Valmistaja: Denon

Denon DSW-1H langaton subwoofer

749,00€599,00€ 749,00€/
29,60€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Langaton Denon DSW-1H -subwoofer voidaan yhdistää Wi-Fi-yhteyden kautta Denon DHT-S716H- ja Denon Home Sound Bar 550 -soundbareihin tai mihin tahansa Denon Home -kaiuttimeen. Yhdistelmä tuottaa syvää ja voimakasta bassoa, jonka voit sekä kuulla että tuntea.

Syvää bassoa kotiteatteriin ja musiikille

DSW-1H voidaan yhdistää Denon DHT-S716H Soundbariin ja muihin valittuihin HEOS-tekniikan tuotteisiin, jotta kodin viihdejärjestelmän bassotoisto nousee täysin uudelle tasolle. Kaksi mittatilaustyönä valmistettua 5,25 tuuman elementtiä työskentelevät yhdessä hienostuneen ja tehokkaan D-luokassa toimivan vahvistimen kanssa. Teknologian yhteispelillä varmistetaan selkeä ja tilan täyttävä bassotoisto.

Ainutlaatuinen DSP-algoritmi optimoi matalien taajuuksien toiston

Denonin insinöörien kehittämä DSP-algoritmi takaa parhaan mahdollisen matalien taajuuksien kontrollin ja dynamiikan kompaktin kokoisesta subwooferista. Lopputuloksena kuulet hämmästyttävän, fysiikan lakeja hätyyttelevän bassotoiston.

Vain pari rakennuspalikkaa upeaan elämykseen

Integroidun HEOS-tekniikan avulla voit helposti päättää oman järjestelmäsi laajuuden - luodaksesi todellisen 5.1-kanavaisen kokemuksen, lisää langaton Denon DSW-1H subwoofer ja pari HEOS-varusteltua kaiutinta taakse.

Helppo käyttöönotto

Langattoman DSW-1H bassokaiuttimen asennus vie vain muutaman minuutin. Kytke se Denon DHT-S716H Soundbariin tai muihin HEOS-kaiuttimiin kotiverkon ja HEOS-ryhmän kautta, jotta voit heti kokea dramaattisen bassotoiston parannuksen. Hallitse sitten kaikkia ääniasetuksiasi HEOS-sovelluksen avulla.

Täydellistä kontrollia

HEOS-sovelluksesta löydät lisäasetukset äänenvoimakkuudelle, alipäästösuotimelle ja vaiheelle (0/180°). Lisäksi DSW-1H mukautuu automaattisesti Denon DHT-S716H Soundbariin lisättyihin kaiutinkokoonpanoihin.

Subwooferin voimakkuussäätö

Subwooferin voimakkuutta voit säätää makusi mukaan myös manuaalisesti kotelon päällä sijaitsevasta napista.

Suunniteltu mukautumaan ympäristöön

DSW-1H subwoofer on muotoiltu hienosti ja sen väri on tyylikäs mattamusta. Langattoman yhteyden ansiosta voit sijoittaa sen mihin tahansa huoneeseesi – vaaka- tai pystyasentoon. Jos et halua esitellä sen komeaa ulkonäköä, liu'uta se vain sohvan alle ja nauti basson vavahteluista.

 

Tekniset tiedot:

  • Elementit: 2 x 5.25" basso
  • Analoginen sisääntulo: 3.5mm miniplugi
  • USB-sisääntulo: massamuisti
  • Virrankulutus lepotilassa: 0.3 W
  • Automaattinen virrankatkaisu: Kyllä
  • Wi-Fi ja verkkoliitäntä
  • Pakkauksen sisältö: 
  • Subwoofer Mitat (L x K x S): 172 x 404 x 439
  • Subwoofer paino: 10.1 kg

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio