Aktiivisubwooferit

Aktiivisubwoofer kotiin

Aktiivisubwoofer on bassokaiutin, joka on suunniteltu toistamaan matalia ääniä. Puhekielessä subwooferit tunnetaan nimellä ”subbari”, joka saattaa olla monelle tutumpi termi kuin itse subwoofer. Aktiivisubbarissa on oma tehokas sisäänrakennettu vahvistin, ja se on suunniteltu toistamaan syvimmät bassoäänet sekä elokuvien ääniraidoilla että musiikissa. Subwoofer on luonnollinen täydennys pienikokoisille kaiuttimille, mutta myös monille lattiakaiuttimille. Se voidaan sijoittaa hyvin vapaasti suhteessa pääkaiuttimiin, esimerkiksi nurkkaan.

 
Näytetään tuotteet 1 - 40 (78 tuotteesta)

Subwoofereiden avulla elokuvien toimintakohtaukset saavat tarvitsemansa ”räjähtävyyden” tunteen ja konserteissa niitä hyödynnetään luomaan voimakas ja täyteläinen äänimaailma, jonka kuulevat ja tuntevat varmasti myös konsertin lähialueilla oleskelevat henkilöt. Subwooferit ovat tänä päivänä olennainen osa moderneja äänentoistojärjestelmiä ja nykyään niitä löytyykin yhä useampien kotiteattereista sekä auton musiikkijärjestelmistä. Hanki meiltä hyvä subbari kotiin ja nautit myös matalista äänistä!

Usein myös kysytään pitääkö subbari ajaa sisään. Tähän yksinkertaisen ohjenuorana se, että pakollista sisäänajo ei ole, mutta hyvin suotavaa. Subbari tulee tehtaalta koottuna, ehkä nopeasti koeponnistettuna, joten pidempiaikainen sisäänajo antaa subin elementeille aikaa löytää oma kohtansa, toimintansa ja rajansa.