YAMAHA SOUNDBAR KAMPANJA

Yamaha Soundbar kampanja


Jalkapallon EM-kisa kampanja - Saat True Wireless kuulokkeet Yamahalta, kun ostat kampanjassa olevan soundbar-kaiuttimen.

Mieletön kampanja Yamahalta! Osta Yamaha Soundbar SR-B20A tai SR-C20A 01.06.2021 – 30.6.2021 välisenä aikana ja saat TW-E3 langattomat nappikuulokkeet veloituksetta. Kuten aina, kesällä tulee paljon urheilua televisiosta. Yamaha soundbarilla saat aidoimman tunnelman suoraan olohuoneeseesi. Hanki kampanjassa olevan soundbar ja saat Yamahalta kaupanpäälle True Wireless-kuulokkeet, jotka sopivat täydellisesti lenkille tai rentoutumiseen kauniina kesäpäivänä.

Suoraan ottelu tunnelmaan - lue lisää Yamahan soundbareista

Kun katsot peliä, anna sohvan olla katsomosi tänä kesänä. Joskus pienet yksityiskohdat merkitsevät. SR-C20A on kompakti soundbar on vain 60 cm leveä, joka on täynnä upeita ominaisuuksia. HDMI ARC, Bluetooth-ohjaus, Clear Voice-ominaisuus selkeämmälle puheäänentoistolle. SR-C20A toimii myös erinomaisesti pelaamisen yhteydessä. Tutustu SR-C20A-soundbariin.

Yamaha Clear Voice - ominaisuus

Yamahan soundbarien Clear Voice-ominaisuuden ansiosta kuulet selkeästi tärkeiden uutislähetyksien viestin. Kun Soundbarin Clear Voice -ominaisuus on aktivoitu käyttöön, tehostuu lähetyksen dialogi sekä puhekohtaukset. Kun ilta muuttuu elokuva- tai peli-illaksi, jokin käytettävissä olevista surround-ohjelmista varmistaa, että saat maksimaalisen kokemuksen. Yamaha soundbar-kaiuttimia on saatavilla joko subwooferin kanssa tai ilman, ja ne toimivat tietysti hienosti myös suosikkimusiikin suoratoistossa.

CashBack-hakemuksen löydät Täältä!

Kampanjaehdot löydät Täältä!

TLDR: Kuluttaja joka ostaa kampanjoitavan Soundbar-mallin kampanja-aikana ja rekisteröi hankinnan Yamahan verkkosivuilla olevan kampanjalinkin (fi.yamaha.com) kautta, saa veloituksetta Yamahalta IN EAR Bluetooth nappikuulokkeet (arvo 129€).

 

HUOMAATHAN, ETTÄ KAMPANJA ON VOIMASSA 1.6.2021 - 30.6.2021

Yamaha ilmaiset kuulokkeet

Näytetään tuotteet 1 - 2 (2 tuotteesta)