Valmistaja: Harman Kardon

Harman Kardon Citation Multibeam 700 soundbar

499,00€ 499,00€/
25,40€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Kaunis ääni, joka puhuttelee

Elegantti, dynaaminen ja tehokas. Harman Kardon Citation MultiBeam 700 tarjoaa televisiollesi täyden surround-äänen ilman ylimääräisiä kaiuttimia ja johtoja. Itsenäisesti toimiva soundbar-kaiutin suuntaa täyteläisen äänen huoneen joka nurkkaan. Tämän lisäksi voit ohjata käyttökokemusta äänelläsi Google Assistantin avulla. Kun se on laiteparina muun Citation-sarjan laitteiden kanssa, Citation MultibeamTM 700 voi myös toimia keskikanavana kokoonpanossa, joka luo täyteläistä ja tarkkaa surround-ääntä toistavan huippuluokan kotiteatterin. Käytössäsi on yli 300 musiikin suoratoistopalvelua, joista voit nauttia kätevästi sisäänrakennetun AirPlayn ja Chromecastin avulla. Nauti upeasta äänentoistosta - kuuntelutavastasi riippumatta.

EISA-voittaja 2020-2021 äly-soundbar kategoriassa

Citation MultiBeam 700 erottuu soundbarien joukosta loistavalla sekoituksella virtaviivaista designia, käyttäjäystävällisiä toimintoja sekä äänentoistollisia kykyjä. Google Assistant -tuki tuo mukanaan ääniohjauksen ja tavanomaisten älykaiuttimien langattomat musiikintoisto-ominaisuudet, samalla kun Harman Kardonin seitsemän elementin asetelma ja dsp-osaaminen varmistavat jalostuneen, tilavan ja iskevän äänentoiston. Kirsikkana kakun päällä on käyttöliittymä värillisellä kosketusnäytöllä, jolla taajuuskorjainsäädöt ja ohjelmalähteen valinta käy käden käänteessä, ja näyttääpä se vielä albumien kansitaiteetkin Chromecast-striimeissä. Tässä soundbarissa on sekä tyyliä että toimivuutta.

 

Erinomainen muotoilu

Harman Kardon Citation MultiBeamTM 700 yhdistää kodin äänentoiston innovaatiot ja edistyneen muotoilun. Pintaviimeistelyssä käytetty Kvadratin premium-sävyinen villakangas on likaa hylkivä ja tulenkestävä.

Ylivertainen ääni ja hienostuneisuus

Harman Kardon Citation MultiBeamTM 700 on maailman ensimmäinen todellinen lajinsa premium-edustaja. Se edustaa huippulaadukasta äänentoistoa Harman Kardonilta, joka on ollut maailmanluokan kärkinimi korkealaatuisten audiotuotteiden toimittajana jo yli 65 vuoden ajan.

Sinun musiikkisi kaikkialla

Anna kotisi resonoida saman ääniraidan tahdissa tai kuuntele eri huoneissa eri musiikkia. Voit luoda kokonaisvaltaisen tabletiltasi tai älypuhelimeltasi ohjattavan kodin äänikokemuksen helposti lisäämällä Citation-kaiuttimia Harman Kardon Citation MultiBeamTM 700 -kaiuttimeesi.

MultiBeam Surround -ääni

Nauti huoneen täyttävästä surround-äänestä ilman ylimääräisiä kaiuttimia ja johtoja. MultiBeamTM -teknologia luo laajemman äänikuvan ja kuulet lempimusiikkisi, elokuviesi, TV-sarjojesi ja peliesi jokaisen yksityiskohdan.

Handsfree-ohjaus Google Assistantin avulla

Google Assistant tarjoaa Harman Kardon Citation MultiBeamTM 700 soundbar -kaiuttimellesi kätevän ja helppokäyttöisen puheohjauksen. Suoratoista lempimusiikkiasi helposti sanomalla ensin ”Hei Google” ja sitten komento. Elokuvien ja television katsomista varten voit aktivoida puheohjauksen kaukosäätimen puhepainikkeella.

Langaton surround-elokuvaääni

Nauti täyteläisestä surround-äänestä helposti yhdellä soundbar- kaiuttimella. Tai luo huippuluokan aito surround-äänikokemus ja täysi 5.1 kotiteatterijärjestelmä WiSA-teknologialla lisäämällä kokoonpanoon Harman Kardon Citation Surround -kaiutinpari, Harman Kardon Citation Sub S -subwoofer tai Harman Kardon Citation Tower -kaiutinpari.

Ohjaa kaikkea vain äänelläsi

Käynnistä musiikki pelkällä oman äänesi voimalla. Google Assistantia käyttämällä voit pyytää Harman Kardon Citation MultiBeamTM 700 -kaiutinta soittamaan lempikappaleesi ja nauttia korkealaatuisesta musiikin suoratoistosta pilvipalvelun tukemana.

Pääsy yli 300 musiikin suoratoistopalveluun

Rentoudu, lataudu, tutki. Harman Kardon Citation MultiBeamTM 700 -kaiuttimen ansiosta käytössäsi on yli 300 musiikin suoratoistopalvelua sisäänrakennetun Chromecastin kautta. Nauti lempi-äänisisällöstäsi, Internet-radiosta ja podcasteista häkellyttävällä äänenlaadulla.

Nauti Apple Music -palvelusta AirPlaylla

Löydä uusia artisteja ja toista suosikkisoittolistojasi Apple Music -palvelussa AirPlayn avulla. Valitse ääniraitasi iPhone-sovelluksella ja viritä haluamasi tunnelma kaikkialla kodissasi.

Valmius monikanavaiseen surround-ääneen

Lisää Harman Kardon Citation Sub S -subwoofer värittämään kotiteatterin äänimaailmaa syvällä, täyteläisellä bassolla ja yhdistä kokoonpanoon Harman Kardon Citation Surround- ja Harman Kardon Citation Tower -kaiuttimet luodaksesi täydellisen monikanavaisen surround-äänikokemuksen.

Plug and play (liitä ja käytä)

HDMI ARC -liitännän ja optisten porttiensa ansiosta Harman Kardon Citation MultiBeamTM 700 voidaan integroida miltei jokaiseen televisioon, myös uusimpiin ja teknologisesti edistyksellisimpiin 4K-televisioihin.

Yksityisyyttä, kiitos

Hallitse yhdistämistapojasi ja sitä, mitä jaat. Harman Kardon Citation -mikrofonit voidaan sammuttaa helposti, joten saat suojaa ja yksityisyyttä aina kun sitä tarvitset. Moniväriset LED-ilmaisinvalot kertovat sinulle nopeasti mikrofonien tilan.

Aina ajan tasalla

Pidä ominaisuutesi ja palvelusi ajan tasalla helposti. Ohjelmistopäivitykset latautuvat ja asentuvat järjestelmääsi automaattisesti. Huippuluokan kodin äänentoiston ylläpitäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Yksinkertainen asennus Google Homen avulla

Ilmainen Google Home -sovellus iOS- ja Android-järjestelmille mahdollistaa kaikkien Harman Kardon Citation-kaiuttimiesi helpon asennuksen ja hallinnan. Kaikki kaiuttimet tukevat sekä 2,4 GHz että 5 GHz Wi-Fi-yhteyksiä.

Kaunis, intuitiivinen hallinta

Harman Kardon Citationin LCD-värinäyttö on sekä kaunis että intuitiivinen. Hallitse musiikkia pelkällä sormen  kosketuksella tai hae lisätietoa audiosisällöstäsi.

Langaton Bluetooth®-suoratoisto

Harman Kardon Citation -kaiuttimen avulla on helppo suoratoistaa langattomasti ääntä älypuhelimesta tai tabletista Bluetooth®-yhteyden kautta, jolloin voit muuttaa Internet-audiosisältöä kiehtovaksi musiikkikokemukseksi.

Helppo pääsy kaikkiin suosikkeihisi

Harman Kardon Citation MultiBeamTM 700 -kaiuttimen värillisten esiasetuskuvakkeiden avulla on helppo käyttää musiikkisoittolistoja ja hallita

 

Tekniset tiedot:

 • Mallinimi: Citation MultiBeamTM 700
 • Kaiutinelementit: 2 x 25mm diskantti, 5 x 50mm basso
 • Lähtöteho: 210W RMS
 • Signaali-kohinasuhde: >80dB
 • Virtalähde: 100 - 240 V ~ 50/60 Hz
 • Tehonkulutus lepotilassa: < 2,0 W
 • Bluetooth®-versio: 4,2
 • Bluetooth-lähettimen taajuusalue: 2402−2480 MHz
 • Bluetooth-lähettimen teho: < 10 dBm
 • Bluetooth-lähettimen modulaatio: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
 • Langaton verkko: 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
 • 2.4G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue: 2412 MHz–2472 MHz (2,4 GHz ISM-kaista, USA 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
 • 2.4G Wi-Fi-lähettimen teho: < 20 dBm
 • 2.4G Wi-Fi-modulaatio: DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
 • 5G Wi-Fi-lähettimen teho: < 23 dBm
 • 5G Wi-Fi-modulaatio: QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
 • 5G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue: 5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
 • Mitat (L x K x S): 790 x 65 x 130mm
 • Paino: 3,7kg

Pakkauksen sisältö:

 • 1 x Citation Multibeam 700 soundbar
 • 1 x Pika-aloitusopas
 • 1 x Virtajohto
 • 1 x Kaukosäädin
 • 1 x Seinäkiinnike
 • 1 x HDMI-johto

Linkit sarjan kaikille kaiuttimille:

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio