Valmistaja: Grado

Grado PS2000e kuulokkeet

3390,00€ 3390,00€/
149,10€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Tämä on paras Gradon koskaan valmistama kuuloke. Grado PS2000e tuotekehitys on kestänyt yli kaksi vuotta. Lisäksi taustalla on Gradon hifiosaamista jo yli kuuden vuosikymmenen ajalta.

Käsinrakennettu vaahterasta tehty kuulokekotelo uudella tummalla kromipinnalla antaa tyylikkään ulkonäön. Leveä nahkainen panta hyvällä pehmusteella tekee kuulokkeen käytöstä miellyttävää. Sekä uusi ulkonäkö että panta ovat täysin ekslusiivia PS2000e-kuulokkeessa.

Vaahtera-rakenteinen PS2000e-kuuloke tekee ylittämättömän äänellisen vaikutuksen. Metallisen pinnan yhdistäminen puiseen koteloon poistaa ei-toivottuja säröjä ja resonansseja. PS2000e -kuulokkeessa käytetään myös uutta elementtirakennetta, joka tekee toistosta mahdollisimman puhdasta.

Parhaan kuulokkeen rakentamiseen on Grado käyttänyt ainoastaan huippumateriaaleja. Kuulokekotelo, kaapeli, puhekela ja magneetit ovat tutkittu läpikotaisin ja PS2000e:n on valittu komponentit vain korkeimman laatuluokan vaihtoehdoista. Elementtigeometria on optimoitu musiikin toistoon. Myös kuulokekotelon maski ja suoja ovat optimoitu äänentoistoon. Kuulokeosien kiinnitys on tehty niin, että elementti saa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Grado PS2000e:n äänikuva on myös vaikuttava. Sen avulla soittajat tulevat suoraan silmiesi eteen. Kuulet helposti kaiken minkä muusikki ja tuottaja ovat tallentaneet äänitteelle.

Tekniset tiedot:

  • Kuulokkeiden tyyppi: Avoimet
  • Taajuusvaste: 5 - 50000 Hz
  • Herkkyys (SPL 1mV): 99.8 dB
  • Impedanssi: 32 ohms
  • Paketissa mukana 3.5mm mini adapteri, jatkojohto

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio