Valmistaja: HiFiMAN

HiFiMAN HE-R9 kuulokkeet

429,00€
22,40€/kk
Määrä: kpl

Perinteisesti planaaristen kuulokkeiden suunnittelija, HIFIMAN on mennyt dynaamisten elementtien pariin viimeisten 2 vuoden aikana, kun se on lanseerannut kaksi suljetua kuuloketta. Ensimmäinen viime vuonna oli korkealuokkainen HE-R10D, ja nyt toinen tänä vuonna, HE-R9.

Hifimanin uusimmat HE-R9 -kuulokkeet on täydellinen tuote, jossa on mahtavat ominaisuudet. Ne on langalliset ja tarvittaessa toimii Bluetoothilla (Bluemini R2R kanssa), ne voi tehdä kaiken.

Mukavuus on erinomaisella tasolla, joten R9:ää on helppo käyttää useita tunteja ilman ongelmia, ja ääni on poikkeuksellisen hauska, rikas ja romanttinen, ja niissä on yksi parhaimmista bassovasteista, joita on koskaan kuultu over-ear-kuulokkeissa.

Fyysiseen kokoonsa nähden HE-R9:t on erittäin kevyet kuulokkeet. Kuulokkeet käyttävät Topology Diaphragm - teknologiaa, joka tuottaa paljon luonnollisemman saundin. Kaapelointi voidaan toteuttaa, joko kaksihaaraisella balansoimattomalla 3,5mm plugilla tai yhdellä balansoidulla 3,5mm plugilla (TRRS-kaapeli, ei sisälly pakettiin).


Yhteensopiva Bluemini R2R-tuotteen kanssa, jolla HE-R9 kuulokkeet saadaan toimimaan Bluetoothilla.


Taajuusvaste:

15Hz-35kHz

 

Impedanssi:

32Ω

 

Herkkyys:

100dB

 

Paino:

328g

 

Liitännät:

3,5mm balansoitu liitin vasemmalla, mukana: 3.5mm kaapeli ja 6.35mm adapteri

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio