Valmistaja: Yamaha

Yamaha ISX-80 Restio MusicCast kaiutin | musta

475,00€288,00€
16,30€/kk
Kaiuttimien väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Yamaha ISX-80 Restio tarjoilee laadukasta äänentoistoa sisustustaiteen muodossa. 

Yamaha ISX-80 Restio MusicCast kaiutin | musta

MusicCast yhteensopiva kaiutin seinälle tai tasolle.

Yamaha ISX-80 Restio -kaiutin on paljon muutakin kuin pelkkä kaiutin. Se tarjoilee laadukasta äänentoistoa sisustustaiteen muodossa. Modernisti muotoiltu kaiutin on sijoitettavissa usein eri tavoin, esimerkiksi perinteisesti pöytäkaiuttimena tai halutessasi seinäkaiuttimena. Monipuoliset langattomat ominaisuudet tuovat käytettäväksesi kaikki striimauspalvelut joita käytät ja samalla kaikki nettiradiot. Nauti musiikista niin kuin haluat.

Yamaha MusicCast takaa laajat langattomat toisto-ominaisuudet aina älypuhelimista tietokoneisiin ja NAS-asemiin. Laajojen langattomien ominaisuuksien lisäksi MusicCast toimii myös monihuonejärjestelmänä muille MusicCast-laitteille. Monihuonetoisto toimii jopa Bluetoothin kautta toistetulla musiikilla ja laitteeseen voi liittää täysin erillisen Bluetooth-kaiuttimen.

 

Yamaha ISX80 Restio

Yamaha ISX-80 Restio  mallissa on WiFi IN / OUT, Bluetooth IN / OUT, Airplay sekä suora kytkentä Spotify Connectiin. Bluetooth OUT toiminnon avulla ISX-80 Restio kykenee välittämään minkä tahansa MusicCast järjestelmään tulevan signaalin eteenpäin Bluetooth yhteensopivaan tuotteeseen merkistä riippumatta. Käytä vaikka bluetooth kuulokkeiden kanssa! Yamaha ISX-80 Restio kykenee toistamaan jopa korkearesoluutioista 192KHz/24-bit musiikkia.

MusicCast järjestelmä tuo kaiken kaikkialle ja kaikkialta!


Kytkennät/ liitännät

Kytkennät ovat mahdollista tehdä joko langattomana (WLAN) tai langallisena (LAN). Jos yksi MusicCast kytkentä tehdään LAN muodossa, siirtyvät MusicCast tuotteen ns. laajennettuun tilaan, voimistaen MusicCast verkkoa keskenään. Näin ollen kauimpanakin oleva MusicCast tuote saa täydellisen verkon käytettäväkseen.

Voit liittää ISX-80 Tuotteeseen ulkoisia ohjelmalähteitä USB- tai analogiseen liitäntään.  Käytettävissä on myöskin FM-radio, 30-kanavan muistilla.

 

Muuta:

Yamaha ISX-80 on toteutettu tinkimättömästi laadukkailla materiaaleilla. Erittäin tukevaan runkoon on upotettuna 2 x 8cm bassokaiuttimet sekä 2 x 3cm tweeterit.

Yamaha ISX-80 voidaan sijoittaa joko suoraan tasolle (mukana taakse asennettava metallituki) tai suoraan seinälle ilman erikseen hankittavaa seinätelinettä. Yamahan arvoihin kuuluu mm. Ekologisuus. Yamaha ISX-80 sähkönkulutus on herätetilassa suurimmillaan ALLE 3.0  Miksi? Koska turha sähkönkulutus kuluttaa luontoa sekä maksaa kuluttajalle rahaa.

Ohjaus-sovelluksen kautta voidaan ISX-80 mallia käyttää herätyksiin sekä hälytyksiin.

Mitat L x K x S: 302 x 302 x 65mm

Paino 3,3kg


Yamaha MusicCast

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio