Martin Logan

Martin Logan kaiuttimet

Martin Logan

Martin Logan, alunperin Kansasista lähtöisin oleva valmistaja tekee kaiuttimet nykyisin Kanadan Mississaugassa sijaitsevalla tehtaalla. Tuotanto on isolta osin käsityötä ja jokainen kaiutin ja elementti kuunnellaan ja testataan tehtaalla ennen lähetystä. 

Martin Logan on maailman suurin elektrostaattikaiuttimien valmistaja. Elektrostaattikaiuttimessa ääni tuotetaan kalvolla, jonka liikettä ohjataan sähköllä. Tämä tuottaa hyvin tasapainoisen äänen yhdestä erityisestä syystä: ihmiskorvalle kriittisellä keskiäänialueella ei ole jakosuodinta vaan kaikki äänet matalia taajuuksia lukuunottamatta tuotetaan yhdellä elementillä, joten sinne ei muodostu korostumia tai vaimentumia. Matalien taajuuksien toistamiseksi huippumalli CLX:ää lukuunottamatta käytetään normaalia dynaamista bassoelementtiä. Tämä johtuu siitä, että matalien taajuuksien aikaansaamiseksi kalvon täytyy olla erittäin suuri.

Elektrostaattikaiuttimien lisäksi Martin Logan on todellinen subwoofer osaaja. Martin Loganin aktiivisubwooferit toimivat erinomaisesti musiikkikäytössä tehokkaiden vahvistimien ja nopeuden ansiosta. 


Näytetään tuotteet 1 - 1 (1 tuotteesta)