Valmistaja: Genelec

Genelec 8361A SAM aktiivikaiutin - The Ones

Tee tarjous

The Ones -sarjan suurimman mallin erittäin laaja dynamiikka, ylivoimaiset suuntaavuusominaisuudet ja stereokuva yhdistettynä 118 desibelin maksimiäänenpaineeseen tekevät siitä sopivan pieniin ja keskisuuriin studioihin ja jopa viiden metrin kuunteluetäisyydelle.

8361:n kaikki kaiutinelementit ovat uusia: kaksi bassoelementtiä, jotka pystyvät suureen äänenpaineeseen erittäin pienellä särötasolla ja uusi Minimum Diffraction Coaxial (MDC) – koaksiaalielementti. Diskantti- ja keskiäänielementistä koostuva koaksiaalielementti tarjoaa hyvän suuntaavuuden, pienen särön ja jopa 40 kilohertsiin ulottuvan toiston. Koaksiaalielementin muoto liittyy saumattomasti koko 8361:n etuosan peittävän Directivity Control Waveguide (DCW) -suuntaimen muotoon. Erittäin suurikokoisen suuntaimen ansiosta toisto pysyy värittymättömänä poikkeuksellisen laajalla kuuntelualueella.

Kuten muutkin The Ones -sarjan aktiivikaiuttimet, 8361 vähentää kuunteluväsymystä ja mahdollistaa oikeiden ja johdonmukaisten päätösten tekemisen pitkissäkin työsessioissa. Kuunteluväsymystä aiheuttavat äänikuvan vääristymät on minimoitu. Ja todella oikeuksiinsa 8361 pääsee kun sitä käytetään GLM-ohjelmiston avulla, mikä mahdollistaa häiritsevien huoneakustiikkaongelmien poistamisen ja helpottaa korkealaatuisten audiotallenteiden luomisen niin perinteisessä steroformaatissa kuin moderneissa immersiivisissä monikanavajärjestelmissä.

 

 

TEKNISET TIEDOT - Genelec 8361A SAM aktiivikaiutin

 • 3-tie aktiivikaiutin
 • Äänenpaine: 118 dB SPL
 • Elementit: 
  - 2 x ovaalia 263 x 137 mm bassoelementtiä
  - 130/ 25 mm koaksiaalinen keskiääni- ja diskanttielementti MDC™ ja DCW™
 • Vahvistinteho /kanava: basso 700 W, keskiäänivahvistin 150 W, diskanttivahvistin 150 W
 • Taajuusvaste vapaakentässä: 30 Hz – 43 kHz (-6dB)
 • Liitännät:
  - 1 x analoginen XLR-tuloliitäntä
  - 1 x digitaalinen AES/EBU XLR -tuloliitäntä
  - 1 x digitaalinen AES/EBU XLR -lähtöliitäntä
  - 2 x RJ45-ohjausverkkoliitäntää
 • Mitat (K x L x S): 593 x 357 x 347 mm, Iso-Pod™-jalustalla
 • Paino: 31.9 kg

Lisämateriaalit:

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio