Valmistaja: Harman Kardon

Harman Kardon Citation Bar harmaa soundbar

799,00€399,00€ 799,00€/
21,10€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Älykäs soundbar elokuville ja musiikille

Harman Kardon Citation Bar on seuraavan sukupolven älykäs sounbar elokuville ja musiikille. Värillisen LED-kosketusnäyttönsä ansiosta helppokäyttöinen Citation Bar yhdistää innovaation kodin äänentoistoon kiinnittäen huomion muotoilun yksityiskohtiin, jotka luovat hienostuneen ulkoasun ja mahdollistavat mahtavan basson ilman subwooferia. Musiikinystävät rakastavat yli 300 musiikkipalvelua, jotka Chromecast built-in tuo ulottuville HD-tason suoratoistona ja vastaavasti elokuvafriikit voivat nauttia täysin langattomasta 5.1-kotiteatterijärjestelmästä Citation Surroundin ja Citation Subin avulla. Google Assistant* tarjoaa Citation Bar -kaiuttimelle kätevän ääniohjauksen hands-free-ohjetoiminnolle kaikkialla kodissasi, samalla kun kuuntelet musiikkia. Saat vastauksia, toistat musiikkia, organisoit päiväsi, ohjaat älykotiasi, nautit viihteestä, ja paljon muuta, vain oman äänesi avulla! * Tällä hetkellä ei saatavilla suomeksi

Premium-Design

Citation Bar yhdistää innovaation kodin audioviihteeseen hienostuneella ja kauniilla designillaan. Kvadratin valmistama premium-sävyinen villakangas on likaa hylkivä ja paloa hidastava.

Hienostunutta Äänenlaatua

Yli 65 vuoden ajan Harman Kardon on omistautunut tuottamaan loistoluokan kuuntelukokemuksia, joissa voit tuntea musiikin ja uppoutua sen tuottamiin elämyksiin. Citation on tämän historian viimeisin toteutuma. Se on maailman ensimmäinen todellinen lajinsa premium-edustaja.

Musiikkia Kaikkialla

Citation Bar tuo monihuonekuuntelun kotiisi mahdollistamalla useiden Citation-kaiuttimien yhdistämisen. Näin voit luoda uudenlaisen, koko kodin kattavan audiokokemuksen. Voit toistaa samaa tai eri musiikkia eri huoneissa, ja ohjata sitä tabletilla tai älypuhelimella.

Google Assistant* mahdollistaa Hands-free-ohjeet tunnistamalla äänesi

Google Assistant* tuo langattomaan Citation-äänentoistojärjestelmään kätevän puheohjauksen. Saat vastauksia, voit toistaa musiikkia, organisoida päiväsi, nauttia viihteestä ja ohjata älykotiasi käyttämällä vain omaa ääntäsi. Google Assistant* toimii stereomusiikkitilassa, monikanavatilassa, helposti painamalla kauko-ohjaimen puhepainiketta. * Tällä hetkellä ei saatavilla suomeksi. Ominaisuuksissa ja palveluissa voi olla rajoituksia.

Langaton surround-elokuvaääni

Nauti täydestä kotiteatterin surround-äänikokemuksesta yhdellä, kätevällä soundbarilla ja lisävarusteina saatavilla langattomalla subwooferilla sekä surround-kaiuttimilla.

Hallitse musiikkia äänelläsi.*

Käytä ääntäsi* pyytääksesi suosikkikappalettasi, ja nauti pilvipalvelun tarjoamasta, HD-tason korkealaatuisesta musiikin suoratoistosta. * Tällä hetkellä ei saatavilla suomeksi. Ominaisuuksissa ja palveluissa voi olla rajoituksia.

Yli 300 musiikin suoratoistopalvelua saatavana Wi-Fi-suoratoistolla

Kuuntele suosikkimusiikkiasi, Internet-radioita ja podcasteja, kaikkia HD-tasoisina hyödyntämällä uusinta Chromecasti built-in -teknologiaa.

Valmius monikanavaiseen surround-ääneen

Lisäämällä järjestelmään Citation-subwooferin saat syvälle ulottuvan muhkean basson. Tai mikä vielä parempaa, lisää pari Ctation Surround-kaiuttimia ja saat vaikuttavan, monikanavaisen kotiteatteriäänikokemuksen.

Täysi 4K-TV-tuki

3 HDMI-tuloa ja HDMI ARC -portti mahdollistavat liittämisen lähes mihin tahansa televisioon, myös edistyneimpiin 4K-televisioihin.

Yksityisyyttä, kiitos

Turvallisuuden ja yksityisyyden parantamiseksi kaiuttimen mikrofonit voidaan kytkeä pois käytöstä. Moniväriset LED-ilmaisimet näyttävät näiden mikrofonien tilan.

Aina paras

Uusia ominaisuuksia ja palveluja lisäävien, automaattisten ohjelmistopäivitysten ansiosta musiikki- ja äänivalintasi ovat aina ajan tasalla ja parhaita mahdollisia.

Yksinkertainen asennus Google Home -sovelluksella iOS- ja Android-järjestelmiin

Ilmainen Google Home -sovellus iOS- ja Android-järjestelmiin mahdollistaa helpon Citation-kaiuttimiesi asennuksen ja hallinnan. Kaikki kaiuttimet tukevat sekä 2,4 GHz että 5 GHz Wi-Fi-yhteyksiä.

Värillinen kosketusnäyttö

Hae lisätietoja audiosisällöistäsi tai ohjaa musiikkia sormenpäilläsi intuitiivisen värikosketusnäytön avulla.

Langaton Bluetooth-suoratoisto

Suoratoista musiikkia älypuhelimesta tai tabletista

Valitse esiasetuksesi sormenpään kosketuksella

Nauti välittömästi suosikkimusiikkisi soittolistoista, ja ohjaa älykotisi laitteita näytön esivalituilla kuvakkeilla. Tulevat ohjelmistopäivitykset lisäävät Esiasetus-ominaisuuden liittämällä suosikkisoittolistasi ja älykotilaitteesi helposti hallittaviksi.

Tekniset tiedot:

 • Kaiutinelementit: 3 x 20 mm diskantti, 6 x (100 x 50) ovaalibasso
 • Lähtöteho: 150W RMS
 • Signaali-kohinasuhde: >80dB
 • Käyttöjännite: 100 - 240 V ~ 50/60 Hz
 • Tehontarve lepotilassa: < 2,0 W
 • Langaton verkko: 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
 • 2.4G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue: 2412 MHz–2472 MHz (2,4 GHz ISM-kaista, USA 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
 • 2.4G Wi-Fi-lähettimen teho: < 20 dBm
 • 2.4G Wi-Fi-modulaatio: DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
 • 5G Wi-Fi-lähettimen teho: < 23 dBm
 • 5G Wi-Fi-modulaatio: QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
 • 5G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue: 5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
 • Bluetooth-lähettimen taajuusalue: 2402 − 2480MHz
 • Bluetooth®-versio: 4.3
 • Bluetooth-lähettimen teho: < 10 dBm
 • Bluetooth-lähettimen modulaatio: GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
 • Mitat (L x K x S): 1150 x 64 x 115mm
 • Paino: 4,1kg

Pakkauksen sisältö:

 • 1 x Citation Bar 
 • 1 x Virtakaapeli (1.8 m)
 • 1 x Pikaopas

Linkit sarjan kaikille kaiuttimille:

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio