Valmistaja: KEF

KEF Q650c keskikaiutin

699,00€ 699,00€/
33,90€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Uusittu KEF Q-sarja nostaa edullisten kaiuttimien rimaa entistä korkeammalle. 

KEF Q650 keskikaiutin

Q650 on hintaluokassaan poikkeuksellinen keskikaiutin, koska Uni-Q elementin ansiosta se kykenee sulautumaan saumattomasti pääkaiuttimien sointiin ja äänikenttään. Passiivisäteilijällä viritetty bassotoisto on jopa lähelle seinää sijoitettuna tarkka ja iskevä. 

Q SERIES (GEN 8) - entistä enemmän syvyyttä ja puhtautta 

Yksi elämän suurimmista nautinnoista on kokea erityisen hienon musiikkitallenteen tai elokuvan voima omassa kodissasi. Häiriöttä ja kiireettä. Täysin omilla ehdoillasi. KEFin Q-sarja mahdollistaa sinulle tämän nautinnon luonnollisella ja tarkalla äänellään. 

Ensimmäinen KEF Q-sarja esiteltiin vuonna 1991. Sittemmin tämä äärimmäisen arvostettu ja lukuisia palkintoja voittanut mallisto on ilahduttanut musiikin ystäviä ympäri maailman, tuomalla KEFin ainutlaatuiset innovaatiot ja poikkeuksellisen hienon äänenlaadun aina hyvin kohtuullisessa hintaluokassa. Uusi Q-sarja on nyt jo kahdeksatta sukupolvea, ja tuo tähän mennessä suurimman kehitysaskeleen näin edullisessa hintaluokassa. 

Miksi KEFin Q-sarja soi niin hyvin? 

"Istu missä tahansa" - Uni-Q äänenlaatu 

Uusi Q-sarja rakentuu luonnollisesti KEFin Uni-Q elementin ympärille. Kyseistä elementtiä KEF on kehittänyt jo 1980-luvulta asti. Uuteen Q-sarjaan KEF kuitenkin lisäsi paljon teknologiaa kalliimmista R, Reference ja Blade -mallistoistaan. Uni-Q on KEFin keskeisin innovaatio, joka mahdollistaa koko tärkeimmän taajuuskaistan toistamisen samasta elementistä, mutta vielä tärkeämpänä muihin koaksiaalielementteihin nähden, täsmälleen samasta akustisesta keskipisteestä myös syvyyssuunnassa. Siksi KEF kaiuttimissa on niin suunnattoman vaivaton, suuri ja autenttinen äänikenttä, jota on nautinnollista kuunnella myös sivusta, kaikkialla kuuntelutilassa. Uni-Q on suorastaan ylivoimainen myös monikanavaisella musiikilla tai elokuvien ääniraidoilla, sillä KEFin kaiutinjärjestelmä pystyy luomaan täysin saumattoman äänikentän koko huoneen ympäri. 

Uuden Q-malliston diskanttitoistoa on onnistuttu parantamaan suorastaan dramaattisesti elementin takana sijaitsevalla uudistetulla vaimennuskanavalla. Tämä uudistus hyödyttää erityisen paljon keskiäänen ja diskantin yhteensovitusta, ja lopputuloksena on tässä hintaluokassa ennenkuulumaton aitojen instrumenttien ja ihmisäänen luonnollisuus. 

Parempaa bassotoistoa 

Uuden Q-sarjan jakosuotimeen on valikoitu erityinen referenssitason kela, jonka mitättömän pieni särö mahdollistaa entisestään paremman bassotoiston. Lisäksi uudessa Q-sarjassa kotelon viritys on muutettu vastaamaan entistäkin laadukkaampia kaiutinelementtejä. Jalustamallien nestevirtausoptimoitu refleksiportti sijaitsee nyt kotelon takana kaunistaen myös kaiuttimien ulkonäköä, mutta samalla parantaen oleellisesti keskiäänen puhtautta ja basson tarkkuutta. Lattiakaiuttimissa taas ylin elementti (Uni-Q) on nyt täysin omassa hyvin vaimennetussa kammiossaan, ja huomattavasti pitkäiskuisemmat passiivisäteilijät (2kpl) tukevat parhaalla tavalla entistä järeämmän bassolelementin tarkkaa toistoa. Q-sarja kykeneekin hämmästyttävään erotteluun koko äänialalla ja kaikilla kuunteluvoimakkuuksilla aina herkimmästä henkäyksestä alkaen. 

Uusi upea ulkoasu! 

KEFille tunnusomainen selkeän tyylikäs ulkoasu on uudessa Q-sarjassa kokenut melkoisen kasvojenkohotuksen. Kokonaisuus on harmoninen ja tarkoin valmistettu joko vakuuttavan mustassa tai raikkaan valkoisessa viimeistelyssä. Pintamateriaali on vaihtunut kauniiseen ja siistinä pysyvään harjatun metallin kaltaiseen pinnoitteeseen. Etulevy on täysin tasainen, sillä etukankaiden kiinnitys on nyt magneettinen. Kaiuttimien mukana ei kuitenkaan enää vakiona toimiteta etukankaita, mutta sellaiset voi halutessaan hankkia lisävarusteena. Näin KEF pystyy tarjoamaan kaiuttimet entistä edullisemmassa hintaluokassa. Ja onhan se myönnettävä - uuden Q-sarjan ääni ja ulkonäkö on ainakin meidän mielestämme parhaimmillaan täysin alastomana!

TEKNISET TIEDOT - KEF Q650

 • 2.5-tie keskikaiutin
 • Diskantti 1 x 25mm Uni-Q
 • Basso/keskiääni 1 x 165mm Uni-Q, 1 x 165mm LF, 1 x 165mm ABR
 • Nimellisimpedanssi 8 Ohm, minimi 4.2 Ohm
 • Taajuusvaste 55Hz - 28 kHz
 • Jakotaajuus 2.5 kHz
 • Herkkyys 87 dB
 • Maksimi äänenpaine 110 dB
 • Vahvistinsuositus 15-150 W
 • Paino 13.6 Kg
 • Mitat K x L x S: 210 x 629 x 304 mm
 • Hinta / kpl
 • Etukankaat saatavana erikseen: 40€ / kpl
 • Takuu 5 v

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio