Valmistaja: Genelec

Genelec 8340A SAM aktiivikaiutin - musta

1656,00€ 1656,00€/kpl
74,90€/kk
Kaiuttimien väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Genelec 8340A SAM, 3-tie aktiivikaiutin on tämän päivän edistynein ja joustavin audioratkaisu ja edustaa alan kehittyneintä ja nykyaikaisinta elektroakustista suunnittelua. 8340A:n erittäin korkea maksimiäänenpaine, laaja taajuuskaista ja värittymätön ääni ovat seurausta useista Genelecin kehittämistä teknologioista. Kaiuttimen Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) -koteloon on integroitu Directivity Control Waveguide (DCW™) -ohjain sekä virtausoptimoitu refleksiputki. Elektroniikka sisältää Genelecin suunnitelemat D-luokan tehovahvistimet sekä universaalin virtalähteen. 8340A on täysin yhteensopiva vanhempien Smart Active Monitor (SAM™) -järjestelmien kanssa.

HINTA / KPL

Genelec 8340A Smart Active Monitor aktiivikaiutin - Musta

8340A on erittäin kehittynyt tarkkailukaiutin, joka soveltuu digitaalisiin että analogisiin järjestelmäympäristöihin. Se soveltuu erinomaisesti äänitysstudioihin, jälkituotantoon, digitaalisiin editointijärjestelmiin, sekä radio-, TV- ja ulkotuotantoon. 8340A:n ansiosta voit keskittää kaiken luovuutesi työskentelyyn eikä sinun tarvitse huolehtia äänentoiston luotettavuudesta, paikasta riippumatta.

8340A on bassorefleksikaiutin, jonka refleksiputken virtausominaisuudet on optimoitu virtaushäviöiden ja virtauksen aiheuttamien äänien minimoimiseksi. Kotelon rakenteeseen integroitu DCW-suuntain yhdessä MDE (Minimum Diffraction Enclosure) kotelon pehmeiden muotojen ja pyöristysten kanssa tuottaa erittäin tasaisen taajuusvasteen akustisen akselin lisäksi myös muihin äänen säteilysuuntiin. Lisäksi tämä tekniikka parantaa stereoäänikuvan tarkkuutta ja vähentää kuunteluväsymystä.

Uudistettu DSP jakosuodatin tuottaa signaalin erittäin pienisäröisille kaiutinelementeille. 8340A on magneettisuojattu, ylikuormitussuojattu ja sen DSP tarjoaa ennennäkemättömän laajat huonevasteen korjailutyökalut. Genelec Loudspeaker Manager GLM on tietokoneohjelmiston ja kaiutinohjausverkon yhdistelmä, jonka avulla kaiuttimien tasokalibrointi, etäsisyyseroista johtuvat viive-erot ja huoneasennuksen aiheuttamat muutokset kaiuttimien vasteessa voidaan korjata automaattisesti AutoCal kalibrointijärjestelmän avulla. 8340A sisältää sekä analogisen että digitaalisen AES/EBU-tulon. Lisäksi AES/EBU-signaali voidaan ketjuttaa lähtöliittimen avulle eteenpäin.

Jokainen 8340A sisältää Iso-Pod värähtelyvaimenninalustan, joka poistaa värähtelyn mekaanisesta johtumisesta aiheutuvat värittymät ja eristää kaiuttimen asennusalustastaan. Iso-Pod mahdollistaa kaiuttimien akustisten akselien suuntaamisen kohti kuuntelupaikkaa. Lisäksi 8340A sisältää koteloon integroidut kiinnityspisteet takalevyssä seinä ja lattiajalustoja varten ja M10-pohjakierteen.

TEKNISET TIEDOT - Genelec 8340A SAM aktiivikaiutin

 • Sisäänmenon audioformaatti: analoginen ja digitaalinen 16-24 bit
 • Digitaalinen sisäänmeno: AES/EBU (single/dual wire)
 • Liitin: XLR IN, AES/EBU IN + OUT, RJ45 IN + OUT
 • Näytteenottotaajuus: 32 - 192 kHz
 • Ohjausverkko: Proprietary Genelec Loudspeaker Manager network (GLM 2.0)
 • Järjestelmän kalibrointi: AutoCal™, GLM™ manuaalinen, Stand-alone
 • Äänenpaine, yksittäinen kaiutin,hetkellinen tehollisarvo, 1m etäisyys: ≥ 110 dB SPL
 • Bassoelementti: 6,5"
 • Diskanttielementti: 3/4" metallikalotti
 • Jakotaajuus: 3 kHz
 • Taajuusvaste vapaakentässä: 38 Hz - 20 kHz (± 1 dB)
 • Vahvistinteho /kanava: basso 150W, diskantti 150 W
 • Mitat (KxLxS): 350 x 237 x 223 mm
 • Paino: 8,5 kg

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio