Valmistaja: Cambridge Audio

Cambridge Audio CXN V2 verkkosoitin/DAC/esivahvistin

1099,00€999,00€ 1099,00€/kpl
46,80€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Cambridge Audio CXN V2 on täydellinen upsampling-tekniikalla varustettu verkkosoitin ja DA-muunnin, joka on suunniteltu toimimaan digitaalisesti tallennetun musiikin korkealuokkaisena keskuksena hifi-järjestelmässä.

Cambridge Audio CXN verkkosoitin/DAC/esivahvistin

Uusi CX-sarja vie Cambridge Audion kuuluisan hinta-/laatusuhteen entistäkin pidemmälle. CXN verkkosoitin jatkaa huikean arvostelumenestyksen saavuttaneen, useita kertoja esimerkiksi Englannissa parhaan verkkosoittimen palkinnon voittaneen, Stream Magic 6:n jalanjäljillä.

Cambridge Audio CXN on täydellinen upsampling-tekniikalla varustettu verkkosoitin ja DA-muunnin, joka on suunniteltu toimimaan digitaalisesti tallennetun musiikin korkealuokkaisena keskuksena hifi-järjestelmässä. Tämä helppokäyttöinen ja langattomasti toimiva verkkosoitin parantaa dramaattisesti digitaalisia musiikkitiedostoja, joita on tallennettu tietokoneelle, verkkoasemille tai lähes mille tahansa laitteelle, jossa on digitaalinen audiolähtö. Se avaa myös yhteydet internetradion maailmaan - ohjelmatarjonnan runsaudensarveen, jonka yli 20,000 asemaa tarjoaa takuuvarmasti jokaiselle jotakin! CXN:n toimintoja voit ohjata sen etupaneelista tyylikästä ja terävää värinäyttöä katsellen, mukana tulevalla kaukosäätimellä ja iPhone, iPad tai Android-laitteella, johon on ladattu veloituksetta saatava täysin uusittu Cambridge Audio Connect -sovellus. Tukemalla UPnP (Universal Plug ‘n’ Play) -standardia CXN mahdollistaa helppokäyttöiset asetukset ja toiminnot ilman monimutkaista käyttöönottoa. Liittämällä lisävarusteena saatavan langattoman BT100 audiovastaanottimen, voit lisäksi suoratoistaa musiikkia langattomasti Android-älypuhelimesta, iPhonesta, iPadista, tabletista, läppäriltä tai miltä tahansa Bluetooth-tuetulta äänilaitteelta. 

CXN on myös oivallinen digitaalinen esivahvistin esimerkiksi aktiivikaiuttimille ja tarjoaa monille puhtaasti digitaaliäänen pariin siirtyneille kuulijoille kaiken tarvittavan helppokäyttöisessä paketissa.

Tekniset tiedot: 
  • DAC: 2 x Wolfson WM8740 24-bit DAC
  • Digitaalinen filtteri: 2nd Generation ATF2 upsampling to 24-bit/384kHz
  • Digitaaliset tulot: USB, 1 x S/PDIF coaxial, TOSLINK optical
  • Analogiset lähdöt: balansoitu XLR, RCA
  • Digitaaliset lähdöt: S/PDIF koaksiaali ja optinen TOSLINK
  • Mitat (K x L x S): 85 x 430 x 305 mm
  • Väri: Luna Grey
  • Paino: 3.5kg

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio