Stereovahvistimet ovat täydellinen voimanpesä musiikinkuunteluun

Nainen säätää Marantzin stereovahvistinta kuunteltutilassa

Valitse stereovahvistin, joka muuttaa huoneesi konserttisaliksi

Stereovahvistin on keskeinen komponentti äänentoistojärjestelmissä, joka vahvistaa äänisignaalin lähteen (esimerkiksi CD-soittimen tai älypuhelimen) kaiuttimiin lähetettäväksi. Se muuntaa matalan tason äänisignaalin korkeaksi tason signaaliksi, joka on riittävän voimakas kaiuttimien toistamaan ääntä.


Näytetään tuotteet 1 - 40 (51 tuotteesta)

Integroitu vahvistin - Stereovahvistimen monet kasvot

Integroitu vahvistin yhdistää vahvistimen ja esivahvistimen yhdeksi kompaktiksi kokonaisuudeksi. Tämä monipuolinen laite tarjoaa kätevän ja tilaa säästävän ratkaisun kodin äänentoistotarpeisiin sekä musiikin kuunteluun kotona. Monet meidän tarjoamat integroidut vahvistimet tarjoavat monipuoliset liitännät eri äänilähteille, säätömahdollisuudet äänen optimointiin ja innovatiiviset teknologiat, kuten AirPlay 2, Bluetooth, Wi-Fi, HEOS-striimaus ja HDMI arc-liitäntä. 

Kattava valikoimamme 2.0 sekä 2.1- vahvistimia

Kuva & Ääni tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia stereovahvistimia tunnetuilta valmistajilta, kuten AudiolabDenon, Magnat, Marantz ja Yamaha. Näiden merkkien laitteet ovat tunnettuja tinkimättömästä äänenlaadustaan ja luotettavuudestaan.

Unohda tylsä äänentoisto, valitse stereovahvistin, joka saa koko huoneen soimaan!

Viritinvahvistimen monipuolinen käyttö

Viritinvahvistimia käytetään monenlaisissa tilanteissa, kuten kotiäänentoistossa, studiotyöskentelyssä ja live-esiintymisissä. Ne tarjoavat tehokkaan ja laadukkaan äänentoiston musiikin, elokuvien ja muiden äänisisältöjen kuunteluun.

Laadukkaissa viritinvahvistimissa on monia ominaisuuksia, jotka antavat paljon lisämahdollisuuksia kuuntelijalle. Esimerkiksi Marantz Stereo 70S AV-Stereovahvistin tarjoaa monipuolisia liitäntöjä eri äänilähteille ja tukee erilaisia äänentoistoteknologioita, kuten HDMI arc:ia televisioyhteyksiin ja langatonta suoratoistoa Bluetoothin, Wi-Fi:n ja HEOS:n kautta. Lisäksi näissä viritinvahvistimissa on usein myös FM-viritin, joka mahdollistaa radiokanavien vastaanoton.