Valmistaja: Ground Zero

Ground Zero GZRC 165.2SQ 2-tie erillissarja

199,00€ 199,00€/
12,50€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Radioactive SQ malliston 2-tie erillissarja.

Ground Zeron Radioactive SQ-malisto on syksyn 2019 uutuus. Sarjojen tavoitteena on ollut paras mahdollinen äänenlaatu hintaluokassaan. Suunnittelussa on käytetty hyödyksi Klippel-optimointia jolla saadaan kaiutinelementin rakenne hiottua viimeisen päälle toimivaksi.

Hinta/pari

Mallisto on kehitetty edellisen Radioactive AL-malliston pohjalta jonka suunnittelutyössä Ground Zeron suomalainen maahantuoja Audioimport ( nykyään AI Group ) on ollut voimakkaasti mukana. Elementit toimivat erinomaisesti tyypillisissä autojen asennuspaikoissa. Midbasso toimii koteloinnin sijaan paremmin oviasennuksessa ilman erillisten koteloiden rakentamista.

Midbassossa on alumiinikartio ja kumiripustus. Normaalia matalampi 3 ohmin impedanssi auttaa ottamaan soittimesta tai vahvistimesta enemmän tehoa ulos. Diskantissa on silkkikalottidiskantti. Jakosuotimissa on diskantille kolmeportainen tasonsäätö sekä ylipäästötaajuuden säätö joka auttaa sovittamaan soinnin asennuspaikan mukaan parhaaksi.

Saatavilla myös 3-tie erillissarjana Ground Zero GZRC 165.3SQ, aktiiviversio 3-tiestä Ground Zero GZRC 165.3SQ-ACT. Erilliset diskantit Ground Zero GZRT 25SQ, keskiäänielementit Ground Zero GZRM 80SQ ja midbassot Ground Zero GZRK 165SQ täydentävät malliston.

 

Tekniset tiedot:

 • Tehonkesto : RMS 120 W, peak 190 W
 • Impedanssi: 3 Ohm
 • SPL: 90 dB
 • Taajuusvaste: 35 Hz - 25 000 Hz
 • Midbasso elementti: 
  - Elementin koko: 6.5″
  - Asennusaukon halkaisija: 142.5 mm
  - Asennussyvyys: 68 mm
 • Diskanttielementti: 
  - Elementin koko: 1″
  - Asennusaukon halkaisija: 43 mm
  - Asennussyvyys: 10 mm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio