B&W

B&W Bowers & Wilkins PX8 vastamelu kuulokkeet

B&W PX8 on Bowers & Wilkinsin langattomien kuulokkeiden huippumalli. Todellinen lippulaiva, jossa on maailmanluokan äänenlaatu, mukavuus ja viimeistely.

 • Eksklusiivinen alumiini- ja aitoa nahkaa sisältävä viimeistely
 • Erinomainen hifi-äänenlaatu ja tehokas melunvaimennus (ANC)
 • 40 mm:n elementit, joissa on hiilivahvisteinen kalvo.
 • Erittäin korkea puhelunlaatu ja yhteensä 6 sisäänrakennettua mikrofonia
699,00€
Kpl
Väri
Tee tarjous

Tuotekuvaus

Bowers & Wilkins PX8 - eksklusiiviset langattomat over-ear hifi-kuulokkeet


PX8 ovat Bowers & Wilkinsin eksklusiivisimmat langattomat over-ear-kuulokkeet, joissa on erinomainen äänenlaatu, erittäin pehmeä viimeistely ja tehokas melunvaimennus (ANC). PX8 muistuttaa ja on aluksi hyvin samankaltainen kuin suosittu ja edullisempi PX7 S2, mutta Bowers & Wilkins on satsannut PX8:n kokonaisvaltaisesti enemmän kokemuksen nostamiseksi eliittiluokkaan. PX8:lla saat vankkaa huippulaatua viimeistä yksityiskohtaa myöten, ja voit nauttia niistä tuntikausia ilman kuunteluväsymystä.

Kuten PX7 S2:ssa, myös PX8:ssa on kulmaan asetetut elementit, jotka tuottavat entistäkin realistisemman stereokuvan. PX8:n kartioissa on hiilikuitua - tinkimätön materiaalivalinta, jonka näet myös muun muassa B&W:n herkullisen 700-sarjan kaiuttimien edistyksellisessä Carbon Dome - diskantissa. Äärimmäisen kevyt ja jäykkä kalvo tuo elementin entistä lähemmäs "täydellisyyttä", ja voit selvästi kuulla parannuksen, kun kristallinkirkas ääni hiipii korvakäytäviisi.

Bowers & Wilkins PX8 vastamelukuuloke


EKSKLUSIIVINEN VIIMEISTELY, KORKEA KÄYTTÖMUKAVUUS JA HELPPOKÄYTTÖISYYS, LUKSUSLUOKAN KUULOKKEET

PX8 on luksusluokan kuuloke, minkä pitäisi tietenkin näkyä myös näkyvissä yksityiskohdissa. Panta on viimeistelty massiivisesta alumiinista, ja korvakuppien soikeat logolevyt on viistetty tyylikkäästi timanttiterillä. Sekä korvatyynyt että otsapanta on päällystetty silkkisellä nahalla ja pehmustettu muistivaahdolla, joka myötäilee pääsi ääriviivoja ja tarjoaa sekä mukavan että tarkan istuvuuden.

Bowers & Wilkins Music -sovelluksen avulla voit mukauttaa sekä äänen (EQ) että ominaisuudet makusi ja tarpeidesi mukaan. Toisessa korvakupissa on myös ylimääräinen painike, jonka avulla voit sovelluksen kautta päättää, aktivoitko puhelimen ääniavustajan vai haluamasi ANC-asetukset.

B&W px8 kuulokkeet


ANC, HUIPPULAATUISET PUHELUT JA KUUSI MIKROFONIA

Mukavuuden ja äänenlaadun lisäksi Bowers & Wilkins on myös tehnyt kovasti töitä saadakseen sinulle huippuluokan puhelut. PX8 on nyt varustettu peräti kuudella edistyksellisellä mikrofonilla - kolme kummassakin korvakupissa - ja ne kaikki työskentelevät yhdessä vangitakseen äänesi parhaalla mahdollisella tavalla ja vaimentaen samalla ympäristön melua. Tämä on merkittävä parannus aiempiin B&W-malleihin verrattuna, ja nautit parantuneesta laadusta joka kerta, kun puhut jonkun kanssa.

Vastamelukuulokkeina PX8 on fantastinen kokemus. Tähän malliin B&W on löytänyt asetuksset ja säädöt, jotka tarjoaa parhaan mahdollisen yhdistelmän tehokasta vastamelua ja korkeaa hifi-äänenlaatua. Vastineeksi voit nyt valita haluamasi läpikuuluvuuden määrän ja aktivoida sen painamalla kuulokkeesta. Yksinkertainen ja tehokas ratkaisu, joka toimii täydellisesti jokapäiväisessä elämässä.

 Vastamelukuulokkeet ANC

NEROKKAASTI KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN ÄLYKKÄÄLLÄ KÄYNNISTYS/PYSÄYTYS-OMINAISUUDELLA.

PX8:ssa on sisäänrakennetut tunnistimet, jotka kytkevät kuulokkeet ja toiston automaattisesti päälle ja pois sen mukaan, kuunteletko, puhutko vai käytätkö korviasi muihin tarkoituksiin. Kuunteletko musiikkia? PX8 käynnistyy automaattisesti, kun nostat ne ylös. Haluatko sanoa jotain vieressäsi olevalle henkilölle? PX8 pysäyttää musiikin toiston musiikkisovelluksesta, kun nostat toisen korvakupeista tai ripustat kuulokkeet kaulan ympärille - ja jatkaa musiikin toistoa automaattisesti, kun olet valmis jatkamaan kuuntelua.

Kun vain lasket PX8:n alas, se sammuttaa virran ja lopettaa musiikkisovelluksen. Kun nostat ne uudelleen, ne alkavat soittaa samasta kohdasta musiikkia. Kaikki nämä automaattiset toiminnot ovat pois käytöstä, kun PX8 puretaan pakkauksesta, mutta niiden aktivoiminen sovelluksessa vie vain hetken. Voit myös poistaa automaattisen toiminnon. Huom: Muista, että jos poistat anturit käytöstä, sinun on muistettava sammuttaa kuulokkeet itse. PX8 siirtyy lepotilaan, jos et soita musiikkia, mutta akku tyhjenee ajan myötä.

 

OMINAISUUDET

 • Erinomainen hifi-äänenlaatu ja tehokas melunvaimennus (ANC)
 • 40 mm:n kulmaelementit, joissa on hiilivahvisteinen kalvo.
 • Ainutlaatuinen timanttileikattu alumiini ja aitoa nahkaa sisältävä viimeistely.
 • Tukeva ja tyylikäs alumiininen pääpanta
 • Käyttäjäystävälliset fyysiset painikkeet ja älykäs on/off
 • Oma painike ääniavustajalle tai henkilökohtaiselle ANC-asetukselle
 • 30 tunnin akunkesto, kun Bluetooth ja ANC on aktivoitu
 • Erittäin korkea puhelun laatu 6 mikrofonin avulla
 • Oma Bowers & Wilkins Music -sovellus henkilökohtaisia käyttäjäasetuksia varten (ANC, EQ jne.).
 • Mukautuva Bluetooth 5.0, mukaan lukien AAC, aptX HD ja aptX Adaptive 24bit.
 • Yhteys kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti (monipiste)
 • Voidaan toistaa myös kaapelin kautta (sekä minijakki että USB).
 • Helppo aktivoida ääniavustaja puhelimessa
 • Kääntyvät korvakupit helpottavat kuljetusta
 • Bluetooth A2DP / AVRCP / HFP / HSP / BLE GATT (Generic Attribute Profile)
 • Koodekit: SBC, AAC, aptX, aptX HD, aptX Adaptive
 • USB-C-latausliitäntä
 • Pakkauksessa 1.2m USB-C - 3.5mm -audiokaapeli, 1.2m USB-C - USB-C -kaapeli, säilytyslaukku
 • Väri: Musta tai Ruskea

 


Kaapelit ja Tarvikkeet


Tuotearvostelut

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio