Valmistaja: Madboy

Madboy U-TUBE20R

265,00€249,00€ 265,00€/
14,70€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Setti koostuu kahdesta laadukkaasta mikrofonista, latausyksiköstä, sekä LCD-näytöllisestä vastaanottimesta. Mikrofonit toimivat turvallisella UHF taajuusvälillä 863-865MHz, joka tulee jäämään voimaan tulevien taajuusmuutostenkin jälkeen.

MadBoy U-TUBE 20R, Langattomat mikrofonit

Metallinen vastaanotin on valmistettu kestämään kovemmankin keikkakäytön. Laitteen näyttö näyttää yhteyden- ja äänenvoimakkuuden, sekä käytettävän taajuuden. Takapanelista löytyy ammattilaisten suosimat XLR-ulostulot, sekä molemmille kanaville yhtenäinen 6,3 plugi ulostulo. Etupaneliin on sijoitettu virtakytkin ja molempien mikrofonien äänenvoimakkuussäädöt.

Mikrofoneissa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja. Tunnet laadun heti, kun otat mikrofonin käteen. Vakuutut laadusta viimeistään kun kokeilet sitä. Soundi on samalla pehmeän samettinen, mutta kristallin kirkkaan selkeä. Äänen laatu sopii kaikille lauluäänille.

Molemmat mikrofonit pitävät sisällään kaksi ladattavaa AA-koon NiMH akkua, jotka voidaan tarpeen tullen vaihtaa helposti. Mikrofonit on suojattu piirillä, joka ehkäisee kiusalliset pop-äänen mikrofoneja avattaessa ja suljettaessa. Latausyksiköllä Voit ladata molemmat mikrofonit yhtäaikaisesti. Merkkivalo ilmaisee kun lataus on valmis.

Settiin on saatavana lisävarusteena vyölähetin instrumentti-, solmio- tai pantamikrofonia varten.

TEKNISET TIEDOT - MadBoy U-TUBE 20R

  • Kaksi ladattavaa mikkiä, laturi ja vastaanotin
  • Toimintasäde n.100m normaaliolosuhteissa
  • Vahva metalligrilli suojaa kapselia sekä vähentää hengitysääniä ja tuulen melua
  • Molemmille kanaville omat antennit ja äänenvoimakkuuden säädöt

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio