Denon

Denon AVR-S670H 5.2-kanavainen viritinvahvistin

AVR- S670H:ssa on 8K-video ja teräväpiirtoääni Dolby TrueHD- ja DTS HD Master Audio -dekoodereilla. Sisäänrakennetun HEOS®:n avulla voit suoratoistaa musiikkia Spotifyn, Tidalin, Amazon Music HD:n, AirPlay 2:n, Bluetoothin ja muiden eri yhteyksien kautta.

  • Vahvistin AB-luokka
  • 5-kanavainen vahvistin
  • 8K/HDCP 2.3
  • ARC/eARC HDMI 2.1
  • Audyssey MultEQ
699,00€549,00€
Kpl
Tee tarjous

Tuotekuvaus

AVR- S670H tarjoaa korkealaatuista ja uniikkia äänentoistoa ja suorituskykyä. Ota käyttöön minuuteissa, yhdistä sekunneissa,ja täytä näppärästi pienien tilojen nurkat upealla hifi äänellä ja elokuvatehosteilla. HiRes Audio DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC ja WAV -tuki pitää striimatun musiikin elossa ja häviämättömänä.

Dolby Audio -teknologia


Erottelukykyinen ja häviötön Dolby TrueHD ja Dolby Digital, Dolby Digital Plus -signaalin dekooderi ja Dolby Pro Logic II -ylösmiksaus 2-kanavaisille äänisignaaleille luovat immersiivisen viisikanavaisen surround-äänikokemuksen.


DTS Surround -teknologia

Huipputarkka häviötön DTS-HD ja DTS Surround, DTS 96/24 -signaalin dekoodaus sekä DTS Neo 6 -ylösmiksaus kaksikanavaisille äänisignaaleille luovat mukaansatempaavan viisikanavaisen surround-äänikokemuksen.

HDMI-liitettävyys ARC/eARC:n avulla

ARC (Audio Return Channel) tai eARC (Enhanced Audio Return Channel) tekee TV-äänen toistamisesta AV-vahvistimen kautta yksinkertaista vain yhdellä HDMI-johdolla. eARC tarjoaa HD-äänensiirron, kuten Dolby TrueHD ja DTS HD Master Audio, kun taas ARC rajoittuu tavanomaisiin 5.1-kanavaisiin ääniformaatteihin tai PCM-siirtoon.

8K/HDCP 2.3

Nauti koskemattomasta 8K-kuvanlaadusta 8K-televisiossa tai -projektorissa. Tukee sekä 8K-läpäisyä että 4K-sisällön 8K-skaalausta. Tukee HDCP 2.3:a, uusinta kopiosuojausstandardia, jotta voit ongelmitta suoratoistaa kopiosuojattua sisältöä.


Loistavat värit HDR 10+:lla

Tukee HDR:ää (High Dynamic Range), HLG:tä (Hybrid Log Gamma) sekä dynaamista HDR:ää ja HDR10+:n läpivientiä. HLG tarjoaa HDR-kuvaa lähetyssisällön yli. Sekä Dynamic HDR että HDR10+ käyttävät dynaamisia metatietoja optimoidakseen varjostuksen ja kirkkaat yksityiskohdat eri tilanteissa.


Dolby Vision

Dolby Vision on upea HDR-kuvantamistekniikka, joka tuo näytölle poikkeuksellisia värejä, kontrastia ja kirkkautta. Yhteensopivuus Dolby Visionin kanssa varmistaa, että voit nauttia Dolby Vision -sisällöstä yhteensopivasta lähdelaitteesta ja televisiosta.


Seuraavan sukupolven pelikokemus

Tukee muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR), nopeaa kuvansiirtoa (QFT) ja automaattista matalan viiveen tilaa (ALLM) sujuvan ja viiveettömän pelikokemuksen takaamiseksi, kun vahvistin on yhdistetty yhteensopiviin pelilaitteisiin ja näyttöön.


HEOS® Built-in -teknologia integroituna

Sisäänrakennetun HEOSin avulla AV-viritinvahvistimesi voi suoratoistaa musiikkia langattomasti yhteensopivien HEOS-komponenttien kautta useista ilmaisista ja maksullisista suoratoistopalveluista. Voit myös nauttia suosikkimusiikistasi kodin kaikissa huoneissa langattomasti. Toista sama kappale jokaisessa huoneessa tai valitse eri kappale jokaiseen liitettyyn huoneeseen eri suoratoistolähteiden kautta. Lisää Denon Home -kaiuttimia useampaan huoneeseen ja hallitse kaikkea HEOS-sovelluksella.


Airplay 2 ja Apple Siri -puheohjaus

AirPlay 2:n avulla voit suoratoistaa Apple Music -musiikkipalvelusta langattomasti AV-viritinvahvistimeen tai ryhmitellä muita AirPlay-yhteensopivia kaiuttimia täyttämään kotisi musiikilla.


Toimii Amazon Alexan kanssa

Ohjaa AV-vahvistinta Amazon Alexan ja äänesi avulla. Säädä äänenvoimakkuutta, hyppää seuraavaan kappaleeseen, vaihda eri äänilähteiden välillä ja paljon muuta - "Kysy vain". Lataa ilmainen HEOS Home Entertainment Skill -taito, jotta voit ottaa käyttöön Amazon Alexa -äänikomennot. Vaatii Alexa-sovelluksen ja Amazon Echo:n, Dot:n tai vastaavan. Ominaisuuksien saatavuus vaihtelee alueittain.


Korkean resoluution äänituki

Nauti erinomaisesta tarkkuudesta korkearesoluutioisten ääniraitojen kanssa. Tärkeimmät tuetut formaatit ovat ALAC, FLAC ja WAV jopa 192 kHz/24bit asti, mutta vahvistin on yhteensopiva myös 2,8 ja 5,6 MHz:n DSD-tiedostojen kanssa. Toista HD-ääniraitoja USB-asemalta tai muilta verkkoon liitetyiltä asemilta verkon kautta tai Amazon Music HD:stä tilauksen kanssa. Myös tavalliset MP3- ja WMA-tiedostot ovat tuettuja.


Bluetooth-lähetin

Yhdistä bluetooth-kuulokkeesi AV-vahvistimeen ja jatka suosikkimusiikkisi, -elokuviesi tai -televisio-ohjelmiesi kuuntelua yöllä. Voit myös toistaa ääntä samanaikaisesti sekä kaiuttimista että Bluetooth-kuulokkeista. Jos sinulla on kuulovammainen perheenjäsen tai ystävä, tämä ominaisuus on entistäkin tärkeämpi. Voit liittää yhden kuulokeparin kerrallaan.

Denon Setup Assistant

Palkittu Denon Setup Assistant -asennusapuri tarjoaa yksinkertaiset ja selkeät ohjeet alkuun pääsemiseksi. Kytke AV-vahvistin vain televisioon ja seuraa kuvaruudulla näkyviä ohjeita kaiuttimien kytkemiseksi, kaiutinmittausten suorittamiseksi ja lähdelaitteiden kytkemiseksi. Lisämukavuutta tuo se, että AV-vahvistin nimeää HDMI-tulot uudelleen automaattisesti, mutta voit toki nimetä ne myös manuaalisesti haluamallasi tavalla.


Audysseyn huonekalibrointitekniikka

Denon kotiteatterivahvistimissa käytetään Audyssey EQ-ohjelmistoa, joka mahdollistaa yksinkertaisen ja tarkan asennuksen ja kalibroinnin. Mukana toimitetun Audyssey-mittausmikrofonin avulla Audyssey mittaa kaikki kotiteatterisi kaiuttimet ja virittää vahvistimen niin, että se tarjoaa tasapainoisen ja optimaalisen kuuntelukokemuksen huoneeseesi. Tämä AV-vahvistin tukee Audyssey MultEQ -huonekorjaustekniikkaa. Muita tuettuja Audyssey-ominaisuuksia ovat Dynamic EQ ja Dynamic Volume.


