Valmistaja: B&W

B&W Panorama 3 soundbar DOLBY ATMOS SOUNDBAR

695,00€
33,70€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Bowersin & Wilkinsin ensimmäinen Dolby Atmos-soundbar

Ohut ja sulavalinjainen soundbar on jatkoa Panoraman aikaisemmille malleille. Alkuperäinen malli suunniteltiin tinkimättömäksi premium-malliksi joka julkaistiin vuonna 2007. Nyt 15 vuotta myöhemmin Panorama 3 on päivitetty nykypäivään 

KOHOKOHDAT

  • Hyvä Dolby Atmos surround -ääni ilman erillisiä takakaiuttimia
  • Vaikuttava hieno ja rikas ääni ilman erillistä subwooferia
  • Eksklusiivinen, erittäin ohut muotoilu, jossa on kosketuspainikkeet yläosassa ja tyylikäs alumiininen viimeistely
  • Automaattinen päälle/pois ja äänenvoimakkuuden säätö television kaukosäätimellä HDMI eARC:n kautta.
  • Langaton musiikki Spotify Connectin, Apple AirPlay 2:n, Bluetoothin ja suoratoistopalveluiden/internetradion kautta


PAREMPI ÄÄNI TELEVISIOON

Panorama 3 on maailmankuulun brittiläisen kaiutinspesialistin Bowers & Wilkinsin eksklusiivinen ja uskomattoman ohut TV-soundbar. Tämä on B&W:n ensimmäinen Dolby Atmos -soundbar, ja se on suunniteltu erityisesti antamaan paras mahdollinen ääni televisioosi.  Enää sinun ei tarvitsee etsiä tilaa surround-takakaiuttimille tai erilliselle subwooferille olohuoneessasi.

Panorama 3 soundbar tuottaa vaikuttavan hienon ja täyteläisen äänen peräti 13 sisäänrakennetusta kaiuttimesta, mukaan lukien kaksi tehokasta 4-tuumaista elementtiä syvintä bassoa varten. Kaksi ylöspäin suuntautuvaa Atmos-elementtiä antavat vaikuttavan hyvän korkeuden tunteen surround-äänessä elokuvista, sarjoista ja peleistä. Lisäksi voit toistaa kaiken maailman musiikkia langattomasti suoraan puhelimestasi Bluetoothilla tai Bowers & Wilkinsin musiikkisovelluksella.


HELPPO ASENTAA JA KÄYTTÄÄ

B&W Panorama 3 on kokonaisuutena erittäin korkeatasoinen, kuten sen jäykkä alumiinirakenne, viimeistely ja ulkonäkö. Soundbar-kaiutin on vain hieman yli 6 cm korkea, joten se sopii hyvin televisiokalusteiden päälle ilman, että se on tiellä. Jos haluat mieluummin sijoittaa kaiuttimen seinälle television alapuolelle, mukana tuleva seinäkiinnike tekee siitä helppoa. Panorama 3 on yhteensopiva kaikkien TV-merkkien kanssa*, ja 121 cm:n leveys sopii hyvin 55-tuumaisista televisioista ylöspäin. Soundbaria on erittäin helppo käyttää HDMI-liitännän kautta eARC:n kanssa. Se käynnistää Panorama 3:n yhdessä television kanssa, ja voit säätää äänenvoimakkuutta television kaukosäätimellä. Kaikki tapahtuu automaattisesti, joten voit keskittyä nauttimaan loistavasta äänestä.

Panorama 3 on saatavana mustana. Mukana oma seinäkiinnike.

* Edellyttää, että televisio tukee äänen palautuskanavaa (ARC tai eARC).

B&W panorama3 soundbar

UUSINTA TEKNIIKKAA JA PALJON TOIMINTOJA

Panorama 3 tukee uusimpia stantardeja. Soundbarilla pääset käsiksi laajaan valikoimaan musiikin suoratoistopalveluita ja monihuonetuen asniosta saat ne kuulumaan myös muiden Panorama-, Zeppelin- ja Formation-tuotteiden kautta monihuoneympäristössä.

Bo­wers & Wil­kins on va­rus­ta­nut Pa­no­ra­ma 3:sen 13 kai­u­ti­ne­le­men­til­lä. Edes­sä on kol­men ele­ment­ti­ryh­mää: kak­si päis­sä ja yk­si kes­kel­lä. Jo­kai­nen ryh­mä koos­tuu 19 mm:n ti­taa­ni­do­me­dis­kan­tis­ta ja kah­des­ta 50 mm:n kes­ki­a­lue-ele­men­tis­tä kom­po­siit­ti­kar­ti­ol­la. Bas­so­tois­toon on kak­si pys­ty­suo­raan si­joi­tet­tua 100 mm:n bas­so­ää­nis­tä. Li­säk­si ylä­o­saan on si­joi­tet­tu kak­si laa­ja­kais­ta­kai­u­tin­ta hie­man kal­te­vas­ti tuo­maan ää­neen ver­ti­kaa­lis­ta ulot­tu­vuut­ta, jo­ten tämä sound­bar on Dol­by At­mos -yh­teen­so­pi­va.

Vah­vis­tin­te­hoa ele­men­teil­le an­taa yh­teen­sä 400 W RMS vah­vis­tin.
Panorama 3:lla voit kytkeä HDMI eARC:n avulla televisioon ja kokea kaikki rakastamasi elokuvat, TV-ohjelmat ja musiikin kuin niitä on tarkoitus kuulla.

The pilotes-toimintoja avustaa Dolby Atmos -dekooderi ja -prosessori, joka pystyy käsittelemään myös Dolby Digital- ja Dolby TrueHD -äänivirtaa, kun Atmos-sisältöä ei ole saatavilla.

Liitettävyys on suunniteltu yksinkertaiseksi; mukana tulee metallinen seinäteline jos haluat kiinnittää soundbarin suoraan seinälle.


OMINAISUUDET

• HDMI eARC
• Diskreetti Dolby Atmos 3.1.2
• Dolby True HD
• Yhteensopiva Bowers & Wilkins Music Appin kanssa
• Alexa (ääniohjaus) käytössä
• Bluetooth; Bluetooth 5, class 2 aptX™ Adaptive, AAC, SBC
• Spotify Connect
• AirPlay 2: iPhone, iPad, and iPod touch (iOS 11.4 ->), Apple TV 4K & Apple TV (4 generaatio) tv OS 11.4, Mac ja PC/iTunes 12.8

Tekniset tiedot
Elementit: 13kpl - jotka muodostavat 3.1.2-kokoonpanon
3 x 19 mm (0,75") titaanidomediskantti
6 x 50 mm (2") komposiittikartio basso/keskialue
2 x 50 mm (2") komposiittikartio atmos
2 x 100 mm (4 tuumaa) matalaprofiilinen bassoyksikkö

Tuetut äänimuodot:
Dolby Atmos
Dolby Digital True HD
Dolby Digital+
LPCM

Liitännät:
1 x HDMI eARC
1 x digitaalinen äänitulo (Toslink)
1 x RJ45 Ethernet
1 x USB-C

Taajuusvaste: 43Hz- 48kHz
Tulojännite: 100V - 240V, 50/60Hz
Vahvistimen teho: 400W
Valmiustilan virrankulutus: >2W
Mitat: K x L x S: 65 x 1210 x 140mm
Paino: 6.5 kg


Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio