Genelec

Genelec kaiuttimet ovat kasvattaneet aktiivikaiuttimen asemaa Suomessa

Genelec kaiuttimet on suunnitellut iisalmelainen vuodesta 1978 asti toiminut yritys. Matka alkoi siitä kun kaksi kaverusta Ilpo Martikainen ja Topi Partanen tarttuivat haasteeseen ja ryhtyivät kehittämään aktiivista tarkkailukaiutinta Yleisradiolle. Nykysin Genelec on suosittu kaiutinmerkki studiossa, mutta myös kotiin suunnatuissa aktiivikaiuttimissa.

Genelec kaiuttimet kotiin- Helppokäyttöisyys ja upea ääni samassa

40 vuoden kokemus studiokaiuttimista on hionut Genelec kaiuttimen tekniikasta timanttisen. Tämä kuuluu siinä, että Genelecin upea ja tarkka ääni tuo musiikin ulos juuri artistin tarkoittamalla tavalla. Äänenlaatu on tarkka ja realistinen. Genelec käyttää useaa innovatiivista teknologiaa. Kaiuttimissa on integroitu sisäinen vahvistin, joten voit liittää ne suoraan soittimeen ja aloittaa kuuntelun. Genelecin kaiutin ei tarvitse vahvistinta, mutta sitä tykätään käyttää paljon esivahvistimen kaverina (esim. Genelec G Three + Yamaha WXC-50 ) Esivahvistin lisää äänilähdetuloja sekä lisäominaisuuksia kaiuttimen hallintaan.  

Genelec kaiuttimien myynti - Nappaa paras Genelec tarjous 

Nappaa itsellesi paras Genelec tarjous! Mieltä löytyy laaja valikoima Genelec aktiivikaiuttimia eri hinnoilla ja parhaat alet! Kaiuttimien hinta lähtee 320,00€ -- eteenpäin. 

SAM-sarja,  G-sarja  Jalustat ja telineet,    SubwooferitGenelec pakettitarjous


Näytetään tuotteet 1 - 40 (74 tuotteesta)