Denon AVR Remote -kaukosäädinsovellus

Tämän iOS- tai Android-ohjaussovelluksen avulla voit hallita AV-vahvistinta, kuten muuttaa äänilähdettä, äänitiloja, äänenvoimakkuutta, tallentaa ja hakea Quick Select -pikavalintoja, näyttää AV-vahvistimen toimintatilan, tulo- ja lähtösignaalitiedot, muuttaa valinnaisia asetuksia ja niin edelleen. Kun HEOS-musiikki on valittu lähteeksi, sovellus siirtyy automaattisesti HEOS-sovellukseen, jotta kahden sovelluksen välillä voidaan toimia saumattomasti.


Toimii Google Assistantin kanssa

Käynnistä musiikki HEOS-sovelluksessa ja pyydä sitten Google Assistantia hallitsemaan äänenvoimakkuutta, toistoa, taukoa, kappaleiden vaihtoa, mykistämistä ja mykistyksen poistamista.


Tekniset tiedot

VAHVISTIN JA TEHOT
Vahvistin AB-luokka
5-kanavainen vahvistin
Teholähtö 75 wattia kanavaa kohden (8 ohmia, 20 Hz–20 Khz, 0,08 % 2-kanavainen asema)
100 wattia per kanava (6 ohmia, 1 kHz, 0,7 % 2-kanavaista asemaa)
150 wattia per kanava (6 ohmia, 1 kHz, 10 % 1-kanavaista asemaa)
Minimiimpedanssi L/R 4 ohmia
Minimiimpedanssikeskus 4 ohmia
Pienin impedanssi surround 4 ohmia
Kaiuttimien impedanssi 4 - 16 ohmia

YLEISET TIEDOT
Bluetooth
AirPlay 2
Alexa ja Google Assistant ääniohjaus
Etuosan näyttö 1-rivinen FLD
Käyttöliittymän kielet 9
Sisäänrakennettu AM/FM-virin
Huonekorjaus Audyssey MultEQ
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Heikon äänilähteen parannus (Compressed Audio Restorer)
Denon AVR Remote -kaukosäädinsovellus

MULTIROOM
Zone-vyöhykkeet 1


SURROUND-KÄSITTELY
Dolby Digital DD, TrueD, DD+, EX
DTS DTS, HD, HDMA, ES, 96/24

SISÄÄNTULOT
Audio-videotulot (RCA) 6
HDMI-tulojen määrä 6 3:4k/3:8k
2 äänituloa HDMI
Phono-tulo 1
Optiset digitaalitulot 2
Koaksiaaliset digitaalitulot 1
Ethernet-portti Kyllä
USB-liitännät Y

ULOSTULOT
HDMI-8k Arc ja eArc 1
Subwoofer-liitännät 2
Subwoofer-lähdöt 2
Pääkaiuttimien lähtöparit 1
Kaiutinruuviliittimet

HDMI-OMINAISUUDET
HDMI versio 2.1
VRR (Variable Refresh Rate)
ALLM (Auto Low Latency Mode)
4K/120Hz-yhteensopivat tulot 3
Äänen paluukanavan eARC-tuki
Videon skaalaus 4K:ksi ja 8K:ksi

HDR (High Dynamic Range) -TUKI
HDR10
HDR10+
HLG
Dolby Vision


MUUT TIEDOT
DAC-bittisyvyys 32-bittinen
DAC-näytteenottotaajuus 192 kHz
FM-herkkyys 12,8 dBf
Leveys (tuumaa) 17,1875
Korkeus (tuumaa) 5,9375
Syvyys (tuumaa) 13,4375
Paino (paunaa) 17.2
Osien takuu 2 vuotta
Tuotteen takuu 2 vuotta


Artikkelit

REL subwooferit

Mikä subwoofer on ja mitä se tekee?

Tuotearvostelut

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio