Valmistaja: B&W

B&W P5 S2 Wireless langattomat kuulokkeet

299,00€239,00€ 299,00€/
14,20€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Tyylitietoiselle musiikinkuuntelijalle päähän sopivaa langatonta ja luonnollista äänentoistoa

B&W P5 S2 wireless langattomat kuulokkeet

Laadukkailla Bowers & Wilkins P5 S2 Wireless kuulokkeilla pääset lähemmäksi alkuperäistä musiikkia. Tässä ikonisen P5 kuulokkeen seuraajassa on uusittu paljon tekniikkaa. Yksi merkittävimmistä uudistuksista on se, että päivitetyssä mallissa käytetään nyt samankaltaista elementtiä kuin kovan maineen saaneen P7:ssa. Uuden kapselin ansiosta ääni  on entistä tasapainoisempi ja avoimempi, jonka huomaat keski- ja ylä-äänissä. Hyvä ääni – parempi mieli.

Päähän sopivaa langatonta ja luonnollista äänentoistoa

P5 S2 Wireless tarjoaa langatonta helppoutta elämään ilman että sinun tarvitsee tinkiä äänenlaadusta. Kuulokkeissa on laadukas ja luonnollinen äänentoisto toistaen musiikkityylit laidasta laitaan taatulla B&W soundilla. Suljetun rakenteen ansiosta kuuloke häivyttää taustameteliä ja kuulet musiikin entistä tarkemmin. Loistava valinta tilanteeseen, jossa halutaan kuunnella samassa tilassa televisiota ja kuulokkeita.

Korkealaatuinen käyttömukavuus yhdistettynä äänenlaatuun luo sinulle tunnelman kuin olisit yksityiskonsertissa. 

Tyylitietoisen musiikinharrastajan kuulokkeet, aitoa nahkaa ja kromia.

Luxustason viimeistelyyn on käytetty aitoa lampaan nahkaa ja kromia: lopputulos on näyttävä ja ylellinen. Nämä kuulokkeet korvilla ei tarvitse hävetä!

Perusominaisuudet kunnossa, ja vähän päälle

Akun kesto on peräti 17h joten voit nauttia langattomasta huippuäänestä pitkilläkin matkoilla. Mukana tulee myös perinteinen kaapeli, joten jos akusta loppuu virta, voit jatkaa kuuntelua perinteiseen malliin. P5 S2 toimii täydellisesti puhelimesi kanssa - siinä on laadukas mikrofoni ja kontrollinäppäimet tärkeimpiä toimintoja varten. Bluetooth-yhteys takaa yhteensopivuuden kaikkien nykypuhelimien kanssa.

Osta verkosta tai tule testaamaan myymälään, takaamme että ihastut!

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio