Bluesound

Bluesound tekee musiikin kuuntelun helpoksi ja laadukkaaksi

Bluesound yhdistää hi-res musiikkitiedostot ja suosiotaan voimakkaasti nostavan koko kodin äänentoiston. Digitaalinen audio sai alkunsa kuten niin moni muukin asia: se oli uutta, hienoa ja ihmeellistä. Se oli samalla rajoitettua ja epätäydellistä, mutta siitä tuli silti uuden sukupolven omaksuma musiikin kuuntelumuoto. 

Blue sound node  -insinöörit rakastavat teknologiaa, mutta he rakastavat musiikkia vielä enemmän. Heille digitaalitekniikka ei ollut vielä riittävän hyvää musiikin kuunteluun tarjolla olevilla laitteilla, siksi he päättivät nostaa laadun uudelle tasolle. Tarkoitus oli suunnitella järjestelmä, jonka käyttömukavuus on korkeimmalla tasolla, mutta äänenlaadustakaan ei tingittäisi piiruakaan.

Digitaalisen musiikin kuluttajat pääsisivät toteamaan, mitä he ovat menettäneet kuuntelemalla pakattuja tiedostoja! Master-nauhat ovat yli kaksi kertaa parempilaatuisia kuin 16 bittinen CD-levy, joka puolestaan on moninkertaisesti parempi kuin MP3-tiedostot. Valitettavasti näitä huonolaatuisia MP3:ia kuluttajat ovat ehtineet tottua kuluttamaan. 

Aktiivikaiuttimet
Aktiivisubwoofer
Bluesound
D/A-muuntimet
Jalustat ja Telineet
Sauna- ja terassipaketit
Tarvikkeet
Verkkosoittimet

Näytetään tuotteet 1 - 29 (29 tuotteesta)