Valmistaja: Amphion

Amphion Argon3S jalustakaiutinpari

2150,00€ 2150,00€/
96,00€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Jos kaiutin toimii studioiden äänitarkkailussa, myös kotona siihen on mitä suurimmalla todennäköisyydellä enemmän kuin tyytyväinen. Amphion Argon 3S tuo avaraa, ilmavaa, miellyttävää soundia hieman suurempiinkin huoneisiin. 

Amphion Argon3S jalustakaiuttimet | Valkoinen

Amphionin mainetta niittäneiden studiomonitorien pohjalta kotikäyttöön kehitetyt Amphion Argon3S jalustakaiuttimet tuovat studiomonitoreiden puhtaan ja musikaalisen äänen nyt myös kotikäyttäjien ulottuville. 

Uusi Argon3S (S=suljettu) sisältää useita samoja elementtejä mitä Amphionin studiomonitorit, jotka ovat saaneet mukavan innostunutta käyttäjäpalauttetta ja lukuistia testimenestyksiä. Ammattimallistosta tuttu passiiviradiaattori mahdollistaa käsinkosketeltavan keskialueen luonnollisuuden ja nyanssitoiston. Refleksikoteloinen hyllykaiutin on aina kompromissi ja mm. refleksin aiheuttavan “hännän” eliminoiminen mahdollistaa tarkan, nopean ja ulottuvan bassotoiston.

Kaiutin on entistä tunteettomampi huoneakustiikan haasteille ja toimii uuden jakosuodin teknologian ansioista nautittavasti useimmilla vahvistimilla. Huippulaadukkaat Argento-liittimet sekä hopeapäällysteinen puhtaasta kuparista tehty sisäjohdotus takaavat virheettömän signaalin kulun. Argon3 on ollut yksi maailman arvostetuimmista hyllykaiuttimista. Argon3S avaa vieläkin puhtaamman ja isomman ikkunan musiikkiin ja loihtii suosikkilevyiltäsi ennenkokemattomia nyansseja ja tunnetiloja. 

Hinta/pr

TEKNISET TIEDOT - Amphion Argon 3S

Toimintaperiaate: 2-tie, passiivinen radiaattori
Diskanttielementti: 1" titaani
Keski- /bassoelementti: 6,5" alumiini
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 ohm
Herkkyys: 87 dB
Taajuusvaste: 30 - 25.000 Hz +/- 6dB
Vahvistinsuositus: 20 - 150 W
Mitat (k x l x s): 380 x 191 x 305 mm
Paino: 12 kg
Kotelon värit: musta, valkoinen ja kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio