Valmistaja: Harman Kardon

Harman Kardon Go + Play bluetooth kaiutin

299,00€199,00€
12,50€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Harman Kardon Go + Play täyttää huoneesi äänentoiston koko kirjolla neljän kaiutinelementtinsä voimalla. Ladattava akku tarjoaa jopa 8 tuntia soittoaikaa.

Harman Kardon Go + Play bluetooth kaiutin

AV-Plus 5/2017: Suosittelemme!

"Futuristisen radion näköinen Go + Play on yksi testin tyylikkäimmän näköisistä design-kaiuttimista. Äänenlaatu on testin parhaasta päästä, ja sitä riittää vaikka ryydittämään kohtuukokoisia kotibileitä. Sointi ei ole erityisen tukkoinen pienilläkään äänenvoimakkuuksilla, vaikka soundi aukeneekin voluumia lisätessä. Halutessaan kaksi Harmanin Wireless Dual Sound -ominaisuudella varustettua kaiutinta pystyy liittämään pariksi. Muita erityisominaisuuksia kaiuttimessa ei ole, mutta se keskittyy tekemään hyvin sen minkä tekee. Akunkesto on kahdeksalla tunnillaan hyvää keskitasoa."

+ Ulkonäkö

+ Tasapainoinen ja laadukas ääni


Autosound 4-5/2017: Selkeästi paras!

"Jos vähääkään harkitset minkään tämäntyyppisen isompikokoisen laitteen ostoa, niin osta tämä. et tule pettymään. Vaikea uskoa, että tähän rahaan löytyisi soundin laadun ja äänen määrän suhteen parempaa."

"Kaiken kaikkiaan loistava suoritus ja täysin hintansa arvoinen laite tai jopa ylikin. Tyylikäs ulkonäkö on vielä plussaa, tämän kehtaa jättää pöydälle vähän paremmankin sisustuksen kanssa."Anna ensiluokkaisen äänentoiston ja muotoilun liikuttaa sinua – ja liikkua mukanasi.

Harman Kardonin ikoninen muotoilu ja huippuluokan toimintakykykohtaavat toisensa tässä huipputehokkaassa, monipuolisessa, kannettavassa Bluetooth-kaiuttimessa: Harman Kardon Go + Play. Kaiutin täyttää huoneesi äänentoiston koko kirjolla neljän kaiutinelementtinsä voimalla. Ladattava akku tarjoaa jopa 8 tuntia soittoaikaa. Lisäksi voit ladata älypuhelimesi ja tablettisi USB-portin kautta.

Liitä kaksi Harman Kardonin Wireless Dual Sound-toiminnolla varustettua kaiutinta langattomasti toisiinsa ja nosta musiikinkuuntelukokemuksesi aivan uudelle tasolle. Go + Play on lisäksi valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva ja kangasritilä tuovat kotisi sisustukseen tai matkoillesi tyylikkään loppusilauksen.

 

 

Harman Kardon Go+Play bluetooth kaiutin

 

MONIPUOLISET OMINAISUUDET

 

Langaton Bluetooth-suoratoisto

Nauti huoneentäyttävästä äänimaailmasta musiikin Bluetooth-suoratoistolla. Kytke kaiuttimeen jopa 3 älylaitetta samanaikaisesti ja kuuntele musiikkia kavereiden kanssa vuorotellen.

Ladattava akku

Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku mahdollistaa jopa 8 tunnin soittoajan ja lataa älypuhelimesi ja tablettisi USB-portin kautta.

Kahden mikrofonin kaiutinpuhelujärjestelmä

Harmanin melun- ja kaiunvaimennustekniikka tarjoaa kristallinkirkkaat konferenssipuhelut.

Langaton Dual Sound -äänentoisto

Liitä kaksi Harman Kardonin Wireless Dual Sound -toiminnolla varustettua kaiutinta langattomasti toisiinsa ja nosta musiikinkuuntelukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

Ensiluokkaiset materiaalit

Kangasviimeistely ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva korostavat kotisi sisustusta ja tuovat tyyli. matkoillesi.

Harman Kardon Go+Play bluetooth kaiutin valkoinen

TEKNISET TIEDOT

• Bluetooth-versio: 4.1

• Tuki: A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.6

• Kaiutinelementit: 2 bassoelementti. (90 mm), 2 diskanttielementti. (20 mm)

• Nimellisteho: 4 x 25 W (verkkovirta)

• Taajuusvaste: 50 Hz – 20 kHz (–6 dB)

• Häiriöetäisyys: 80 dB A-painotettu

• Akku: 22.2Wh ladattava akku

• Virtalähde: 19 V 3 A

• USB-latauslähtö: 5 V / 2,1 A , (5 V / 0,5 A toistettaessa musiikkia)

• Musiikin toistoaika: jopa 8 tuntia (vaihtelee äänenvoimakkuuden tason ja sisällön mukaan)

• Akun latausaika: 3 tuntia

• Mitat (L ~ S ~ K): 417,50 mm x 181,50 mm x 211,50 mm

• Paino: 3433 g

• Bluetooth-lähettimen taajuusalue: 2402 MHz – 2480 MHz

• Bluetooth-lähettimen teho: 0–9 dBm

• Bluetooth-lähettimen modulaatio: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio