Valmistaja: Genelec

Genelec 8341A SAM aktiivikaiutin - The Ones

3206,00€
141,20€/kk
Valitse väri:
Määrä: kpl
Tee tarjous

Genelec 8341A SAM on Genelecin THE ONES-tuoteperheen keskimmäinen 3-tie aktiivikaiutin. Se tarjoaa mahdollisuuden jopa 40 kaiuttimen ja subwooferin käyttämiseen samassa järjestelmässä. SAM-tuotteilla voidaan kattaa kaikki formaatit perinteisestä stereokuuntelusta suuriin immersiivisiin monikanavajärjestelmiin saakka.

Pienistä ulkomitoistaan huolimatta kaiutin tuottaa korkean maksimiäänenpaineen sekä erinomaisen alataajuuksien toiston. Akustisesti koaksiaaliset pistesäteilijät tuottavat luonnollisen ja tasapainoisen äänen, jonka ansiosta kuunteluväsymys saadaan minimoitua.

Patentoitu, ainutlaatuinen, uusi koaksiaalielementti keski- ja korkeille äänille. Kaksi erikoisvalmisteista bassoelementtiä etulevyn takana bassoäänien suuntaamisen lisäämiseksi. Vahvistinteho 550W/kaiutin. Yksipistesäteilijä, optimaalinen suuntain koaksiaalielementin edessä. Voidaan sijoittaa myös vaaka-asentoon äänenlaadun kärsimättä.

Muotoilija Harri Koskisen kädenjälkeä oleva ulkoasu. IsoPod-jalusta resonanssien estämiseksi kaiuttimen ja alustan välillä.

Viimeistelyt valkoinen, musta ja harmaa.

 

GENELEC 8341A SAM aktiivikaiutin -The Ones

8331A ja 8341A jatkavat muotoilun ja toiminnallisuuden osalta 8351:n viitoittamalla tiellä. Uudet perheen jäsenet on suunniteltu erittäin kompaktiin koteloon ja niiden tekniikka on täysin uutta. Kotelokoot ovat 299 x 189 x 212 mm (8331) ja 350 x 237 x 243 mm (8341A).

Innovatiivisen koaksiaaliasetelman keskiäänielementti liittyy saumattomasti kaiuttimen koko etulevyn kattavaan akustiseen suuntaimeen. Jokainen tuoteperheen kaiutin sisältää elementtikohtaiset korkean hyötysuhteen D-luokan tehovahvistimet sekä Intelligent Signal Sensing (ISS) virransäästötoiminnallisuuden. Genelecin suunnittelema elektroniikka rakennetaan Iisalmen tehtaalla.

Koostaan huolimatta The Ones –tuoteperheen kaiuttimet ovat todella suorituskykyisiä. Lyhytkestoinen maksimiäänenpaine metrin mittausetäisyydellä on 104 dB SPL (8331) ja 110 dB SPL (8341A) ja taajuusvasteen vaihtelu alle ±1.5 dB. 8331:n alarajataajuus on 45 Hz (-6 dB) ja 8341A:n 38 Hz (-6 dB). Molempien kaiuttimien ylärajataajuus on yli 40 kHz sekä analogista että digitaalista tuloa käytettäessä.

Akustisesti koaksiaalinen rakenne mahdollistaa ultralähikenttäkuuntelun, joka lisää suoran äänen osuutta suhteessa huoneen rajapinnoista heijastuneeseen ääneen. Tämä vähentää yhtiön mukaan merkittävästi huoneen vaikutusta äänen laatuun. The Ones -perheen kaiuttimien kuunteluetäisyys voi lyhimmillään olla vain 40 cm tarkkuuden heikentymättä. Lyhyt kuunteluetäisyys lisää myös maksimiäänenpainetta. Esimerkiksi puolen metrin kuunteluetäisyydellä maksimiäänenpaine kasvaa 6 dB verrattuna metrin päästä mitattuun spesifikaatioon.

The Ones –tuoteperhe kuuluu Genelecin älykkäiden SAM-aktiivikaiuttimien valikoimaan, joka tarjoaa mahdollisuuden jopa 40 kaiuttimen ja subwooferin käyttämiseen samassa järjestelmässä. SAM-tuotteilla voidaan kattaa kaikki formaatit perinteisestä stereokuuntelusta suuriin immersiivisiin monikanavajärjestelmiin saakka. GLM™-ohjelmiston avulla monitorointijärjestelmien luominen on vaivatonta jopa akustisesti erittäin haastavissa ympäristöissä. AutoCal™ kompensoi automaattisesti huoneen aiheuttamia haittavaikutuksia, tasaa etäisyyserojen aiheuttamat äänitasoerot ja viive-erot, ekvalisoi yksilöllisesti jokaisen kaiuttimen ja subwooferin taajuusvasteen sekä asettaa subwoofereiden tasot ja vaiheet.

Avainominaisuudet:

 • Smart Active Monitor, SAM
 • Refleksi koteloitu
 • Optimoidut vahvistimet
 • Iso-Pod
 • Paikat seinä/katto kiinnikkeille
 • Suojapiiri
 • Aktiiviset jakosuotimet
 • ISS virranhallinta


Tekniset tiedot:

 • Herkkyys 110 dB
 • Taajuusvaste 38 Hz - 37 kHz (-6dB)
 • Vahvistimet: Bassovahvistin 250 W, Keskiäänivahvistin 150 W, Diskanttivahvistin 150 W
 • Paino: 9.8 kg
 • Elementit: 2 ovaalia 6 5/8 x 3 ½" bassoelementtiä, 3½" /  ¾” koaksiaalinen keskiääni-/diskanttielementti MDC ja DCW
 • Koko: K x L x S 370 x 237 x 243 mm Iso-Pod-jalustalla
 • Liitännät: 1 XLR Analoginen/digitaalinen AES/EBU tuloliitäntä, 1 x XLR Digitaalinen AES/EBU lähtöliitäntä, 2x RJ45 ohjausverkkoliitäntää

 

 

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio