Valmistaja: Bluesound

Bluesound POWERNODE EDGE N230 langaton verkkosoitin

729,00€
35,20€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Näppärä langaton musiikin verkkovahvistin.

POWERNODE EDGE on täydellinen "lisää vain kaiuttimet" -tuote. Hulppeat ominaisuudet kuten musiikin striimaus onnistuu helppokäyttöisen BluOS ohjausjärjestelmän kautta.

KOHOKOHDAT

 • Suoriutuu helposti premium kaiuttimiesi vaativastakin kaiutinkuormasta. 
 • HDMI eARC liitäntä televisiolle
 • Digitaalinen tai analoginen tuloliitäntä, subwoofer liitäntä, langaton kuulokeliitäntä
 • Dolby® Digital ääni
 • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen BluOS Controller appi sekä helppo käyttöönotto


LANGATON STRIIMAAVA VERKKOVAHVISTIN MONIHUONEOMINAISUUKSILLA. LISÄÄ VAIN KAIUTTIMET. 

POWERNODE EDGE on mainio nykyaikainen verkkovahvistin/verkkosoitin mahdollistaen lähes kaikkien suoratoistopalvelujen helpon käytön ja laadukkaan äänenvahvistuksen kaiuttimiin, onpa kyseessä suuret lattiakaiuttimet tai näppärät jalustakaiuttimet. EDGE:ssä on audiofiilitason komponentit, jotka pystyvät jopa 24 bittiä/192 kHz korkearesoluutioiseen ääneen sekä langattomat monihuoneominaisuudet älypuhelimen avulla.  

Ominaisuudet

 • Suoriutuu helposti premium kaiuttimiesi vaativastakin kaiutinkuormasta. 
 • Teho 40 W per kanava DirectDigital™ vahvistintekniikkalla
 • Voimanlähteenä State of the Art neliytiminen 1,8 GHz: n ARM® Cortex ™ A53 -prosessori ja 32-bittinen/384 kHz premium da muunnin takaa virheettömän toiston tarkuuden ja selkeyden
 • HDMI eARC liitäntä televisiolle
 • Digitaalinen tai analoginen tuloliitäntä, subwoofer liitäntä, langaton kuulokeliitäntä
 • Dolby® Digital ääni
 • HiRes laatua pilvipalveluiden suoratoistossa, internet radioissa sekä omassa paikallisessa musiikkikirjastossa
 • Kaksikaistainen Wi-Fi, Gigabit Ethernet ja tuki kaksisuuntaiselle Bluetooth aptX HD Bluetooth -tekniikalle takaa musiikin toiston keskeytyksettä.
 • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen BluOS Controller appi sekä helppo käyttöönotto
 • Tyylikäs kapasitiivinen kosketusnäyttö nopeaa käyttöä varten (toisto, tauko, äänenvoimakkuuden lisäys/vähennys, edellinen/seuraava kappale) 
 • IR -sisääntulo sekä oppiva IR; ohjaa POWERNODE EDGEä lisävarusteena saatavalla RC1 -kaukosäätimellä.
 • Puheohjaus Amazon Alexa Skills; Actions on Google, Siri
 • AirPlay 2:n avulla voit soittaa musiikkia tai podcasteja kaiuttimista kaikkialla talossasi - synkronoituna.

Bluesound Powernode Edge verkkosoitin

Helppo intro Bluesoundin tehokkaaseen musiikin suoratoistoon

Etsitkö yksinkertaista ja edullista tapaa päästä sisään korkearesoluutioiseen langattomaan suoratoistoon? Pienikokoinen, asennusystävällinen Bluesound POWERNODE Edge tekee siitä helppoa - lisää vain suosikkikaiutinparisi, lataa sovellus puhelimeesi, ja olet valmis nauttimaan valtavasta valikoimasta suoratoisto- ja digitaalisia musiikkilähteitä kirkkaina, hifi-laatuisina yksityiskohtina. POWERNODE Edgessä on sisäänrakennettu tehokas stereovahvistin, joka tuottaa 40 wattia kanavaa kohden 8 ohmiin. Ja se on vakaa 4 ohmiin asti, mikä laajentaa vaihtoehtojasi useisiin yhteensopiviin kaiuttimiin.


Monipuoliset kokoonpanot

Voit käyttää POWERNODE Edgeä langallisen subwooferin (tai langattoman PULSE SUB+ -laitteen) kanssa, jolloin saat upealta kuulostavan, kompaktin 2.1-stereojärjestelmän. Tai voit käyttää sitä langattoman Bluesound 4.1 surround-äänijärjestelmän takakanavien syöttämiseen. HDMI eARC -portin ansiosta voit jopa liittää yhteensopivan television ja nauttia suuremmasta äänentoistosta ohjelmien ja elokuvien kanssa.

Tämän vahvistimen kompaktin rakenteen ansiosta se on helppo lisätä useimpiin järjestelmiin, jopa ahtaissa tiloissa. Räätälöityjä asennuksia varten se voidaan asentaa 1U/puolikkaan telineeseen tai pystysuoraan tai vaakasuoraan seinälle mukana toimitetun nelisuuntaisen kiinnikkeen avulla.


Laaja valikoima musiikkivaihtoehtoja

POWERNODE Edge voi toistaa lähes mitä tahansa digitaalista musiikkia, jota sinulla saattaa olla kokoelmassasi, mukaan lukien korkearesoluutioiset tiedostot jopa 24 bittiä/192 kHz:iin asti. Pääset käyttämään tietokoneellesi tai verkkokovalevylle tallennettua musiikkia, tai voit käyttää Internet-radioasemia ja online-suoratoistopalveluja, kuten Spotify®, Qobuz ja TIDAL (joidenkin palvelujen tilaaminen edellyttää tilausta). Ja voit käyttää POWERNODE Edgeä SiriusXM-tilauksesi nauttimiseen.

Voit myös nauttia latauksista HDtracksin kaltaisilta korkearesoluutioisilta musiikkisivustoilta. POWERNODE Edgessä on myös USB-sisääntulo, jonka kautta voit toistaa tiedostoja muistitikulta tai ulkoiselta kovalevyltä.

Powernode edge striimeri


Langallinen ja langaton liitettävyys

POWERNODE Edge käyttää kaksikaistaista Wi-Fi:tä varmistaakseen vakaan yhteyden reitittimeen ja muihin Bluesound-komponentteihin. Voit myös muodostaa langallisen gigabitin Ethernet-yhteyden.

Sisäänrakennettu kaksisuuntainen aptX® HD Bluetooth antaa laadukkaan äänen yhteensopivien laitteiden kanssa. Voit suoratoistaa ääntä POWERNODE Edgeen Bluetoothin kautta älypuhelimesta tai tabletista. Tai kuuntele musiikkia POWERNODE Edge -laitteesta langattomilla Bluetooth-kuulokkeilla.


Yhteensopiva AirPlay 2:n kanssa

POWERNODE Edge -laitteessa on sisäänrakennettu Apple Airplay 2, jonka avulla voit suoratoistaa ääntä suoraan iPhone®-, iPad®- tai Mac®-tietokoneesta. Tämä sisältää myös YouTube®-videoiden ja Netflix-elokuvien ääniraidat.


Intuitiivinen ohjaus

Voit ohjata POWERNODE Edgeä - ja Bluesound-monihuonejärjestelmääsi - suoraan älypuhelimellasi. Lataa vain ilmainen BluOS-sovellus Apple® App Storesta tai Google Playsta. Lisäksi POWERNODE Edge on yhteensopiva sekä Amazon Alexan että Google Assistantin kanssa: ohjaa POWERNODE Edgeä vain puhumalla Amazon Echoon tai Google-ääniohjaimeen (myydään erikseen).


Luo korkean resoluution monihuonemusiikkijärjestelmä

POWERNODE Edge voi olla osa monihuoneäänijärjestelmää. Voit liittää sen langattomasti muissa huoneissa oleviin Bluesound-komponentteihin, jolloin saat korkearesoluutioista musiikkia koko kotiisi.

 

Mukana tulevat lisävarusteet
- 120V AC virtajohto
- 230V AC-virtajohto
- Ethernet-kaapeli
- Optinen TOSLINK 3,5 mm:n minisovitin 3,5 mm:iin
- Metallinen kiinnitysteline
- Metallinen kiinnitysruuvi
- Kumikiinnike
- Turvallisuus/takuuopas
- Pika-asennusopas

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio