Genelec

Genelec kaiutin on suunniteltu ja toteutettu Suomessa

Genelec kaiuttimet on valmistanut iisalmelainen vuodesta 1978 asti toiminut yritys. Matka alkoi siitä kun kaksi kaverusta Ilpo Martikainen ja Topi Partanen tarttuivat haasteeseen ja ryhtyivät kehittämään aktiivista tarkkailukaiutinta Yleisradiolle. Tämä matka on kestänyt tähän päivään asti. 

Suositut Genelec aktiivikaiuttimet 

Genelecin aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, joten ne eivät tarvitse lisävahvistinta toimiakseen. Genelecin aktiivikaiuttimet tarjoavat kaunista neutraalia ääntä, kompaktia kotelon ulkoasua sekä minimalistisuutta. Niiden skandinaavinen muoto saa ne hyvin sopimaan kotiympäristöön. Muoto auttaa myös parantamaan äänen ulostuloa. Genelecin kaiuttimien sijoittaminen kotiin on tehty vaivattomaksi, edistyksellisellä suuntaustekniikalla. Suosituimpia sarjoja kotiin ovat G-sarjan kaiuttimet  Genelec G one, G two, G three, G four Genelec kaiuttimet voi liittää esivahvistimeen. Esivahvistin antaa lisää säätö sekä liitäntä ominaisuuksia.

Katso meidän muut aktiivikaiuttimet

Genelec myynti - Nappaa paras Genelec tarjous

Olemme valtuutettu Genelec jälleenmyyjä. Olemme myyneet Genelecin tuotteita monia vuosia, ja sen kautta meille on kertynyt paljon kokemusta eri malleista. Kysy lisää

Nappaa paras itsellesi Genelec tarjous! Mieltä löytyy laaja valikoima  Genelec kaiuttimia eri hinnoilla ja parhaat alet! Kaiuttimien hinta lähtee 320,00€ -- eteenpäin. Katso meidän suosituin Genelec alennus! Genelec kaiuttimet myydään parillisena.

Lue lisää Genelec:in tarinasta

 

Aktiivikaiuttimet
Aktiivisubbarit
Genelec kaiuttimet

Näytetään tuotteet 1 - 40 (127 tuotteesta)