GENELEC AKTIIVIKAIUTTIMET KOTIIN JA STUDIOON

Suomalainen Genelec Oy on perustettu 1978. Iisalmessa kaiuttimet valmistava Genelec on tuttu merkki laadukkaasta äänentoistosta pitäville. Yli 40 vuoden kokemus aktiivisten kaiuttimien tekemisestä ammattilaisten vaativaan käyttöön, on siirtynyt saumattomasti G-sarjan kotikäyttöön suunniteltuihin aktiivikaiuttimiin. Lopputuloksena on sarja kaiuttimia, joissa kaiken kärjessä on paras äänenlaatu, käytön helppous sekä uniikki, minimalistinen ja ajaton muotoilu.

Kaunis ääni & kaunis muotoilu, aktiivikaiuttimet kotiin

Genelecin G-sarjan aktiivikaiuttimissa orgaaninen, pyöristetty muoto yhdistyy tarkkaan äänentoistoon. Pitkäkestoinen yhteistyö muotoilija Harri Koskisen kanssa on synnyttänyt designin, jossa toiminnallisuus ja eleganssi kohtaavat ääniammattilaisten suunnittelemat akustiset ominaisuudet. Koska Genelecin aktiivikaiuttimet, kuten Genelec G Three B, on suunniteltu yhtenä integroituna kokonaisuutena, sisältäen itse kaiuttimen sekä vahvistimet että muun elektroniikan, niiden äänenlaatu on parempi ja maksimiäänenvoimakkuus on suurempi kuin vastaavan kokoisilla perinteisillä passiivikaiuttimilla. 

Aktiivikaiuttimet televisioon 

Suosituimmmat  kaiuttimet tv:lle ovat tällä hetkellä aktiivikaiuttimet, jotka ovat helppo liittää, esivahvistimen kautta tai ilman, televisioon. Esimerkiksi Genelec kaiutin on hyvä vaihtoehto niin musiikin kuunteluun kuin elokuvista nauttimiseen. Aktiivikaiuttimet sisältävät itsessään vahvistimen, joten niiden pienistäkin malleista lähtee paljon laadukasta ääntä. Meiltä löytyy alkuun laadukkaita pieniä aktiivikaiuttimia televisioon.

Edullinen päivitys äänentoistoon: Yamaha WXC-50 esivahvistin ja Genelec G Three aktiivikaiutin

Musiikin suoratoisto eli streamaus tuo sinulle pääsyn valtavaan musiikkikirjastoon. Useat striimauspalvelut ja internet-radiot tarjoavat lähes äärettömän määrän musiikkia. Sopiiko käyttöösi parhaiten pelkistetty vai High End -laatua edustava laite – sinä päätät. Joka tapauksessa kaikki mitä tarvitset striimerin ja Genelec-kaiuttimien välille on signaalikaapeli ja olet valmis. Yamahan WXC-50 ja Genelec G Three paketilla musiikin suoratoisto onnistuu helposti omasta puhelimestasi ja samalla Genelec G Three B kaiutinpari pitää huolen ensiluokkaisen tarkasta musiikkielämyksestä.

Rekisteröi Genelec kaiuttimesi - saat 5 vuoden takuun

Myönnämme meiltä ostetuille uusille Genelec aktiivikaiuttimille laajennetun 5 vuoden takuun. Lisätakuu edellyttää kaiuttimien rekisteröimistä Genelecin verkkosivulla.

 

 

Näytetään tuotteet 1 - 40 (43 tuotteesta)