Valmistaja: Grado

Grado SR325x kuulokkeet

399,00€ 399,00€/
21,10€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Neljännen sukupolven Grado SR325x kuulokkeet uudella kaapelisuunnittelulla ja elementeillä.

Uusi elementtisuunnittelu

Paranneltu Prestige X-sarjan elementtisuunnittelu sisältää uuden magneettipiirin, sekä puhekelan jota on uudistettu tehokkuuden sekä harmonisen eheyden parantamiseksi sekä vääristymien minimoimiseksi.

Uusi kaapelisuunnittelu

Prestige X sarjassa on uusittu täysin mukavuutta ajatellen kaapelisuunnittelu, joka tarjoaa enemmän kestävyyttä ja joustavuutta. 8-johtimen (SR125X, SR225X, SR325X) ja 4-johtimien (SR60X, SR80X) kaapeleilla on nyt erittäin mielyttävä punottu kaapeli jonka sisällä puhdas kuparinen johdin, joka parantaa äänisignaalin puhtautta.

Uudistettu sanka

Grado SR325x -kuulokkeessa on käytössä uusi kuulokepanta joka lisää käyttömukavuutta sekä vähentää kuunteluväsymystä. Tässä huippumallissa keinonahkainen materiaali eroaa Grado Presitge malleihin jossa yhä käytossä nahkainen kuulokepanta.

Gradon ominaispiirteet

Kuulokkeen avoin rakenne tekee siitä hyvin immuunin transienttisärölle ja tuottaa hyvin vaikuttavan taajuuskaistan sekä Gradolle ominaisen keskialueen toiston. SR325x tuottaa lämpimän ja täyteläisen äänen vaikuttavalla dynamiikalla. Kuulokkeen diskanttitoisto on taas hyvin pehmeä.

 

Tekniset tiedot:

  • Tyyppi: Avoimet kuulokkeet
  • Taajuusvaste: 18 - 24,000 hz
  • Herkkyys (SPL 1mW): 99.8 dB
  • Impedanssi: 38 ohm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio