Valmistaja: Harman Kardon

Harman Kardon Citation Tower musta lattiakaiutinpari

2499,00€1999,20€ 2499,00€/
89,60€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Älykäs premium-lattiakaiutin, joka tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn

Harman Kardon Citation Tower on premium-luokan hi-fi-älykaiutin, joka on suunniteltu audiofiileille. Citation Tower tarjoaa parasta 2-kanavaista stereokuuntelukokemusta kirkkaalla diskantilla ja syvällä bassolla. LCD-kosketusnäyttönsä ansiosta helppokäyttöinen Citation Tower yhdistää innovaation kodin äänentoistoon kiinnittäen huomion suunnittelun yksityiskohtiin, jotka tarjoavat hienostuneen ulkoasun ja autenttisen, konserttilaatuisen äänen. Musiikinystävät rakastavat yli 300 musiikkipalvelua, jotka Chromecast built-in tuo ulottuville HD-tason suoratoistona. Google Assistant* tarjoaa Citation Tower-kaiuttimelle kätevän ääniohjauksen hands-free-toiminnoille kaikkialla kodissa. Saat vastauksia, toistat musiikkia, organisoit päiväsi, ohjaat älykotiasi, nautit viihteestä, ja paljon muuta, vain oman äänesi avulla! * Tällä hetkellä ei saatavilla suomeksi. Ominaisuuksissa ja palveluissa voi olla rajoituksia.

HUOM! Hinta per pari!

Harman Kardon Citation-sarjan kaiuttimet -20%! Tarjous voimassa 31.5.2020 asti

Premium-Design

Citation Tower yhdistää innovaation kodin audioviihteeseen hienostuneella ja kauniilla designillaan. Kvadratin valmistama premium-sävyinen villakangas on likaa hylkivä ja paloa hidastava.

Hienostunutta äänenlaatua

Yli 65 vuoden ajan Harman Kardon on omistautunut tuottamaan loistoluokan kuuntelukokemuksia, joissa voit tuntea musiikin ja uppoutua sen tuottamiin elämyksiin. Citation on tämän historian viimeisin toteutuma. Se on maailman ensimmäinen todellinen lajinsa premium-edustaja.

Musiikkia kaikkialla

Citation Tower tuo monihuonekuuntelun kotiisi mahdollistamalla useiden Citation-kaiuttimien yhdistämisen. Näin voit luoda uudenlaisen, koko kodin kattavan audiokokemuksen. Voit toistaa samaa tai eri musiikkia eri huoneissa, ja ohjata sitä tabletilla tai älypuhelimella.

Google Assistant* mahdollistaa Hands-free-ohjeet tunnistamalla äänesi

Google Assistant* tuo langattomaan Citation-äänentoistojärjestelmään kätevän puheohjauksen. Saat vastauksia, voit toistaa musiikkia, organisoida päiväsi, nauttia viihteestä ja ohjata älykotiasi käyttämällä vain omaa ääntäsi.
* Tällä hetkellä ei saatavilla suomeksi. Ominaisuuksissa ja palveluissa voi olla rajoituksia.

Langaton surround-elokuvaääni

Nauti täydestä kotiteatterin surround-äänikokemuksesta ilman kaapeleita. Kokoa 5.1-järjestelmä uusimpaan elokuva-, urheilu- ja pelikokemukseen lisäämällä kokoonpanoon Citation Bar, Citation Sub ja Citation Surround -kaiuttimet.

Hallitse musiikkia äänelläsi.*

Käytä ääntäsi* pyytääksesi suosikkikappalettasi, ja nauti pilvipalvelun tarjoamasta, HD-tason korkealaatuisesta musiikin suoratoistosta.
* Tällä hetkellä ei saatavilla suomeksi. Ominaisuuksissa ja palveluissa voi olla rajoituksia.

Yli 300 musiikin suoratoistopalvelua saatavana Wi-Fi-suoratoistolla

Kuuntele suosikkimusiikkiasi, Internet-radioita ja podcasteja, kaikkia HD-tasoisina hyödyntämällä uusinta Chromecasti built-in -teknologiaa.

Valmius monikanavaiseen surround-ääneen

Lisää järjestelmään Citation-subwoofer ja nauti syvälle ulottuvasta muhkeasta bassosta, täydennä kokoonpanoa Citation Barilla erottaaksesi selkeän dialogin ja viimeistele kotiteatterisi äänentoisto Citation Surround -kaiutinparilla saadaksesi vaikuttavan, monikanavaisen surround-äänikokemuksen.

Yksityisyyttä, kiitos

Turvallisuuden ja yksityisyyden parantamiseksi kaiuttimen mikrofonit voidaan kytkeä pois käytöstä. Moniväriset LED-ilmaisimet näyttävät näiden mikrofonien tilan.

Aina paras

Uusia ominaisuuksia ja palveluja lisäävien, automaattisten ohjelmistopäivitysten ansiosta musiikki- ja äänivalintasi ovat aina ajan tasalla ja parhaita mahdollisia.

Yksinkertainen asennus Google Home -sovelluksella iOS- ja Android-järjestelmiin

Ilmainen Google Home -sovellus iOS- ja Android-järjestelmiin mahdollistaa helpon Citation-kaiuttimiesi asennuksen ja hallinnan. Kaikki kaiuttimet tukevat sekä 2,4 GHz että 5 GHz Wi-Fi-yhteyksiä.

Värillinen kosketusnäyttö

Hae lisätietoja audiosisällöistäsi tai ohjaa musiikkia sormenpäilläsi intuitiivisen värikosketusnäytön avulla.

Langaton Bluetooth®-suoratoisto

Suoratoista musiikkia älypuhelimesta tai tabletista.

Valitse esiasetuksesi sormenpään kosketuksella

Nauti välittömästi suosikkimusiikkisi soittolistoista, ja ohjaa älykotisi laitteita näytön esivalituilla kuvakkeilla. Tulevat ohjelmistopäivitykset lisäävät Esiasetus-ominaisuuden, jolla valitset suosikkisoittolistasi ja hallitset kodin älylaitteita helposti.

Tekniset tiedot:

 • Kaiutinelementit: 1 x 25 mm diskantti, 2 x 4” basso, 1 x 8”subwoofer jokaisessa kaiuttimessa
 • Lähtöteho: 2 x 200 W RMS
 • Signaali-kohinasuhde: >80dB
 • Tuetut ääniformaatit: HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
 • Käyttöjännite: 100–240 V 50/60 Hz
 • Tehontarve lepotilassa: < 2,0 W
 • Langaton verkko: 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
 • 2.4G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue: 2412 MHz–2472 MHz (2,4 GHz ISM-kaista, USA 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
 • 2.4G Wi-Fi-lähettimen teho: < 20 dBm
 • 2.4G Wi-Fi-modulaatio: DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
 • 5G Wi-Fi-lähettimen teho: < 23 dBm
 • 5G Wi-Fi-modulaatio: QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
 • 5G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue: 5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
 • Bluetooth®-versio: 4.2
 • Bluetooth-lähettimen taajuusalue: 2402 − 2480MHz
 • Bluetooth-lähettimen teho: < 10 dBm
 • Bluetooth-lähettimen modulaatio: GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
 • Mitat (L x K x S): 347x 1160 x 347 mm per kaiutin
 • Paino: 19 kg kaiutinta kohti

Pakkauksen sisältö:

 • 2 x Citation Tower kaiuttimia
 • 2 x Virtakaapeli (1.8 m)
 • 1 x Pikaopas

Linkit sarjan kaikille kaiuttimille:

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio