Valmistaja: Grandview

Grandview Flat Series Fixed 4K 77 tuumaa

499,00€ 499,00€/kpl
25,40€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Grandview Flat valkokankaat ovat oikea valinta kotiteatteriin. Kiinteä valkokangas pysyy suorana, ja kuvanlaatu ei kärsi ajan saatossa ollenkaan.

Grandview Flat Series Fixed 4K 77 tuumaa, kiinteä valkokangas

Aina jos mahdollista, kotiteatteriin pitäisi asentaa mieluiten kiinteä valkokangas. Se pysyy parhaiten paikallaan ja suorana, ja sen kuva ei kärsi ajan saatossa ollenkaan. Grandview Flat valkokankaat ovat kevyitä, joten ne ovat helppoja asentaa seinälle ja myös pysyvät siellä. Kuten muissakin Grandview kankaissa, kuva on huippuluokkaa.

Kiinteä valkokangas on aina paras vaihtoehto kotiteatterikäyttöön, jos se tilan puitteissa on mahdollista asentaa. Kiinteä kangas pysyy suorana ja paikallaan eli kuva on aina yhtä hyvä kuin ensikertaa asennettaessa. Kiinteät kankaat ovat erittäin kevyitä, joten niiden asennus onnistuu helposti; sama kuin taulun laittaisi seinälle. Kankaissa olevat mustat samettireunukset luovat paremman kontrastin valkoisen kangasmateriaalin kanssa, jolloin kuvanlaadullisesti se on aina paras ratkaisu. Kiinteitä kankaita on useita eri kuvasuhteita, 16:9 on yleisin, mutta bluray elokuvien myötä kuvasuhde 21:9 on yleistymässä, jolloin onkin suositeltavaa hankkia vaihtuvakuvasuhteinen kangas, jolla saat aina parhaan mahdollisen kontrastin ja sitä kautta parhaan kuvanlaadun riippumatta siitä, mitä katsot. Uusien valovoimaisten tykkien kanssa suosittelemme valkoista 1.0 gain kangasta. Grandview:n kiinteissä valkokankaissa on 8 sentin samettireunus viistotuilla reunuksilla.

TEKNISET TIEDOT - Grandview Flat Series Fixed 77"

  • Mattavalkea kiinteästi seinään asennettava valkokangas
  • Koko 77", kuva-ala 96 x 170cm
  • Kuvasuhde 16:9
  • Kehykset sametilla päällystettyä alumiiniprofiilia
  • Kehyksen leveys 8 cm
  • Rypistymätön rakenne
  • Viistotut kehyksen reunat, jotka poistavat reunaheijastuksia
  • Kankaan gain 1.0

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio