Valmistaja: Grado

Grado SR60x kuulokkeet

129,00€119,00€ 129,00€/
9,10€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Uusi Prestige-sarjan SR60x kuulokkeet soveltuvat mainiosti tietokone- ja mobiilikäyttöön, mutta täyttävät myös vaativan kuuntelijan kriteerit.

Uusi elementtisuunnittelu

Paranneltu Prestige X-sarjan elementtisuunnittelu sisältää uuden magneettipiirin, sekä puhekelan jota on uudistettu tehokkuuden sekä harmonisen eheyden parantamiseksi sekä vääristymien minimoimiseksi.

Uusi kaapelisuunnittelu

Prestige X sarjassa on uusittu täysin mukavuutta ajatellen kaapelisuunnittelu, joka tarjoaa enemmän kestävyyttä ja joustavuutta. 8-johtimen (SR125X, SR225X, SR325X) ja 4-johtimien (SR60X, SR80X) kaapeleilla on nyt erittäin mielyttävä punottu kaapeli jonka sisällä puhdas kuparinen johdin, joka parantaa äänisignaalin puhtautta.

Uudistettu sanka

Grado SR60X -kuulokkeessa on käytössä uusi keinonahkainen kuulokepanta joka lisää käyttömukavuutta sekä vähentää kuunteluväsymystä. Lukuunottamatta Grado Prestige lippulaivamalli SR325X, jossa yhä käytossä nahkainen kuulokepanta.

Gradon ominaispiirteet

Kuulokkeen avoin rakenne tekee siitä hyvin immuunin transienttisärölle ja tuottaa hyvin vaikuttavan taajuuskaistan sekä Gradolle ominaisen keskialueen toiston. SR60X tuottaa lämpimän ja täyteläisen äänen vaikuttavalla dynamiikalla. Kuulokkeen diskanttitoisto on taas hyvin pehmeä.

 

Tekniset tiedot:

  • Tyyppi: Avoimet kuulokkeet
  • Taajuusvaste: 20 - 20,000 hz
  • Herkkyys (SPL 1mW): 99.8 dB
  • Impedanssi: 38 ohm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio