Valmistaja: B&W

B&W HTM6 keskikaiutin Anniversary Edition

649,00€ 649,00€/
31,80€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Yksi menestyneimmistä kaiutinsarjoista on saavuttanut yli miljoonan kaiutinparin myynnin ja 25-vuoden iän.

Uusi 600 S2 Anniversary Edition - mallisto on saapunut. Päivitetty tekniikka ja viimeistely takaa johtavan äänenlaadun omassa sarjassaan. 600-sarjan kaiuttimet ovat ensiaskel Bowers & Wilkins maailman pariin ja luovat elinikäisen suhteen laadukkaan äänentoiston parissa.

600-sarjan kaiuttimet ovat olleet ja ovat ensiaskel Bowers & Wilkins maailman johtavan kautinvalmistajan budjettiluokan kauttimien mailmaan

Kaiutin valmistajan juuret ulottuvat vuoteen -1995 siitä lähtien kun tehdas julkaisi sarjan ensimmäisen Kevlar-elementeillä olevan malliston, joilla saavutettiin edullinen & elinikäinen suhde laadukkaan äänentoiston parissa.

Patentoitu Continuum™-teknologia

Valmistajan esiteltyä 800D3-sarjan vuonna 2015 tiedettiin silloin, että tämä huippuelementti päätyy lopulta myös edullisempiin kaiutin valmistajan sarjoihin. Viime vuodesta lähtien tämä olikin jo 700-sarjan kaiutin malleissa ja nyt vuorostaan 600-sarjassa. Continuum™ kartio perustuu samaan tekniikkaan kuin Kevlar- mutta ominaisuuksiltaan tämä edustaa suurinta harppausta kaiutinkehityksessä sitten Kevlarin käyttöönoton. Punottu materiaali mahdollistaa reilusti edellistä avoimemman ja neutraalimman keskialueen.
Keskiäänielementti on kotelossa erityisellä 800-sarjasta lainatulla ripustuksella, joka parantaa keskiäänen selkeyttä entisestään.

Päivitetty tekniikka sisältää myös parannellut diskantit

Kaikissa uusissa 600-sarjan malleissa käytetään paranneltuja, akustisesti erotettuja tuplakerrosdiskantteja kuin edellisessä 680-sarjassa. Carbon Dome™diskantti on kaikissa sama ja magneetit ovat lainattu kalliimmasta 700-sarjasta. Diskantti on asennettu alumiinilla tukevoitettuun koteloon, jolla mahdollistetaan upea diskanttitoisto

Uudistetut jakosuotimet ja basso

Bassoelementit ovat 700-sarjan hienoja elementtejä rungon ja magneetin ollessa samat, tosin kartiomateriaali pohjautuu paperiin jonka seurauksena saadaan kevyempi ja tukevampi kartio, joka mahdollistaa dynaamisen toiston.

Kooltaan helppo sijoittaa

Ääneltään suuri ja tarkka HTM6 takaa mielyttävän elokuvanautinnon. Ääni on avoin ja luonnollisen iskevä.

 

Tekniset tiedot:

 • Tyyppi: 2-tie
 • Elementit:
  - 1 x ø25mm, aluminium dome high-frequency
  - 2 x ø130mm, Continuum cone bass / midrange
 • Taajuusvaste: 72Hz - 28kHz ±3dB
 • Herkkyys: 87dB spl (2.83Vrms, 1m)
 • Harmoninen särö:
  - <1% 100Hz - 22kHz
  - <0.5% 200Hz - 20kHz
 • Impedanssi: 8Ω
 • Suositeltu vahvistinteho: 30W - 120W
 • Mitat (K x L x S): 160 x 480 x 255mm
 • Paino: 7.8kg

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio