Marantz

Marantz Cinema 70s Kotiteatterivahvistin

Äänentoiston hermokeskus - Marantz Cinema 70S AV-vahvistin

Cinema 70s on matalarakenteinen monikanavavahvistin, jonka suunnittelussa on huomioitu videon ja äänentoiston äärimmäinen laatu. Cinema 70s on 7.2-kanavainen, 50 Wattinen äänentoiston hermokeskus, joka saa virtansa Marantzin legendaarisesta HDAM-vahvistinpiiristä.

 

  • Kompakti 7.2-kanavainen AV-vahvistin
  • Upea surround-ääni ja 8K-video
  • Sisäänrakennettu HEOS
  • Tehokas - 50 wattia kanavaa kohden
999,00€
Kpl
Väri
Tee tarjous

Tuotekuvaus

Marantz Cinema 70S AV-vahvistin

Marantz Cinema 70S on kompakti (matala) 7.2-kanavainen 50 W:n AV-vahvistin 8K-tuella, joka sopii erinomaisesti pienempiin kotiteatterijärjestelmiin. Cinema 70S mahdollistaa kotiteatterikokemuksen luomisen tiloissa, joissa laitteet eivät vie paljon tilaa. Siinä on Marantzin legendaarinen 7 x 50 W:n sisäänrakennettu vahvistin, kuusi HDMI-tuloa (kolme tukee 8K:ta), HEOS Built-In -suoratoisto, Audyssey MultEQ , Dolby Atmos ja DTS:X -huonekorjaus sekä useita tuloja ja lähtöjä, mukaan lukien Pre Out - lähtö kaikille kanaville ja kahdelle subwooferille. Marantz Sound Master on huolellisesti virittänyt CINEMA 70s -mallin tuottamaan hämmästyttävää suorituskykyä huolellisella komponenttivalikoimalla, jotta kotiisi saadaan mahdollisimman musiikillinen ääni.

Marantz Cinema 70s AV-vahvistin 

Herätä sisältösi eloon
Cinema 70S 7.2 Ch (50W X 7) vahvistimessa on 8K-liitettävyys hienostuneeseen audio- ja videotoistoon. Dolby Surround- ja DTS Neural:X-formaateilla sisältösi toistetaan virheettömällä ja sulavalla äänentoistolla, johon on lisätty mukaansatempaavan 3D-surround-äänen realismi.

Paranna viihteesi laatua
Koe elokuvat ja pelit aivan uudella tavalla 8K/60 Hz:n tai 4K/120 Hz:n läpiviennin, HDR10:n, HLG:n, Dolby Visionin ja 21:9-laajakuvavideon tuen ansiosta. Pelikokemuksesi on sujuva ja viiveetön QMS:n, QFT:n, VRR:n ja ALLM:n ansiosta.

Elokuvateatteritason surround-ääni
Luo täydellinen surround-ääni Dolby Height Virtualizationin ja DTS Virtual:X:n avulla, joiden avulla voit lisätä yläpuolisia efektejä 7.1-, 5.1- tai 2.1-asetelmassa ilman korkeuskaiuttimia. Tukee Dolby Atmosia, DTS:X:ää ja Auro 3D:tä mukaansatempaavaa ääntä varten.

Laajennettu yhteensopivuus
Marantz Cinema 70s vahvistimessa on lukuisia liitäntävaihtoehtoja, kuten 7 HDMI-porttia (6 In/1 Out) & (3) 8K HDMI-tuloa, 2 subwoofer-ulostuloa, phono-tulot, analogiset ja digitaaliset tulot, USB ja paljon muuta sekä monia muita langattomia liitäntävaihtoehtoja.

 

Marantz Cinema 70S vahvistimet

Monen huoneen suoratoisto
Cinema 70S:n avulla voit suoratoistaa musiikkia Pandorasta, Spotifysta yms ja lähettää sen eri huoneisiin HEOS Built-in-, Wi-Fi-, Bluetooth- tai AirPlay 2 -palvelun avulla luodaksesi lumoavan surround-äänijärjestelmän useisiin huoneisiin.

Hands free -toiminto
Cinema 70S on yhteensopiva suosittujen ääniavustajien, kuten Alexan ja Sirin, kanssa, joten voit vaihtaa kappaleita, säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa tuloja pelkällä äänelläsi. Se voidaan myös integroida älykkääseen kotiautomaatiojärjestelmään.

Runsas äänimaailma ja sujuva toisto
Marantz Cinema 70S vahvistimen voimanlähteenä toimii Marantzin oma kehittämä HDAM-piiri. Se tuo teatterin pehmeän äänidynamiikan kotiisi yhdistettynä lämpimiin ja yksityiskohtaisiin sävyihin sekä tarkkaan videotoistoon.

Nopea ja helppo asennus
Voit asentaa ja virittää surround-äänijärjestelmäsi Marantz Cinema 70S:llä muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa Audyssey MultEQ XT32 -huonekorjaimen avulla. Laajassa toimintovalikoimassa navigoiminen on helppoa TV:n graafisen käyttöliittymän avulla.

Cinema 70S vahvistin


Tekniset tiedot

Kaiutinkanavat: 7.2

Teho per kanava: 7x50w (8 ohm)

Pre-Out kanavat: 7.2

HDMI in/out: 6xHDMI (3x HDMI 2.1) / 1xHDMI out

Huonekorjain: Audyssey MultEQ XT

Subwoofer Pre-Out: 2 (parallel)

Vahvistinpiiri: Erillinen vahvistinyksikkö ja HDAM-SA2

Phono liitäntä: Kyllä

USB liitäntä: Kyllä

Bluetooth: Kyllä

Radio: FM/AM

Airplay 2: Kyllä

Surround-tilat: Dolby Atmos, DTS:X

Musiikkipalvelut: Spotify Connect / HEOS  (internet radio, tidal, deezer, Qobuz yms.)

Ääniohjaus: Works with Alexa, Google, HomePod

Takuu: 2 vuotta
Yhteensopivat tuotteet


Kaapelit ja Tarvikkeet


Artikkelit

REL subwooferit

Mikä subwoofer on ja mitä se tekee?

Tuotearvostelut

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio