Valmistaja: Yamaha

Yamaha MusicCast ISX-18D Restio | musta

349,00€199,00€
12,50€/kk
Väri
Määrä: kpl

Tyylikkäällä ja kompaktilla soittimella toistat musiikkia langattomasti. Ohjaat laitetta vaivatta iOS ja Android -laitteilla. MusicCastilla laajennat nautinnon täydelliseen joka huoneen kokemukseen. 

Yamaha MusicCast ISX-18 Restio sisustuskaiutin| musta

MusicCast yhteensopiva kaiutin seinälle tai tasolle.

Yamaha ISX-18 Restio -kaiutin on paljon muutakin kuin pelkkä kaiutin. Se tarjoilee laadukasta äänentoistoa sisustustaiteen muodossa. Modernisti muotoiltu kaiutin on sijoitettavissa usein eri tavoin, esimerkiksi perinteisesti pöytäkaiuttimena tai halutessasi seinäkaiuttimena. Monipuoliset langattomat ominaisuudet tuovat käytettäväksesi kaikki striimauspalvelut joita käytät ja samalla kaikki nettiradiot. Nauti musiikista niin kuin haluat.

Harmoniaa musiikilla

Tyylikkäällä ja kompaktilla soittimella toistat musiikkia langattomasti. Ohjaat laitetta vaivatta iOS ja Android -laitteilla. MusicCastilla laajennat nautinnon täydelliseen joka huoneen kokemukseen. 

Yamaha MusicCast takaa laajat langattomat toisto-ominaisuudet aina älypuhelimista tietokoneisiin ja NAS-asemiin. Laajojen langattomien ominaisuuksien lisäksi MusicCast toimii myös monihuonejärjestelmänä muille MusicCast-laitteille. Monihuonetoisto toimii jopa Bluetoothin kautta toistetulla musiikilla ja laitteeseen voi liittää täysin erillisen Bluetooth-kaiuttimen.

 

Yamaha musiccast ISX18 Restio kaiutin

Yamaha ISX-18 Restio  mallissa on WiFi IN / OUT, Bluetooth IN / OUT, Airplay sekä suora kytkentä Spotify Connectiin. Bluetooth OUT toiminnon avulla laite kykenee välittämään minkä tahansa MusicCast järjestelmään tulevan signaalin eteenpäin Bluetooth yhteensopivaan tuotteeseen merkistä riippumatta. Käytä vaikka bluetooth kuulokkeiden kanssa! Kaiutin kykenee toistamaan jopa korkearesoluutioista 192KHz/24-bit musiikkia.

Täydentää arjen. Toistaa langattomasti.

Sisusta kotisi musiikilla ja nauti kotona olosta. Käytä ISX-18D:tä kirjahyllyn päällä tai vaikkapa taulukehyksenä. Täydellinen langaton kokemus

Kytkennät/ liitännät

Kytkennät ovat mahdollista tehdä joko langattomana (WLAN) tai langallisena (LAN). Jos yksi MusicCast kytkentä tehdään LAN muodossa, siirtyvät MusicCast tuotteen ns. laajennettuun tilaan, voimistaen MusicCast verkkoa keskenään. Näin ollen kauimpanakin oleva MusicCast tuote saa täydellisen verkon käytettäväkseen.

Voit liittää ISX-18 tuotteeseen ulkoisia ohjelmalähteitä USB- tai analogiseen liitäntään.  Käytettävissä on myöskin FM-radio, 30-kanavan muistilla.

Yamaha musiccast ISX18 Restio kaiutin

 

Muuta:

Yamaha ISX-80 on toteutettu tinkimättömästi laadukkailla materiaaleilla. 

Kaiutin voidaan sijoittaa joko suoraan tasolle (mukana taakse asennettava metallituki) tai suoraan seinälle ilman erikseen hankittavaa seinätelinettä. ISX-18 sähkönkulutus on herätetilassa suurimmillaan ALLE 3.0  Miksi? Koska turha sähkönkulutus kuluttaa luontoa sekä maksaa kuluttajalle rahaa.

Ohjaus-sovelluksen kautta voidaan ISX-18 kaiutinta käyttää herätyksiin sekä hälytyksiin.

  • Takuu 24 kk
  • Väri musta
  • Mitat (L x K x S) 195 x 195 x 60 mm
  • Paino 1.1 kg


Yamaha MusicCast

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio