös nauttia Dolby Atmos -musiikkikappaleista, jotka ovat saatavilla Apple Musicista, Amazon HD:stä ja TIDALista sekä yhteensopivasta suoratoistolaitteesta. Lue lisää Dolby Atmoksesta jutustamme täällä: Dolby Atmos

 

DTS:X

DTS:X immersiivinen audiosisältö sijoittaa äänen sinne, missä se luonnollisesti esiintyisi, luoden eläväisen, moniulotteisen äänen. DTS Neural:X upmixer tarjoaa paremman immersion ja realismin vanhaan sisältöön. DTS Virtual:X tarjoaa immersiivistä ääntä ilman korkeuskanavia ja luo virtuaalisia korkeustehosteita 7.1-, 5.1- tai 2.1-kaiutinasetelmassa.

 

IMAX Enhanced

Saat parhaan mahdollisen viihdekokemuksen kotiisi IMAX Enhancedin avulla. Tämä on DTS:n uusin teknologia, joka asettaa uudet standardit kotiteatterin kuvantamiselle, äänelle, mittakaavalle ja selkeydelle. Näe selkeämpi ja kirkkaampi kuva, tunne upea, sydäntä sykähdyttävä ääni ja koe IMAXin digitaalisesti remasteroima ensiluokkainen sisältö. Voit nauttia IMAX Enhanced -kokemuksesta 5.1.4-kaiutinasetuksesta alkaen. IMAX Enhanced -yhteensopiva televisio tai projektori vaaditaan.

 

Auro-3D

Auro-3D nostaa kotiteatterikokemuksen hämmästyttävälle uudelle tasolle tarjoamalla musiikin, pelien, lähetysten ja elokuvien kolmiulotteisen äänentoiston. Tee olemassa olevasta audiovisuaalisesta kokoelmastasi Auro-3D-elämys Auro-Matic up -miksausenginen ansiosta. Tukee jopa 7.1.4 Auro-3D-kaiutinkokoonpanoa ulkoisen 2-kanavaisen vahvistimen kanssa.

 

360 Reality Audio

360 Reality Audio on uusi immersiivinen musiikkikokemus, joka käyttää Sonyn 360 Spatial Sound -teknologiaa. Yksittäiset äänet, kuten lauluäänet, kuoro, piano, kitara, basso ja jopa liveyleisön äänet voidaan sijoittaa 360-sfääriseen äänikenttään. 360 Reality Audion avulla musiikki ei ole koskaan ollut näin immersiivistä ja todellista. AVC-X3800H pystyy toistamaan 360 Reality Audio -ääntä HDMI-tuloon liitetyltä Google Chromecast -laitteelta. Musiikin suoratoistopalveluista 360 Reality Audio -striimausta ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta pysy kuulolla lisäpäivityksiä varten!


8K / HDCP 2.3

Nauti uskomattomasta 8K-kuvanlaadusta 8K-televisiossasi tai -projektorissasi. Tukee sekä 8K pass-through että 4K-sisällön 8K-upscaling. Tukee HDCP 2.3:a, uusinta kopiosuojausstandardia, mikä takaa mielenrauhan kopiosuojatun sisällön suoratoiston yhteydessä.

Loistavat värit HDR 10+:n ansiosta

Tukee HDR:ää (High Dynamic Range), HLG:tä (Hybrid Log Gamma) sekä dynaamista HDR:ää ja HDR10+ läpivientiä. HLG tarjoaa HDR-tekniikkaa lähetyssisällön yli. Sekä Dynamic HDR että HDR10+ käyttävät dynaamisia metatietoja optimoidakseen varjot ja korostukset näytön muuttuessa.

Denon edullinen vahvistin


Dolby Vision

Dolby Vision on upea HDR-kuvantamistekniikka, joka tuo näytölle poikkeukselliset värit, kontrastin ja kirkkauden. Yhteensopiva Dolby Visionin kanssa, joten voit nauttia Dolby Vision -sisällöstä yhteensopivasta lähdelaitteesta ja televisiosta.Seuraavan sukupolven pelaaminen

Tukee muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR), nopeaa kehysten siirtoa (QFT) ja automaattista matalan viiveen tilaa (ALLM) sujuvan ja viiveettömän pelikokemuksen takaamiseksi, kun se on yhdistetty yhteensopiviin pelilaitteisiin.


Sisäänrakennettu HEOS

HEOS® Built-in -ominaisuuden ansiosta AV-vahvistimesi voi suoratoistaa musiikkia langattomasti yhteensopivien HEOS-komponenttien kautta useista ilmaisista ja premium-suoratoistopalveluista. Voit myös nauttia suosikkimusiikistasi kodin kaikissa huoneissa langattomasti. Toista sama kappale jokaisessa huoneessa tai valitse eri kappale jokaiseen liitettyyn huoneeseen eri suoratoistolähteiden kautta. Lisää Denon Home -kaiuttimia useampaan huoneeseen ja hallitse kaikkea HEOS-sovelluksella.


HDMI-liitettävyys ARC/eARC:n kanssa

Tukee uusinta tekniikkaa kaikissa HDMI-tuloissa ja -lähtöissä. ARC (Audio Return Channel) tai eARC (Enhanced Audio Return Channel) tekee TV-äänen toistamisesta AV-vahvistimesi kautta yksinkertaista vain yhdellä HDMI-liitännällä. eARC tarjoaa HD- ja 3D-äänensiirron, kuten Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio ja Dolby Atmos, kun taas ARC rajoittuu tavanomaisiin 5.1ch-ääniformaatteihin tai PCM:ään.


11-kanavainen prosessointi, 9-kanavainen vahvistus.

9-kanavainen vahvistus ei tarkoita, että sinun tarvitsee pysähtyä maksimissaan 11-kanavaiseen kaiutinkokoonpanoon. Ulkoisen 2-kanavaisen vahvistuksen avulla, joka voidaan määrittää joko etu-, vasen- ja oikealle puolelle tai parille korkeuskanavalle, voit määrittää 11-kanavaisen kaiutinkokoonpanon, kuten 7.1.4, mikä antaa sinulle entistäkin enemmän joustavuutta ja mukaansatempaavan äänikokemuksen.

Subwooferin lähdöt ja asetukset

Peity tasaisesti jakautuneeseen, tarkkaan bassoon. Jopa neljä subwoofer-lähtöä tasoittaa matalia taajuuksia ja tarjoaa paremman hajonnan. Ei kuuluvia huippuja tai notkahduksia - vain voimakas, huoneen täyttävä basso. Säädä subwoofer-asetukset mieleiseksesi, kun kytkettynä on enemmän kuin kaksi subwooferia. Valitse "Standard", jos haluat tasaisesti jakautuneen bassotoiston. Valitse "Suuntaava", jos haluat enemmän suuntaavaa bassotoistoa, joka on integroitu saumattomasti huoneen kutakin subwooferia lähimpänä olevaan kaiutinkanavaan.

Denon liitännät

 

 


Tekniset tiedot

 • HDMI-sisääntulot: 6
 • HDMI-lähdöt: 3 (1x eARC/ARC/8K, 1x 8K, 1x 4K/Zone 2)
 • Esivahvistinlähdöt (Pre-Out): 11.4 kanavaa (RCA, sisäiset vahvistimet kytkettävissä pois/käyttöön halutusti)
 • Zone 2 -äänilähtö: stereo-RCA tai sisäiset vahvistimet
 • RCA-analogitulot äänelle: 6 (+1 MM Phono-liitäntä)
 • Kaiutinlähtöjen määrä: 11 (naparuuvit, suositeltu käyttää maks. 4mm2 kaapelia tai banaaniliittim´)
 • Kaiutinlähtö A/B: määritettävissä
 • Bi-Amp -kaksoisvahvistus: määritettävissä
 • Monihuoneäänen ulostulo kaiutinterminaaleista: määritettävissä
 • Optiset tulot: 2
 • Koaksiaaliset tulot: 2
 • USB-liitäntä etupaneelissa
 • 4x Subwoofer-ulostulo (itsenäiset)
 • Kuulokeliitäntä
 • Mikrofoniliitäntä huonekorjausta varten
 • Ethernet-liitäntä

 

Audio-ominaisuuksia:

 • Vahvistinkanavien tyyppi: AB-luokan erillisrakenteiset pääteasteet; äänenlaatu edellä
 • Vahvistinkanavien määrä: 9
 • Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 180W
 • Teho (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, THD 0.08%, 2 kanavaa kuormitettuna): 105W / kanava
 • Kaiuttimien impedanssi 4 - 16 ohmia
 • Audyssey MultEQ XT32 -huonekorjaus, mikrofoni mukana
 • Audyssey Sub EQ HT / Dynamic EQ / Dynamic Volume
 • Audyssey Editor -sovellus (iPad, lisämaksusta),
 • Audyssey MultEQ-X PC-sovellus (lisämaksusta)
 • Dirac Live -huonekorjaus (lisämaksusta, saatavilla 2023 alkupuolella)
 • Dolby Atmos / Dolby TrueHD / Dolby Surround /IMAX Enhanced / Auro-3D
 • DTS:X / DTS Neural:X / DTS HD Master
 • Kompressoitujen audioformaattien parannus
 

Kuvaominaisuuksia:

 • HDMI 2.1
 • HDCP 2.3
 • 8K/60Hz ja 4K/120Hz Ultra HD kaikissa sisääntuloissa ja kahdessa lähdössä
 • 4:4:4 Pure Color
 • High Dynamic Range (HDR10+)
 • Dolby Vision, HLG
 • 3D ja BT.2020 läpivienti
 • HDMI-läpivienti standby-tilassa
 • eARC/ARC
 • Auto lipsync
 

Verkkotoimintoja:

 • Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV
 • Tauottoman toiston tuki myös korkean resoluution musiikkitiedostoille
 • FLAC HD 192/24
 • WAV 192/24
 • ALAC 96/24
 • DSD 2.8MHz / 5.6MHz
 • AirPlay 2
 • Spotify Connect
 • Internet radio (TuneIn)
 • Roon Tested
 • Denon HEOS- ja AVR-kaukosäädinohjaus iOS ja Android laitteille (ilmainen)
 • Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
 • Bluetooth vastaanotto ja lähetys
 
Kaukosäätimen tyyppi: RC-1253
Mitat (LxKxS): 434 x 167 x 389 mm
Paino: 12,5 kg
Takuu 24 kk

Kaapelit ja Tarvikkeet


Artikkelit

REL subwooferit

Mikä subwoofer on ja mitä se tekee?

Tuotearvostelut

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio