Valmistaja: iFi Audio

iFi-Audio Zen Air Blue bluetooth vastaanotin

99,00€
9,00€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Nauti lyömättömästä HD laatuisesta Bluetooth suoratoistosta edullisesti!

ZEN Air Blue:n avulla voit soittaa musiikkia suoratoistopalveluista, suoraan esim. puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. ZEN Air Blue toimii samalla tavalla kuin kalliimpi edeltäjänsä ZEN Blue V2, mutta se tarjoaa joitakin ominaisuuksia vielä edullisempaan hintaan.

Mitä tahansa laitetta käytät musiikin suoratoistoon Bluetoothin kautta, onnistuu se ZEN Air Blue:n avulla. Tyylikkään ja minimaalisen muotoilunsa takia ZEN Air Blue sopii vaikka keittiöön.

TUOTEKUVAUS

 

Bluetoothin langattomuus ja laaja yhteensopivuus laitteiden kanssa ovat hyvin tunnettuja mutta, monet ihmiset eivät ymmärrä, kuinka hyvältä Bluetooth-ääni voi kuulostaa. iFi on nähnyt vaivaa varmistaakseen että HD-Bluetooth-moottori, jonka he ovat kehittäneet toimii kaikissa nyky sukupolven Bluetooth laitteissa.

ZEN Air Blue  on huippuluokkaa, ja se on saavuttanut luokkansa johtavan maineen. Se hyödyntää Qualcommin kehittynyttä neliytimistä QCC5100 Bluetooth-prosessointipiiriä ja tukee kaikkia nykyisiä teräväpiirto Bluetooth-ääniformaatteja, mukaan lukien aptX Adaptive, aptX HD, LDAC ja HWA/LHDC. Muita katettuja koodekkeja ovat tavallinen aptX, aptX Low Latency, AAC ja SBC. Tämä tarkoittaa, että jokaista lähdelaitetta käsitellään korkeimmalla äänitarkkuudella, jonka sen Bluetooth-määritys sallii. Vaikka QCC5100 voi tarjota täydellisen SoC-ratkaisun, joka sisältää myös digitaali-analogiamuunnoksen, tämä ei ole iFi:n tapa. ZEN Blue -mallissa on erilliset digitaaliset ja analogiset vaiheet; analogisen vaiheen syöttämiseksi käsitelty digitaalinen signaali ohjataan QCC5100:sta ESS Technologyn erinomaiseen Sabre-tuoteperheeseen kuuluvalle erityiselle DAC-sirulle. Vaikka tämä on kalliimpaa ja monimutkaisempaa, se tarjoaa paremman äänenlaadun kuin täysin integroitu siruratkaisu, kuten monet valmistajat tekevät. ZEN Air DAC:n tavoin myös ZEN Air Bluen analogista piiriä on yksinkertaistettu verrattuna sen ZEN-verrokkeihin, mutta symmetrinen kanava-asettelu ja matalaimpedanssiset virtalähdekiskot on säilytetty.Tekniset tiedot

Virtalähdetarve DC 5V, ≥ 0,5A
Piirisarja Qualcomm QCC 5100 -sarja (neliytiminen-Bluetooth prosessointi)
Tulo: Bluetooth 5.0TM SBC, AAC, aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX LL, LDAC, LHDC/HWA Codec
Lähdöt: Audio RCA L/R
Taajuusvaste: 20 Hz - 20 kHz +0/-0,5 dB (44,1 kHz)
1 Hz - 44 kHz +0/-3,0 dB (>= 88,2 kHz)
Lähtöjännite: @ 0dBFS 2.05V (+/-0.05V )
Dynaaminen alue: 109 dB (A)
Signaali/kohinasuhde: 109dB (A) @ 0dBFS
THD & N: <0,0015 % 10k kuorma @ 0dBFS
Lähtöimpedanssi: <50Ω
Virrankulutus: <2,5W
Mitat: 158 x 100 x 35 mm
Nettopaino 295g

Zen Air Blue kytkentäkaavio

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio