Harman Kardon Citation

Harman Kardon - Citation-sarja

Harman Kardonin uusi kaiutinsarja Citation vakuuttaa skandinaavisella muotoilullaan ja innovatiivisella teknologiallaan. Mallistossa on sekä lattiakaiuttimia, pienempikokoisia pöytäkaiuttimia, soundbareja ja surround-kaiuttimia.

Hienostunutta muotoilua

Citation-sarjan kaiuttimisissa yhdistyvät kodin audioviihteen innovaatiot ja hienostunut muotoilu. Kaiuttimissa on Kvadrat-valmistajan tekemä Premium-villakangasverhoilu, joka hylkii likaa ja on käsitelty palonsuoja-aineella.

Harman Kardon Citation sarja

 

Musiikkia kaikkialla

Tehokkaiden kaiuttimien ansiosta Citation tuo monihuonekuuntelun elämyksen kotisi jokaiseen huoneeseen. Soita samaa kappaletta yhdessä tai useammassa huoneessa ja nauti koko kotisi kattavasta audiokokemuksesta.

Google Assistant vapauttaa kädet

Google Assistant -virtuaaliavustajan avulla voit helposti ohjailla langattomia Citation-kaiuttimia puheohjauksella. Saat vastauksen kysymyksiisi, voit soittaa musiikkia, organisoida päiväsi, ohjailla älykotisi laitteita ja nauttia viihteestä – äänikomentojen avulla.

Langaton ja laadukas surroundääni

Nauti langattomuudesta ja koe aito kotielokuvateatterielämys ilman johtoja. Asenna 5.1-tilaäänijärjestelmä, ja nauti upeita elokuvista, urheilusta ja pelaamisesta.

Harman Kardon Citation 500

 

Enemmän parempi

Citation-mallisto tarjoaa sinulle dynaamisen kuuntelukokemuksen. Voit käyttää kaiuttimia yksittäin tai liittää älykaiuttimet muihin Citation -malliston kaiuttimiin luodaksesi samaa musiikkia soittavan monihuonejärjestelmän. Valittavissasi on useita eri hyllykaiuttimia, soundbar, bassokaiutin, surround-kaiuttimia ja lattialle sijoitettavia kaiuttimia.

Harman Kardon Citation kaiutinvertailu

 

 


Ei tuotteita