Valmistaja: Yamaha

Yamaha A-S301 integroitu vahvistin | hopea

379,00€279,00€ 379,00€/kpl
15,90€/kk
Väri
Määrä: kpl

Edullinen 2-kanavavahvistin tyylikkäällä muotoilulla. Vahvistin tarjoaa korkeaa äänenlaatua ja hienostunutta suunnittelua Yamahan kokemuksen ja huippuluokan konseptien ansiosta.

Edullinen 2-kanavavahvistin tyylikkäällä muotoilulla

Yamaha A-S301 vahvistimessa yhdistyvät korkealaatuinen ääni, mahtava teho, sekä hienostunut suunnittelu Yamahan kokemuksen ja huippuluokan konseptien ansiosta. Vahvistin sisältää myös digitaaliset sisääntulot sekä mahdollisuuden kytkeä Yamaha Bluetooth adapteri YBA-11. Yamaha A-S301 - 2-kanavainen integroitu vahvistin phonoliitännällä. 


OMINAISUUDET:


TOP ART ( Total Purity Audio Reproduction Technology ) konseptin integroitu vahvistin.
Kun äänisignaali käsitellään ja lähetetään yksinkertaisesti ja suoraviivaisesti, häiriöt ja vääristymät vaikuttavat siihen vähemmän. Yamahan TOP-ART vahvistintekniikassa hyödynnetään suoraa, symmetristä I/O rakennetta(tulosta lähtöön). Sen vasemman ja oikean kanavan suora, symmetrinen asettelu takaa puhtaimman mahdollisen signaalin. Lisäksi ART-pohjainen (Anti Resonance and Tough) runko ja kiinteä keskipalkki mahdollistavat jämäkän tuen ja tärinänvaimennuksen.


Korkealaatuiset komponentit takaavat uskomattoman äänenlaadun
Erikoisvalmisteinen muuntaja, erikoisvalmisteiset kytkentä kondesaattorit, kaksi suoran signaalitien kaiutin relettä, yhden pisteen maadoitus, alumiini puristeiset jäähdytyslevyt sekä useita muita huippuluokan äänentoistoon vaikuttavia komponentteja. Tässä uudessa mallisarjassa komponentti valinnat sekä äänen hienosäätö on suoritettu Euroopassa, vastaten Eurooppalaisia kuuntelu tottumuksia sekä rakennus materiaaleja.


Pure Direct tila puhtaimpaan äänen laatutasoon.
Pure Direct kytkennän kautta lyhentyy signaalitie entisestään.  Toiminnon kytkeminen ohittaa kaikki ääneen vaikuttavat tekijät, kuten sävyn säätimet, Loudness ja balanssin.


Portaattomasti säädettävissä oleva loudness kytkin.
Yamaha A-S301 mallissa on uusi analoginen loudness kontrolli etupaneelissa joka käyttää elektronista äänenvoimakkuuden säätöä, saavuttaakseen korkeamman äänenlaadun sekä mahdollistaa loudnesin säädön juuri kuin sinä haluat. Tämä säädin kontrolloi matalien ja korkeiden taajuuksien balanssia tuottaen täydellisen tonaalisen alueen kuuluviin kaikilla äänenvoimakkuuden tasoilla. Tällä säätimellä myös kompensoidaan ihmiskorvan luonnollista kykyä kuulla korkeita ja matalia taajuuksia, hiljaisella äänenvoimakkuustasolla.


Digitaalinen Audio sisääntulo liitännät TV:tä sekä Blu-ray kytkentää varten
A-S301 mallissa on digitaaliset sisääntulot, sekä optinen että koaxiaalinen TV:n sekä Blu-rayn digitaaliseen kytkentään.


Liitin Yamaha YBA-11 Bluetooth adapteria varten.
Yamaha YBA-11 Bluetooth adapterilla voi streamata musiikkia langattomasti, Bluetooth yhteensopivasta matkapuhelimesta tai tablet tietokoneesta. YBA-11 adapteri tukee myös laadukkainta Bluetooth Audio Dekoodausta aptX.

 

Muuta huomioitavaa

 • Kaiutin A, B ja A+B valintakytkin
 • Subwoofer liitäntä mahdollisuus
 • Levysoitin liitäntä
 • Helppokäyttöinen kaukosäädin
 • Automaattinen virrankatkaisu toiminto
 • Alumiininen etupaneeli


Tekniset tiedot

 • Maksimiteho 95W + 95W ( 4ohm. 1kHz, 0.7%, THD, Eurooppa)
 • Audio IN / OUT : 8/ 2
 • Digital Inputs : 2
 • StandBy virrankulutus 0,5W
 • Mitat (L x K x S): 435 x 151 x 387 mm
 • Paino: 9,0kg
 • Takuu 24kk.

Väri: musta, hopea

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio