Valmistaja: Amphion

Amphion Argon3LS lattiakaiutinpari

3000,00€ 3000,00€/
132,40€/kk
Väri
Määrä: kpl

Jos kaiutin toimii studioiden äänitarkkailussa, myös kotona siihen on mitä suurimmalla todennäköisyydellä enemmän kuin tyytyväinen. Amphion Argon 3LS tuo avaraa, ilmavaa, miellyttävää soundia hieman suurempiinkin huoneisiin. Amphionin mainetta niittäneiden studiomonitorien pohjalta kotikäyttöön kehitetyt Amphion Argon3LS lattiakaiuttimet tuovat studiomonitoreiden puhtaan ja musikaalisen äänen nyt myös kotikäyttäjien ulottuville. 

Amphion Argon3LS lattiakaiuttimet 

Amphionin mainetta niittäneiden studiomonitorien pohjalta kotikäyttöön kehitetyt Amphion Argon3LS lattiakaiuttimet tuovat studiomonitoreiden puhtaan ja musikaalisen äänen nyt myös kotikäyttäjien ulottuville. 

Amphion on kasvattanut nopeasti suosiotaan maailman johtavien äänisuunnittelijoiden keskuudessa, ja se tietotaito on nyt sovellettu myös kotipuolen kaiuttimiin. Opittua lähestymistapaa käytettiin Argon3LS-lattiakaiuttimeen. Argon3LS-kaiuttimissa on kaikki samat ominaisuudet kuin studiokaiuttimissa, kuten kolmiulotteinen äänikuva, äärimmäinen yksityiskohtaisuus, laaja optimaalinen kuuntelualue ja uskomaton musikaalisuus.

Argon3LS-kaiuttimissa on korkean resoluution diskantti, mikä toimii saumattomasti kevyen ja jämäkän, alumiinisen bassoelementin kanssa. Tyypillinen Amphionin alhainen 1600 Hz -jakotaajuus luo äänilähteen ihmisen kuulolle kaikista kriittisimmässä taajuudessa, samalla kun suuntain luo laajan ja jopa huoneen täyttävän äänikuvan, jolloin optimaalinen kuuntelualue ei ole sijoittunut pelkästään keskelle, vaan tarjoaa tasalaatuisen musiikkinautinnon koko huoneen alalla.

Passiivisia radiaattoreita käyttäessään Amphion eliminoi refleksiputkia käyttävien kaiuttimien ongelmat. Tämän ansiosta kaiuttimet voi nyt asettaa myös lähelle seinää, tai jopa ikkunoita, ja silti aikaansaadaan hallittu, sointuisa basso ja uskomattoman puhdas ja luonnolliselta kuulostava keskialue. Argon3LS-kaiuttimissa on kasvatettu sisätilaa entisestään, jonka ansiosta kaiutin toistaa huomattavankin alhaisia taajuuksia. Näin kuuntelijan on mahdollista fyysisestikin paremmin kokea yhteyttä musiikkiin.

Hyvällä suunnittelulla tuote on saatu pidettyä sähköisesti yksinkertaisena. Tuloksena ei ole pelkästään korkeampi resoluutio, vaan myös lisääntynyt selkeys ja tasapaino alhaisilla voimakkuuksilla kuunnellessa, antaen Amphionia kuuntelevan nauttia kaiuttimista niinäkin hetkinä, kun toiset joutuvat jo turvautumaan kuulokkeisiin.

Erityinen huomio akustiseen suunnitteluun on viimeistelty käyttämällä kaiuttimissa huippulaatuisia komponentteja. Uusissa Argon3LS-lattiakaiuttimissa on hopeapäällysteinen, puhtaasta kuparista tehty sisäjohdotus ja Argento Audion liittimet, jotka tarjoavat virheettömän signaalin kulun.

Argon3LS-lattiakaiuttimet tarjoavat sinulle hienostuneen kuuntelukokemuksen, paljastaen yksityiskohtia ja nyansseja joita et ole ennen kuullut. Argon3LS tuo musiikin sinulle niin kuin tuottaja ja artisti sen tarkoittivat.

 

Hinta/pr

TEKNISET TIEDOT - Amphion Argon 3S

Toimintaperiaate: 2-tie, passiivinen radiaattori
Diskanttielementti: 1" titaani
Keski- / bassoelementti: 6,5" alumiini
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 Ω
Herkkyys: 85 dB
Taajuusvaste: 22 - 25 000 Hz
Vahvistinsuositus: 30 - 150 W
Mitat (h x w x d): 968 x 191 x 305 mm
Paino: 22 kg
Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, kokovalkoinen sekä viilukotelot pähkinä

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio