Valmistaja: Yamaha

Yamaha R-N602 stereoviritinvahvistin | Musta

649,00€529,00€ 649,00€/kpl
26,60€/kk
Vahvistimen väri
Määrä: kpl

Hintaluokkansa parhaimpia stereoviritinvahvistimia, MusicCast ominaisuudella tyylikkäässä paketissa. Lisää vain mieleisesi kaiuttimet

Yamaha R-N602 stereoviritinvahvistin

Musiccast yhteensopiva Yamaha R-N602 stereoviritinvahvistin on sekoitus äänentoiston perinteitä ja uutuuksia. Laitteesta löytyy tuki niin digitaaliliitännät esimerkiksi televisiolle tai Blu-Ray soittimelle, kuin musiikin suoratoistopalveluille (mm. Spotify, Napster, vTuner). Analogista äänimaailmaakaan ei ole unohdettu, vahvistimessa on levysoitinliitäntä tutulla paikalla. 

Vahvistin omaa laajat langattomat ominaisuudet, kuten AirPlay ja WiFi, ja niiden rinnalle on vielä lisätty Bluetooth aptX-tuki. Nyt siis Android ja iOS pohjaisten laitteiden lisäksi voit kytkeä esimerkiksi Windows-pohjaisen laitteen langattomasti.

Yamaha R-N602:ssa on Pure Direct tila, parhaan mahdollisen stereotoiston tila, joka siirtää äänen suoraan päätevahvistimelta kaiuttimelle ohittaen muut mahdolliset komponentit, esimerkiksi ekvalisaattorin. D/A-muunnoksen hoitaa todella hyväksi havaittu Burr Brownin 192 kHz / 24 bittinen muunnin.
 
Yamaha RN-602 stereoviritinvahvistin

MusicCast, uuden ajan monihuone


MusicCast on luotu musiikin siirtämisen kodin langattomassa verkossa High Resolution (192KHz/24-bit) tai jopa DSD (5.6MHz) tasoisena. MusicCast välittää ääntä jokaisesta äänilähteestä, analogisista, digitaalisista tai verkon yli saatavasta, jokaiseen MusicCast yhteensopivaan tuotteeseen, yksin tai yhdessä. MusicCast käyttö on äärettömän helppoa ladattavan Suomenkielisen älylaitesovelluksen avulla (iOs ja Android).

MusicCast järjestelmä on myöskin avoin, koska jokaisessa MusicCast tuotteessa on Bluetooth uloslähtö, mahdollistaen minkä tahansa MusicCastiin tulevan signaalin ohjauksen mihin tahansa Bluetooth yhteensopivaan tuotteeseen, merkistä välittämättä.


Ominaisuudet:


Tehoa 80 W x 2 (RMS)

ToP-ART teknologia (Total Purity Audio Reproduction Technology)

MusicCast laajentaa viihteen mahdollisuuksia

MusicCast-sovellus älypuhelimille ja tableteille

Yhteensopiva seuraavien formaattien kanssa: FLAC/WAV/AIFF/AIFF 192 kHZ / 24 bit, Apple Lossless 96 kHz / 24 bit ja DSD 5,6 Mhz

Etupaneelin USB-liitäntä iPodia, iPhonea ja USB-laitteita varten

Digitaaliset äänituloliitännät (optinen/koaksiaalinen) esim. TV:lle

Mitat (L x K x S) 435 x 151 x 392 mm
Paino 9.8 kg

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio