Valmistaja: Marantz

Marantz MM8077 7-kanavainen päätevahvistin

2199,00€
98,10€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Seitsemänkanavainen MM8077 tehovavistin on suunniteltu vaativiin musiikki- ja surround-äänisiin elokuvahetkiin. Laitteessa on sama vahvistinteknologia kuin Marantzin referenssiluokan hifi-vahvistimissa.

Seitsemänkanavainen MM8077 tehovavistin on suunniteltu vaativiin musiikki- ja surround-äänisiin elokuvahetkiin. Laitteessa on sama vahvistinteknologia kuin Marantzin referenssiluokan hifi-vahvistimissa. Laitteessa on samoin erilliset virtapiirirakenteet ja -teknologiat, joilla saavutetaan laaja kaistaleveys ja siten taataan äärimmäinen ääninautinto tämän päivän vaatimuksien mukaisesti. Identtinen topologia kaikissa kanavissa yhtenäistää äänenlaadun. MM8077:ssä on myös mahdolllisuus valita tasapainoitettu (XLR) tai tasapainoittamaton (RCA) sisäänmeno jokaielle kanavalle ja siten maksimoitu joustavuus konfiguroinnille. Korkea teho, laaja kaistanleveys ja erilliset tehotransistorit käsittelevät lyhytaikaiset äänipurkaukset varmasti, jopa kaiuttimille vaikealla matalaimpedanttisella kuormalla.

 

Ominaisuudet:

  • 7 kanavaa (7x150W (8 ohm), 7x 180W (6 ohm) RMS teho (20Hz-20kHz))
  • Laadukkaat komponentit
  • Kullalla päällystetyt terminaalit
  • XLR ja RCA liitännät

 

Marantz tarjoaa Premium -ja Premium+ tuotteilleen pidennetyn 5 vuoden takuun, kunhan kuluttaja muistaa mennä rekisteröimään tuotteensa 3 kuukauden kuluessa ostopäivästä.


Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio