Valmistaja: B&W

B&W P7 wireless bluetooth kuuloke

399,00€ 399,00€/
21,10€/kk
Väri
Määrä: kpl

P7 Wireless on Bowers&Wilkinsin kuulokemalliston uusi lippulaiva, joka tarjoaa ensiluokkaisen äänenlaadun, sekä rakenteen ja viimeistelyn, joka hakee vertaistaan. P7:n äänenlaadun ydin on huippuluokan kapseli, joka kehitetty toistamaan kaikki pienimmätkin musiikin yksityiskohdat. P7 kuulokkeiden ääni on tarkka ja tasapainoinen, bassotoisto on nopea ja kuulokkeiden luoma tilavaikutelma on erittäin uskottava ja aito. Suljetun rakenteen ansiosta voit nauttia mielimusiikistasi missä tahansa ilman häiriötekijöitä.

B&W P7 wireless bluetooth kuuloke korkealuokkaiseen äänentoistoon

P7 Wireless on Bowers&Wilkinsin kuulokemalliston uusi lippulaiva, joka tarjoaa ensiluokkaisen äänenlaadun, sekä rakenteen ja viimeistelyn, joka hakee vertaistaan. P7:n äänenlaadun ydin on huippuluokan kapseli, joka kehitetty toistamaan kaikki pienimmätkin musiikin yksityiskohdat. Tämä on tehty samalla pieteetillä ja ammattitaidolla kuin B&W referenssikaiuttimetkin. Näissä kuulokkeissa on käytetty aptX Bluetooth teknologiaa: uskomattomattoman hyvä toisto!

P7 kuulokkeiden ääni on tarkka ja tasapainoinen, bassotoisto on nopea ja kuulokkeiden luoma tilavaikutelma on erittäin uskottava ja aito. Suljetun rakenteen ansiosta voit nauttia mielimusiikistasi missä tahansa ilman häiriötekijöitä. Kuulokkeiden elementit ovat huippulaatuiset ja tuottavat tarkan, luonnollisen ja rikkaan äänen. Viimeistely on huippuluokkaa ja sisältää mm. aitoa lampaannahkaa ja metallia.Korvien yli ulottuvat tyynyt ovat ns. memory foam-tyyppiä, eli ne mukautuvat hienosti päähän. Suljettu rakenne vaimentaa tehokkaasti ulkopuolista melua.

Innovatiivinen taittuva rakenne helpottaa niiden kantamista matkoilla. Mukana seuraa kantolaukku joka suojaa kuulokkeita vaikkapa repussa. Kytkentä tapahtuu vain muutamassa sekunnissa minkä tahansa Bluetooth-laitteen kanssa ja huikea, jopa 17h akkukesto takaa nautinnonon. Ja jos akku loppuu, voit myös käyttää 3.5 mm stereokaapelia perinteiseen malliin.

TEKNISET TIEDOT - B&W P7 wireless

  • HiFi-kuuloke
  • Suljettu rakenne
  • Laadukas viimeistely, aitoa nahkaa
  • Paino: 290 g
  • Liitin: 3,5mm
  • Impedanssi: 22 ohmia
  • Herkkyys (SPL 1mV): 111db/V
  • Taajuusvaste: 10Hz - 20kHz
  • Takuu: 24 kk
 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio